Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ANTEC (כמדומני).

בנושא הווינדוס, כמו שאמרתי, אני קצת חלוד, פעם אחרונה שהתקנתי ווינודס פרוץ זה היה 98.

אם אפשר בקטע הזה עוד 400 שקל, מה טוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז לך על זה. המארז בנוי מחומרים עמידים ואיכותיים והוא גם מרווח ומאוורר כמו שמחשב גיימינג צריך לכל הפחות. שים לב רק שהספק יהיה לא ג'נרי, מחברה ידועה ובעל הספק לא פחות מ500W.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

היי,

עברתי על השרשור ובאמת שהרכיבו לך דברים טובים,

כמובן שאפשר לחזק את כרטיס המסך אך זה יבוא על חשבון דברים אחרים, כמו תוספת הSSD לדוגמא.

אני אישית מאד ממליץ להתקין SSD בכל מערכת חדשה, כי פשוט זה קיים וזה השיפור הכי טוב שניתן לעשות היום לכל מחשב.

אם תרצה שארכיב לך משהו מקביל אעשה זאת ברצון.

לגבי מערכת ההפעלה, אני חושב שבמחשב חדש היום אין שום סיבה להתקין מערכת הפעלה פחות מחלונות 8.1

לגבי המעבד, מה שרשמו זה נכון, אין סיבה רצינית לi7 לשימוש במשחקים, i5 זה יותר מדי והותר ואפילו אם משחקים זה ממש העיקר ויש תקציב שלא זזים ממנו כלל, הייתי מעדיף לרדת בסדרת המעבד לi3 אפילו לצורך שדרוג כרטיס המסך עוד יותר.

אם יש שאלות תרגיש חופשי לשאול.

ארז

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז, כמדומני אתה ממוקם בחיפה, אשמח אם תבנה לי מפרט בהתאם למה שבקשתי עם הצעת מחיר (אפשר בפרטי) ומשם נתקדם.

כמובן, הייתי מעדיף להגיע עם המארז הישן על מנת שנראה מה נוכל להציל משם.

תודה,

דניס.

פורסם

הי,

קצת חרגתי מהתקציב כשהוספתי מערכת הפעלה אבל זה נתון לשיקולך,

אתה יכול לבדוק גם בסביבתך הקרובה למישהו שעובד/עבד במשרד החינוך (מורה/גננת וכו') ותראה אולי תוכל לנצל מן ההטבות שלהם ברכישת תוכנות מיקרוסופט.

זרקתי כמה רכיבים למיקס, זו מערכת אשר מורכבת למשחקים בתקציב שרשמת, אין לי בעיה להעלות את המפרט כאן, אני פתוח להערות.

exodus.jpg

פורסם

היכן בעצם ארגיש את הפגיע בביצועים בירידה ממעבד I5 לI3?

והאם לדעתך נוכל להשמיש את המארז הישן (אני רואה שהוספת חדש).

כמו כן, נשלחו כמה שאלות שהתיבה האישית יפה להם. ;)

פורסם

צורם לי טיפה הSSD - מדובר בדגם הישן עם 130mB/s כתיבה, ה evo עולה כמה גרושים יותר ונותן עד 410mB/s (וכמות IOPs יותר גבוה)

כמו כן ספק כוח זה משהו שלא הייתי מתפשר עליו, ומתעקש על corsair/seasonic/antec/enermax.

היכן בעצם ארגיש את הפגיע בביצועים בירידה ממעבד I5 לI3?

תוכנות עם דרישה לכוח עיבוד רב דוגמת פוטושופ, cad, solidworks, 3dsmax, maya, כל תוכנת עריכת וידאו מקצועית.. וכו'.

בשימוש ביתי רגיל לעולם לא תשים לב להבדל בין i3 ל i7.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
צורם לי טיפה הSSD - מדובר בדגם הישן עם 130mB/s כתיבה, ה evo עולה כמה גרושים יותר ונותן עד 410mB/s (וכמות IOPs יותר גבוה)

כמו כן ספק כוח זה משהו שלא הייתי מתפשר עליו, ומתעקש על corsair/seasonic/antec/enermax.

תוכנות עם דרישה לכוח עיבוד רב דוגמת פוטושופ, cad, solidworks, 3dsmax, maya, כל תוכנת עריכת וידאו מקצועית.. וכו'.

בשימוש ביתי רגיל לעולם לא תשים לב להבדל בין i3 ל i7.

+1

הטעות אצלי, מדובר בדגם הEVO כמובן.

מסכים עם ההערה לגבי המעבד.

לגבי הספק, ישנם מספיק חברות שלא מוכרות אך מייצרות מוצרים מצויינים, ובטח ובטח ביחס למחירם.

אני מוכר את הספקים האלה כבר תקופה ארוכה ללא שום תקלות, לעומת ספקים מחברות שציינת אשר כן חזרו אלי עם קבלים פרוקים וכו'. שם מוכר זה לאו דווקא ערובה למוצר טוב יותר מאחרים, כמו בכל חברה, יש מוצרים טובים יותר ופחות. אין לי שום בעיה גם לזרוק איזה CORSAIR נחמד למערכת, אבל העניין הוא שזה מעלה את המחיר.

