Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2007 אוטומט, יד שניה.

בעלות קודמת ליסינג. קילומטראז' 150,000

האם כדאי?

ובכלל, איך הלנסר, ומה זה "הדור החדש"?

תודה לעונים

פורסם

1. לא הייתה קיימת. ב-2007 היא נקראה "קלאסיק".

2. הייתה לי כזו. ב-120K ק"מ הלך הממיר קטליטי - תבקש אחריות לשנה על זה (זה בעיה יחסית מוכרת ודי כואבת לכיס), והמצערת קצת גימגמה לי (תראה שכשאתה מפעיל כל מיני דברים שמשתמשים בחשמל, לדוגמא אורות ואוורור, או כשאתה עוצר ברמזור כשהרכב חם, הטורים לא משחקים מעצמם. אמור להיות יציב על 650-700 סל"ד בערך. אל תסתפק בניקוי ואיפוס מחשב- שיחליפו מצערת. 750 ש"ח)

בגדול רכב אמין לאללה אבל אל תקנה בלי בדיקה במכון טוב.

תוודא שעשו טיפול טיימינג- את שלי קניתי עם 113K ק"מ ומברור מול המוסכים שהרכב טופל בהם (גם היה בליסינג) גיליתי שלא עשו לו טיימינג - עוד 1200 ש"ח.

אא, וגם נקרעו לי התושבות מנוע, אבל זה כבר פרוטות יחסית (200-300 ש"ח כולל עבודה)

דבר נוסף- שים לב שהבלמים ששמו לך מקוריים כי בלמים לא מקוריים- ולא משנה מאיזה חברה- יעשו רעש בבלימה, גם כשהם חדשים. הכי טוב לבדוק בבלימה עדינה עד בינונית בירידה.

אם הכול טוב לא הייתי מפחד מהקלומטריז'. רק תוריד במחיר לפחות ל-22K ש"ח.

לגבי הרכב- המנוע קצת עצלן, לא תזנק איתו ראשון ברמזור- אבל הוא סוחב סבבה. אני עשיתי איתו בממוצע 1:12 ק"מ לליטר. בגדול רכב מאוד קל לנהיגה, יציב, בגאז' יחסית קטן לקטגוריה. המושב הרס לי את הגב- תקנה כרית ב-40 ש"ח בהום סנטר.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...