Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, הבחירות הופכות קשות יותר ויותר, נתקלתי בכמה אקזמפלרים מעניינים בא.א מחשבים (ממוקם באופן נוח בנתניה).

יש את החבילה הזאת:

http://www.1pc.co.il/product-3559-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92_Crusader_I,_i5_4570,_8GB,1TB,_GTX770.aspx

4175 כחבילה, תוספת לSSD עוד כ350 שקלים.

אם רוכשים הכל בנפרד יוצא כ4700 ש"ח (ללא הSSD).

אהבתי את כרטיס המסך, פחות אהבתי את לוח האם, המוכר בחנות טוען שהלוח לא יפגע בביצועי הכרטיס.

יש גם את האופציה הזו:

http://www.1pc.co.il/product-3560-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92_Crusader_II,_i5_4570,_8GB,_1TB128Gb,_R9_280X_VX.aspx

לוח אם טוב יותר, כרטיס מסך טוב יותר (?) וSSD שכבר כלול במחיר.

4675 ש"ח (שוב, זול יותר מאשר רכישה בנפרד), שווה 500 ש"ח הפרש? (או 150 עם לוקחים את הדגם הראשון עם SSD)

אגב, אני רוצה להודות לכולם שממשיכים לעזור ולהזרים מפרטים ומידע חיוני, השכלתי מאוד מכל אחד ואחד פה ואני מזמין את כולם לשחק במחשב שלבסוף יבחר. :)

המוכר טוען לעכשיו, מה יהיה לאחר שבמיטב כספך תרכוש את המחשב ובעתיד תשדרג כרטיס מסך שידרוש אפיק מהיר יותר? תחשוב לטווח רחוק, אחר כך יהיה לך יותר יקר ומסובך לשדרג מרכיבים ראשיים, תבנה בסיס עמיד ומוכן לעתיד עכשיו.

הערות לגבי המפרטים:

מפרט 1: צ'יפסט מיושן, 32MB בזיכרון CACHE בכונן הקשיח, ספק לא ידוע(?), אין SSD במחיר הכלול.

נק' לחיוב, כרטיס חזק ומעבד אחד לפני הטופ אוף דה ליין בI5.

מפרט 2: ספק לא ידוע, קשיח בעל מטמון קטן כמו הנ"ל, כרטיס מסך לא יותר טוב מה760GTX. במחיר הזה כבר תראה את המפרט שבניתי לך, הכל יותר טוב ואיכותי, כולל ספק שאתה לא תפחד שבאמצע סשיין של COD יעשה לך הדמייה 5D עם אש ועשן. אין KSP בנתניה או אפשרות לבנות את המפרט שנתתי אבל בחנות שמצאת?

ומה משחקים, יש כבר תוכניות?:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המפרט שבנית מעולה, אבל הGTX770 במפרט הראשון קורץ לי יותר מה760, אנסה לעדכן שם את הלוח ולראות איזה מחיר אני מקבל.

מה שכן, בזמן שבאתי להתייחס לעובדה שיש סניף בנתניה באה לי הברקה, יש גם סניף באילת. :)

עכשיו רק נשאר למצוא מי נוסע לשם ולחסוך איזה אלף שקל.

מישהו אמר חבר פורום עם דלקן?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?516699-(%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91)-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בשיא הכנות? אני רואה שאתה מסתבך הרבה בין כל המפרטים.

רוצה עצה טובה לכמה שנים ארוכות וטובות עם המחשב? תשקיע את המקסימום תקציב שאתה יכול ! באמת שאין משהו אחר.

אם יש לך להשקיע 4500-4700, תשקיע כבר 5000-5500 .

תראה, לא נכנס לכיס שלך אבל ביננו? אתה משקיע כאן לטווח הארוך באמת, אתה לא תשדרג את המחשב לפחות ב 3-4 שנים הקרובות, אבל מה שכן? אם תבנה פלטפורמה מצויינת עם רכיבים טובים, תזדקק לשדרג רק את הכרטיס מסך בעתיד ולא להתחיל מהדיסק הקשיח הקטן, זכרונות RAM נוספים ולוחות אם וספקי כוח !

מה יקרה אם תחליט לשדרג לכרטיס מסך מפלצתי בעוד 3 שנים? הספק למשל לא יספיק ואז צריך ספק חדש... אתה מבין את הרעיון?

אם ישנה האפשרות, תמתח את התקציב, תכניס עוד כסף ותסגור עניין. מבלי לפגוע אבל התלבטויות של 5 דפים על 300-500 שקל זה מה שלא גורם לך לקנות? נו באמת.

פורסם

מה שמעליי אמר וגם אתה לא מגיע אפילו ל5000 או 5500. המפרט שבניתי לך ב4700ש"ח מזומן, אולי יותר זול אפילו באילת, מגיע עם ספק 650W! מחברה ידועה ואיכותית, מעבד האחרון שלI5 מבחינת הספק ובין היתר כל הרכיבים מקסימום תמורה בתקציב שציינת. לא מבין למה אתה מתלבט עדיין?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

חדל אש, לא מתלבט.