פורסם

אני מוכר את הספקים האלה כבר תקופה ארוכה ללא שום תקלות, לעומת ספקים מחברות שציינת אשר כן חזרו אלי עם קבלים פרוקים וכו'. שם מוכר זה לאו דווקא ערובה למוצר טוב יותר מאחרים, כמו בכל חברה, יש מוצרים טובים יותר ופחות. אין לי שום בעיה גם לזרוק איזה CORSAIR נחמד למערכת, אבל העניין הוא שזה מעלה את המחיר.

תראה, במהלך הקריירה שלי במחשבים מכרתי אלפי מערכות, ולגבי ספקי כוח גיבשתי דעה - מי שחוסך 100~200 שח על ספק יגיע למעבדה לתיקונים בתדירות הרבה יותר גבוהה.

אפילו במחשבים בסיסיים של ₪1,200 - אם הייתי מוכר עם ספק פשוט הלקוח היה מגיע לפחות פעמיים במהלך תקופת האחריות על תקלות ספק, ומדי פעם על תקלות הזויות כתוצאה מהספקת מתח לא יציבה לרכיבים קריטיים. אותו המחשב בדיוק אבל עם ספק entry level של antec/corsair/seasonic כמעט ולעולם לא היה חוזר עם שום תקלה.

זה כמו שמן, אפשר לקנות שמן של דלק\פז, ואפשר לקנות LM; ה"נזק" בחיסכון נראה רק בטווח הרחוק.

אני לא יודע בכמה תמחרת את ה high power הזה, אבל אני בטוח שההפרש בינו לבין ספק ממותג לא עולה על 100~150שח. אני חושב שעם כזה סכום exodus יוכל להתמודד :wink:

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בניתי לך גם מפרט,תהנה !

ראה קובץ מצורף.

ד'א שמתי לך SSD שלי אישית יש אותו בנייד,לא מזמן קניתי בקיי אס פי מה אני אגיד לך בן בן בן SSD :-D

Un34324.jpg

פורסם

אולי גם אוכל לעזור

זה מפרט שבניתי לאחי הקטן לא מזמן

אומנם קצת חורג מהתקציב וללא מערכת הפעלה והארד דיסק אבל אולי אוכל לכוון אותך.

המחשב רץ מעולה

הוזמן ssd של סמסונג שצריך להגיע מחול למערכת ההפעלה ויש בו כונן קשיח של 3 gb/s לאחסון כרגע

הדבר היחידי שאולי הייתי שוקל להחליף הוא למארז יותר גדול כי זה שהוזמן פה צפוף יחסית בפנים.

והזכרון שנבחר הוא בסטיק 1 כי בהמשך יגיע עוד אחד שסהכ יהיה 2x8 gb.

מקווה שעזרתי ולו במעט

בברכה

שמעון

udu8uvup.jpg

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

ההצעה שלי לדעתי היא הכי מאוזנת פה.

רובכם המלצתם על ה HD3 ולא D3H בלוח שהוא יותר מפוצ'ר ועולה מעט יותר.

לדעתי הוא לא צריך קירור חיצוני במחיר של הקירור ומעבד חלש שהצעתם אני הכנסתי לו מעבד חזק יותר עם קירור מקורי

שלדעתי אם הוא לא עושה OC וכנראה לא יעשה מספיק ויותר.

Untitled.jpg

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הRadeon יותר חלש מה760GTX, הזיכרון יקר יותר ב70 ש"ח ללא הצדקה, הלוח יקר יותר ב135 שקל בממוצע ומציע 2 כניסות USB3.0 יותר וPCIE 1x נוסף.

ראה מפרט בעמוד הקודם.

לא נראה לי קריטי, אבל אקסודוס יוכל לדעת טוב יותר.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

לקחת מעבד יותר יקר מכרטיס מסך במערכת שבראש ובראשונה מיועדת למשחקים זה מעט טיפשי..

וזה מעבר לחריגה מהתקציב ב₪200 והצעה ללא מארז.

בקיצור :mm_nah:

פורסם
לקחת מעבד יותר יקר מכרטיס מסך במערכת שבראש ובראשונה מיועדת למשחקים זה מעט טיפשי..

וזה מעבר לחריגה מהתקציב ב₪200 והצעה ללא מארז.

בקיצור :mm_nah:

1. הצעת את אותו מעבד בהודעה הראשונה שלך.

2. כנ"ל לגבי הכרטיס מסך שהצעת שם.

3. הוא ביקש ללא מארז.

אני מבין כשזה לא אתה אומר את הדברים זה נשמע טיפשי ישר.

אני הצעתי עוד הצעה אתה מתאר אותה תלושה מהמציאות כאילו הצעתי לו 4770K עם G1 SNIPER.

כרטיס מסך הוא יכול לשדרג בכל עת מעבד הוא לא יוכל בעוד שנתייים ויקנה שידרוג של לוח זיכרון מעבד וחבל.

אם הטענה היא לא משנה איזה מעבד למשחקים אז למה לא המלצת לו לקנות מעבד AMD ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...