Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו גרנדה VS מיצובישי לנסר קלאסק (08).

baraktb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם אני מתלבט מאוד בין שני הרכבים האלה..

רציתי גם מאזדה 3, אבל רוב המזדות עם 150-160 אלף בק"מ.

יש לי עד 30 אלף ש"ח. ואני רוצה רכב לפחות 08, לא מתפשר על פחות :)

רוב המיצובישי שראיתי הם בסביבות ה120000 בק"מ..

הפיאט באזור ה100000.....

הבנתי מאוד ששניהם רכבים אמינים.

רק שהמיצובישי זוללת דלק לעומת הפיאט..

אני עושה בשנה כ15000 , ממוצע..

על מה אתם ממליצים ?

וד"א הפיאט סוחבת בעליות ?

תודה רבה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתלבט פה בין מכונית סופר מיני מוצלחת (אך בעלת חסרונות) לבין משפחתית בינונית מינוס.

החיסרון הגדול של הפונטו הוא בגיר האוטומטי שלה שהוא רובוטי, עובד לא חלק, במיוחד בתוך העיר, אך גוזל הרבה פחות מכוח המנוע וצורך פחות דלק.

פרט לכך היא דיי מרווח ובטוחה.

הלאנסר דיי עצלה, לא מאוד נוחה ולא חסכונית, וסביר להניח שתגן על נוסעיה פחות טוב בשעת תאונה מול הלאנסר.

אם אתה צריך מכונית משפחתית בסיסית ואמינה היא אופציה לא רעה לאור מחירה.

צריכת הדלק שלה, לא טובה לעומת הפונטו, ולא מתבלטת לטובה מול משפחתיות אחרות.

על אף הנסועה הנסועה הלא מאוד גבוהה שלך הפונטו עדיין תחסוך לך כמה אלפי שקלים בשנה (כ3000 לפי חישוב גס מאוד).

בנושא כוח מנוע, מנוע הפיאט בהחלט לא מרשים בנתונים (לא נהגתי ב1.4), אך אני לא רואה סיבה שהוא יהיה איטי באופן משמעותי מהלאנסר שגם בעצמה דיי חסרת מחץ.

לדעתי אם אתה לא חייב משפחתית הבחירה ההגיונית באופן נחרץ היא הפונטו.

אם בכל זאת מפריע לך נושא הגיר האוטומטי יש מכוניות קטנות אחרות שיתנו לך צריכת דלק עדיפה בהרבה מהלאנסר (אך כנראה לא כמו הפונטו) עם גיר אוטומטי רגיל וחלק כמו דייהטסו סיריון או ניסאן מיקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...