Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HIFONICS BX10D2

tzah_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שמע על הסאב הזה ויכול לתת לי פרטים עליו?

אשמח מאוד לעזרה.

תודה לעונים.

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

Monoblock: hifonics bxi 2010d

Subwoofer: HIFONICS BX10D2 X2

פורסם

סאב 10 אינצ מסידרת הברוטוס הישנה של הייפוניקס

סידרה לא רעה ,הסאב הנ"ל מגיע עם שני סלילים של 2 אום

כך שהוא יכול לעבוד בחיבור סופי של הסלילים בהתנגדות של 4 או 1 אום.

פורסם

תודה רבה לאחר שמיע התחדשתי ב 2 כאלה ולבינתיים הם נשמעים מצויין :)

image.jpg

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

פורסם

עוד תמונה

image.jpg

פורסם

אני יודע שזה לא קשור לנושא אבל אם כבר העלת את זה אז דווקה מהמונו אני לא הכי מפסוט חסר לו כוח הוא מוכוון אצלי על פול בגין והוא לא ממש פותח תסאבים אולי אני צריך לעשות חיזוק מערכת חשמל בשביל שהוא יהיה יותר חזק או שזה לא קשור?

פורסם

אם ההתנגדות של הסאבים היא כמו שאודיו קינג ציין אז הסאבים אמורים להיות מחוברים ב2 אום סופי, במגבר הזה זה בסביבות ה1200 rms , בהספקים כאלה תמיד מומלץ לשדרג את מערכת החשמל אבל בלי קשר זה כן אמור להישמע חזק יחסית, אין צורך בפול גיין כי זה פוגע במגבר. ממליץ לך לבדוק אצל המתקין שלך אולי יש בעיה כלשהי בחיבור המגבר לסאבים.

פורסם

אני והמתקין חברנו ביחד וההתנגדות הסופית היא אכן 2 HOM.

והסאבים כן נשמעים "חזק יחסית" אבל לא מגיעים לסוף היכולת שלהם גם כשאני על פלוס 6 בHU.

עם אני יחליף HU ל 80 PRS לדוגמה יכול להיות שיהיה שיפור בעצומה של הסאב?

פורסם

יכול להיות שהסאבים עצמם לא עוצמתיים כל כך. יכול להיות שהחיווט למונו לא מתאים ( בהספקים כאלה מומלץ 2-4 גייג' ). יכולים להיות כמה סיבות , לדעתי אין בעיה מבחינת הרדיו דיסק, תחזור למתקין שיבדוק לך שאין בעיה של חיבור כלשהו.

פורסם

יש לי ברכב 4 גייג' הדבר היחידי שעולה לי לראש זה או הHU או חיזוק מערכת חשמל או שהמגבר לא מספיק חזק. כל סאב הוא 500 RMS והם בחיבור סופי 2 HOM ככה שלפי הנתונים של המגבר שזה 1300 ב2 HOM זה אמור להספיק. למרות שאני לא יודע עד כמה הנתונים של המגבר מדויקים.

פורסם

הרדיו דיסק שלך לא הבעיה לדעתי. המונובלוקים של הייפוניקס בסדרות האלה ידועים שהם אוברייטד בין 10-20% אבל עדיין זה 1000+ rms. שוב השאלה לאיזה עוצמות אתה רגיל? אולי 2 סאבים של 10 אינץ פשוט לא מספיק חזקים בשבילך.

פורסם

לא התכוונתי שהם לא מספיק חזקים רק אמרתי שאני לא מצליח להגיע לקצה היכולת של הסאבים.

פורסם

אז ככה אתמול עשיתי ניסוי קטן.

לקחתי מצבר חדש של 72 אמפר

שמתי אותו בבגז' ולקחתי 2 קבלים של 4 גייג, חברתי פלוס ומינוס ישירות למגבר בנוסף לחוות הקיים

ורציתי לראות אם יש שיפור בהספקים של המגבר.

לא היה שום שיפור. :(

פורסם

זה לא אמור לעזור ,כדי לעמוד בהספק המדובר

אתה צריך מערכת חשמל משודרגת שזה כולל מצבר פריקה עמוקה שמסוגל לספק מתח גבוהה

אלטרנטור משופר והחלפת שלושת הגדולים בחיווט עבה יותר ,מעבר לכך אם אתה מחפש יותר SPL לא הייתי

בוחר בצמד 10 האלו למרות שמדובר בסאבים לא רעים ,הייתי בוחר בסאב 18 נציל כל שהוא עם תיבה פורט מתאימה.

פורסם

לא אני לא ממחפש יותר SPL פשוט רציתי לדעת שיש לי את האופציה להגיע למקסימום של הסאבים וסקרן אותי לדעת למה זה לא קורה/איפה הבעיה.

או שהמגבר לא מספיק חזק לנצל אותם עד הסוף או שיש בעיה אחרת.

• תוכן חדש...