Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום , לאבא של חבר קרוב שלי קראה משהו שעדיין לא ברור לנונו וכך זה הוביל לפיצוץ ושרפה של האוטו ...

לקראת הערב אבא של חבר שלי נסעה הביתה עם משפחתו לביתו, וכמעט כשהגיע ,כבר קרוב לבית ,שמעה באמצע הנסיעה קליק חזק ומוזר מתחת למכסה מנוע, תוך כדי הבהלה הנהג נתן ברקס וחנה את האוטו בצד וביקש מכולם לצאת מהאוטו בדחיפות לאחר מכם האוטו עלה באש, האנשים הספיקו לצאת בזמן ולמזלינו אין נפגעים , רק חבל על האוטו "ניסאן אלמרה" שנת '99 יד ראשונה מלוקקת ושמורה באהבה, עכשיו רק ניתן לקבל מחירון של האוטו ובכסף הזה אי אפשר למצוא אלמרה כזאת במצב דומה ...

יותר מאוחר הגיעה משטרה ומכבי אש שעזרו לכבות את האש שעלתה בתוך הרכב.

נהגים תזהרו מהמקרים דומים ולא צפויים , מקווה שזה מקרה אחרון וטוב שהוא יסתיים בלי מוות אלה רק עם כאב וצער על האוטו !

nissan1.jpg

nissan2.jpg

nissan3.jpg

nissan4.jpg

nissan5.jpg

nissan6.jpg

מש"ק זרזור

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפחיד ומצער מאוד העיקר שכולם יצאו בשלום.

ובמקרים כאלה העיניין של הרכב מתגמד, ביטוח לאוטו יש ביטוח לחיים אין!

Honda hornet 600

פורסם

WTF?!

אין שום מושג איך זה קרה עדיין?!

זה די מפחיד , לחשוב שזה יכול לקרות סתם ככה...

אתה חייב לעדכן! :idea:

וואלק אתתתתה

פורסם
שלום לכל חברי הפורום ' date=' לאבא של חבר קרוב שלי קראה משהו שעדיין לא ברור לנונו וכך זה הוביל לפיצוץ ושרפה של האוטו ...[/b']

לקראת הערב אבא של חבר שלי נסעה הביתה עם משפחתו לביתו, וכמעט כשהגיע ,כבר קרוב לבית ,שמעה באמצע הנסיעה קליק חזק ומוזר מתחת למכסה מנוע, תוך כדי הבהלה הנהג נתן ברקס וחנה את האוטו בצד וביקש מכולם לצאת מהאוטו בדחיפות לאחר מכם האוטו עלה באש, האנשים הספיקו לצאת בזמן ולמזלינו אין נפגעים , רק חבל על האוטו "ניסאן אלמרה" שנת '99 יד ראשונה מלוקקת ושמורה באהבה, עכשיו רק ניתן לקבל מחירון של האוטו ובכסף הזה אי אפשר למצוא אלמרה כזאת במצב דומה ...

יותר מאוחר הגיעה משטרה ומכבי אש שעזרו לכבות את האש שעלתה בתוך הרכב.

נהגים תזהרו מהמקרים דומים ולא צפויים , מקווה שזה מקרה אחרון וטוב שהוא יסתיים בלי מוות אלה רק עם כאב וצער על האוטו !

לפי התמונות היא לא נראית מלוקקת ושמורה באהבה.... :wink:

בכל מקרה, אם הוא עצר בבהלה אז כנראה שהרעש היה יותר חזק מקליק אתה לא חושב?

ומה שהכי מוזר לי זה שאף פעם לא שמעתי על מקרה כזה של autospontanious combustion

מה גם שהשרפה התרחשה מקדימה ולא הגיע לתא הדלק =\

פורסם

וואי

חבר שלי בדיוק חיפש דשבורד לניסאן..... לאן לקחו את האוטו ?!?!?!?!?! :wink:

וברצינות - מזל גדול שלא קרה כלום (לנוסעים, לנוסעים ....), פשוט לא ניתפס שכזה דבר קורה ככה סתם, ממש מזל שכולם יצאו מזה בשלום. 'הגומל' בשבוע הבא ?

פורסם
WTF?!

אין שום מושג איך זה קרה עדיין?!

זה די מפחיד , לחשוב שזה יכול לקרות סתם ככה...

אתה חייב לעדכן! :idea:

WTF !?!?

צא מהסרט אתה בישראל אל תנסה לשחק אותה "COOL" ... :-P

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מזכיר לי את האלפאסוד הלבנה שראיתי לפני 10 שנים. שבתוכה ישבו כמה נערים.

מהרכב בקעה מוזיקה בטונים גבוהים, וגם הרעש האופייני שבוקע מן אלפא או פיאט ישנות (מהאגזוז?) סחטו מבטים.

בהצטלבות של רח' סוקולוב מחולון לשד' קוגל (יש שם בנק) היה מין פיצוץ. בעל הרכב יצא ממנו ופתח את מכסה המנוע - ולהבות החלו לפרוץ מהמנוע.

עד שעבר שם אוטובוס של אגד שהסכים לנדב לו מטף... כל הפרונט של האלפא היפה הזו נשרף קליל...:cry:.

מחלון ביתה של סבתי שתחייה, ראיתי איך מעמיסים אותה לגרר - הישר לגריטה

העיקר שיצאת בריאים. כל השאר - פעוט.

פורסם

היה לי מקרה מאוד דומה.

כמו כל סיום של ערב שיש ופיזור חבריי בביתם בשעות הקטנות של הלילה בעירי. אני מוריד את החבר האחרון ומתחיל בנסיע הביתה. עובר את הפינה של הרחוב ומתגלה לעיניי סובארו אימפרדזה בוערת (מכסה מנוע בלבד). הזעקתי יש את הכבאים אבל עד שהם הגיעו היה כבר מאוחר מידי, חצי מהרכב נשרף. לאחר כמה ימים ניסית לברר מה גרם לשרפה והגיעו למסקנה שהיה קצר במצבר ומשהו בעזקה לא קיבלתי הסבר ברור.

תגידו שאלה אין משהו שיכול לחקור את הסיבה לשרפה?

פורסם

בפעם תן את כל הפרטים ולא תסתיר כלום. זה לא רציני ככה.

שכחת לספר שלשכן שלכם קוראים מוחמד דף.

והקליק שנשמע מאזור המנוע, הגיע שניה לאחר שה"הלפייר" בדיוק נכנס לשם.

משטרה ומכבי אש? מילים מכובסות ל-מג"ב ומסתערבים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...