Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אנחנו מחפשים רכב משפחתי שילווה אותנו לכמה שנים הקרובות. אופציה אחת היא לקנות רכב חדש ולספוג את ירידת ערך, ואופציה אחרת היא לקנות רכב משומש שכבר ספג את הירידה.

הרכב אמור לשמש במהלך השבוע להלוך חזור מהעבודה ואליה (20 דקות הלוך, 20 דקות חזור) ובסופ"ש לנסיעות בינעירוניות למשפחה (נסיעות של עד ארבעים וחמש דקות לכיוון לכל היותר).

קיבלנו הצעה לרכוש שברולט קרוז (עלתה לכביש באוגוסט 2010) מבעלות פרטית עם קילומטראז' נמוך מאוד (פחות מ-20,000), נקי מתאונות (פרט לשפשוף חיצוני בכנף), שעד לפני ארבעה חודשים היה באחריות יצרן, במחיר של 65,000 ש"ח. מדובר בדגם LS עם 124 כ"ס - לא גרסת VVT.

עשיתי קצת בדיקות וראיתי שזה רכב די מאובזר ובטוח, אבל גם שותה דלק (נתוני יצרן של 1:9 בעיר...).

כדאי? לוותר?

עריכה אחרונה על ידי Apparatus
קבלתי פרטים נוספים.
פורסם
אם הוא באמת 124 כ"ס ועובר בדיקה באופן סדיר, אז נשמע כדאי.

תודה. יש לך במקרה רעיון איך מנוע עם 124 כ"ס מצא את דרכו למודל 2010?

חפש אם כבר את ה1.4 טורבו

מנוע עדיף בכל הגורמים

תודה, אבל לא עומד כרגע על הפרק.

פורסם
אופציה יחידה שעולה בדעתי זה שהרכב עלה על הכביש בדצמבר 2010

100% שעלה על הכביש באוגוסט 2008. מכאן התעלומה.

בסוף 2010 יצא הדגם המשודרג, יש לא מעט כאלה.

אני מסכים, אבל זה לא היה בסוף 2010. מה שבעיקר מעניין אותי זה אם הדגם מגיע עם הגיר המשופר. יש דרך כלשהי לברר?

פורסם
לפי מה שאני זוכר הגרסה החדשה של ה- 124 כ"ס היא כבר עם הגיר המשופר.

זה היה באותה חבילה של שיפורים. לא?

אכן היה, אבל לפי כתבות שמצאתי מאותה תקופה אמרו שמתחילים למכור את זה לכל המוקדם בדצמבר 2010, ואנחנו מדברים על ארבעה חודשים קודם. יש סימנים כלשהם? משהו שצריך להיות כתוב ברישון הרכב?

פורסם
אכן היה, אבל לפי כתבות שמצאתי מאותה תקופה אמרו שמתחילים למכור את זה לכל המוקדם בדצמבר 2010, ואנחנו מדברים על ארבעה חודשים קודם. יש סימנים כלשהם? משהו שצריך להיות כתוב ברישון הרכב?

אני דיי בטוח שברשיון רכב צריך להיות רשום ההספק

• תוכן חדש...