Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי קרב ובא וזה הזמן להבריק את הרכב :wink:.

לאחר שהתנסיתי במוצר

Meguiars interior detaile והתוצאה הייתה שהוא הוריד צבע מהדשבורד, לא בצורה קריטית אבל בכל זאת הבהיר חלק ממנו.

אני מחפש מוצר אמין שמישהו ניסה ויכול להעיד עליו שהוא טוב.

עדיפות למוצר שנמכר באוטו דיפו.

תודה לעוזרים.

פורסם
תודה רבה.

מחר אעבור באוטו דיפו ואקנה לי כזה.

ידוע לך אם יש בעוד ריחות?

אני לא בטוח שתמצא באוטו דיפו .

אין ריחות נוספים , אבל הריח שלו עדין ונעים.

פורסם

באוטודיפו אמור להיות תחליב לפלאסטיקה STP סאן אוף א'גאן (בקבוק ספריי צר יחסית).

הוא משאיר שכבה יותר שומנית על הפלאסטיק (לא משהו שמלכלך את הידיים אבל מרגיש טיפה שומני) והאמת שאהבתי אותו יותר מהפלאש דאש.

הוא אומנם לא מריח כמו הFD אבל הוא דוחה אבק יותר טוב ונותן קצת יותר ברק. וזה לא שהריח של הFD מחזיק יותר מיומיים

אישית אני אתן לפלאש דאש עוד ניסיון (יש לי עדין בקבוק שלם) ואם הוא לא יתחיל להתנהג כמובטח אני חוזר לSTP.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

למה אתה מתעקש על אוטודיפו? יש לך מבחר לא רע באוטוסטור...

חפש מוצרי SILK SHINE או G6 של chemical guys, תוצאות טובות וידידותי לדש.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

להחזרת הברק אני יכול להמליץ על supreme shine של מגווירס - יש גם באוטודיפו לשאלתך (קצת יותר יקר מאוטוסטור)

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
באוטודיפו אמור להיות תחליב לפלאסטיקה STP סאן אוף א'גאן (בקבוק ספריי צר יחסית).

הוא משאיר שכבה יותר שומנית על הפלאסטיק (לא משהו שמלכלך את הידיים אבל מרגיש טיפה שומני) והאמת שאהבתי אותו יותר מהפלאש דאש.

הוא אומנם לא מריח כמו הFD אבל הוא דוחה אבק יותר טוב ונותן קצת יותר ברק. וזה לא שהריח של הFD מחזיק יותר מיומיים

אישית אני אתן לפלאש דאש עוד ניסיון (יש לי עדין בקבוק שלם) ואם הוא לא יתחיל להתנהג כמובטח אני חוזר לSTP.

מה ציפיתה מבקטריה , שתחזיק לך חודש ?

כול התרסיסי ריח לא מחזיקים יותר מיום, וצריך כל יום מחדש לרסס :).

פורסם (נערך)

גם אני ממליץ על פלאש דאש. הפקק שלו אומנם נשבר לי, אבל המוצר עצמו ממש ממש טוב. עושה עבודה מצויינת. נראה ומריח כמו דבק נוזלי כשעובדים איתו, אבל התוצאה ממש מבריקה וחלקלקה. זה פשוט נראה כמו חדש. מתאים גם לגומיות ופלסטיקה חיצונית! מנסיוני, לא צריך לנגב שאריות. מנגבים ומפרזרים עד שאין יותר לבן, ואז כשהכל "מתייבש" אפשר לנגב קצת את השארית ויוצא משטח חלק ואחיד. (כאילו שהחומר לא נדבק לעצמו, אז אין בעייה לנגב אותו מעצמו ולהשאיר את השכבה ה"יבשה")

לאחרונה אני ניסיתי אותו על הצמיגים שלי (רק הדפנות) והתוצאה סבירה. לא ממליץ לשימוש הזה, אבל הרבה יותר יפה מכלום.

הייתי אומר שזה החומר הכי טוב שניסיתי, אבל זה החומר היחידי שניסיתי. :lol:

עריכה אחרונה על ידי Yanlin
פורסם
מה ציפיתה מבקטריה , שתחזיק לך חודש ?

כול התרסיסי ריח לא מחזיקים יותר מיום, וצריך כל יום מחדש לרסס :).

לא מתלונן... ציינתי עובדה- הריח של המוצרים האלה זה לא שיקול בבחירה

ומה הקשר לבקטריות?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...