וזה אולי נראה שהסתבכתי אבל למען האמת אני פשוט לומד מכל מה שנכתב פה ומחפש את המפרט הטוב ביותר תמורת המחיר הטוב ביותר, זה לא עניין של עוד 300 שקל אלה עניין של לקבל את התמורה הטובה ביותר ל300 שקל האלו.

ומכיוון שבלתי את השנים האחרונות עם נייד בהתחלה החומרה בנייח הייתה קצת סינית בשבילי, עכשיו בעזרתם של חברי הפורום הכל ברור הרבה יותר.

בכל אופן שדרגתי את המפרט של אדון ch@os בGTX 770 וקבלתי מחיר של 4377 באילת, פשוט מעולה.

מסך, מקלדת ועכבר ואני סוגר את כל העסק בכ5500 בדיוק כמו שרציתי.

פורסם

וואו! פשוט "כלום" כסף למחשב גיימרים עם מפרט כזה. מסכים לחדל אש, עד שתרכיב את המחשב ונרביץ ARMA3 אונליין ;)

תעדכן כשהכל יהיה מורכב שנוכל להתרשם ולהגיד תתחדש :)

Night Driver כתב:

פורסם

farar, גם אם אתה צודק עם הלוח המתקדם שבחרנו לא תהיי בבעיה לשדרג בהמשך למעבד מתקדם יותר מבלי לגעת בשאר החומרה.

כרגע אני בטוח שההבדל במחיר לא היה שווה את ההבדל בביצועים.

CH@OS, תתחיל להתאמן בHAWKEN (למען האמת בו אני משחק גם עכשיו על הנייד הקשיש).

פורסם
הדעות בנושא i5 VS i7 חלוקות מאוד.

בכל מקרה, אם תרצה לקרוא קצת :

http://hwzone.co.il/community/threads/534544-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-i5-%D7%90%D7%95-i7#.UuLCsBDA6Uk

קראת את הת'רד בלינק שצירפת?

כי מה שאומרים שם, זה שהמעבד (כמובן כל עוד מדובר במעבד חזק כדוגמאת I5) זניח לעומת הכרטיס מסך.

אני רוצה להבהיר שמעבד I5 מהדור הנוכחי חזק יותר ממעבד I7 משני דורות אחורה.

פורסם

אני רוצה להבהיר שמעבדי I7 מכמה דורות אחורה כבר לא נמכרים... ;)

זה ידוע וברור שליבה מול ליבה בתדר זהה או דומה, עם כרטיס גרפי עוצמתי מאוד, הביצועים יהיו זהים לחלוטין, כולנו ראינו את הטבלאות הללו ברחבי האינטרנט.

הכוונה של FARAR הייתה שלמעבד ה I7 ישנן עוד 4 ליבות וירטואליות מה שיכול לתרום לפותח השרשור בעבדוה עתידית במולטי טאסקינג, עבודות עיבוד ורינדור... אבל זה לא המצב ככל הנראה.

לכן, ההסכמה הייתה שניתן לחסוך כמה מאות שקלים וללכת על ה I5.

בנוסף לכך, בעוד מספר שנים תמיד יוכל לרכוש מיד 2 מעבד I7 מהטופ ליין במחיר סמלי מאוד במידה וירצה להתחיל לצלם, לערוך וידאו וכו'.

פורסם

זה בסדר, פותח השירוש רק רוצה לירות בפיקסלים בfps סביר. :)

פורסם (נערך)

http://www.cnet.com/laptops/asus-g73jh-a1/4505-3121_7-33950895.html

בן 4, בזמנו עלה 6000 שקל.

אחלה תמורה לכסף, חוץ מפיקסל שרוף ושקע HDMI שמקרטע פעם ביובל הוא עובד כמו גיבור (טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה).

בזמנו הסתובבתי איתו בתיק על בסיס יומי במשך שלוש שנים והוא עדיין נראה חדש.

*עריכה.

רק שהכרטיס שלי קצת חלש יותר מזה שבקישור, HD 5730.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

בסופו של דבר נרכש המפרט הזה:

http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10195

בתוספת SSD 120 גיגה, סה"כ 4220! בחרתי את המחשב הזה ספציפי כי הוא יוצא זול בכ400 ש"ח מאותו מחשב שנרכש מחלקים לחוד.

הרכישה באילת הייתה מאוד משתלמת והתאפשרה בעזרתו באדיבה של חבר הפורום itsik170 שביצע בשבילי את ההזמנה ואסף יחד איתי את המחשב כשביקרתי לסופ"ש באילת.

בנתיים אני מאוד מרוצה מהמכונה, גיימרים יבינו כשאומר שמשחק הרשת שלי השתפר פלאים עם קצב הפריימים החדש והגרפיקה כמובן עוצרת נשימה.

פורסם

תחחדש,רכישה באילת מאוד שווה!,גם אם נוסעים רק בשביל זה,אני חסכתי 1100 שקל ברכישה שאני ביצעתי למחשב נייד.

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...