Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בשוויץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהשכרת רכב בשוויץ יקרה משמעותית מאשר אצל השכנות. קראתי שאם נוחתים בבזל או ג'נבה אז מומלץ לקחת רכב בצד הצרפתי מכיוון שזה יוצא זול משמעותית. השאלה שלי היא איך זה עובד? יוצאים מהטרמינל ובוחרים לאן ללכת - צרפת או שוויץ? בהנחה ואני מזמין רכב מישראל ורוצה לאסוף אותו בצד הצרפתי של בזל או ג'נבה - איך עושים את זה?

מבולבל...

אשמח לקבל כמה שיותר עזרה וטיפים.

תודה.

פורסם

אין לי מושג איך זה בבזל.

בג'נבה אתה נוחת בצד השוויצרי, וכדי לעבור לצרפתי צריך לעלות קומה אחת למעלה מזו שיצאת בה ולחפש את מעבר הגבול (יש שילוט).

זה קצת טרטור כי צריך ללכת עם המזוודות ולא ניתן לעבור עם העגלות את הגבול.

החלק היותר מסובך הוא עם הרכב. אחרי שמצאת את חברת ההשכרה אתה יוצא מכביש פנימי של נמל התעופה, מגיע לצומת T ומימינך מעבר הגבול חזרה לעיר.

בהנחה שיש לך GPS, סמן את הנקודה הזו כדי שתוכל לחזור אליה בקלות בדרך חזרה. למצוא אותה לבד זה לא פשוט.

פורסם

בבזל אין בעיה. קל מאוד לעבור מצד שוויץ לצרפת וההיפך.הטרמינל הוא בעצם חצוי באמצע וניתן לעבור מצד לצד.

הכי זול וקל זה לשכור רכב דרך:http://www.economycarrentals.com/

פורסם

מניסיון טוב וזול- בקש הצעת מחיר גם מ"סקי עמי", בחור חביב מאוד תוכל גם להתייעץ איתו.

פורסם

אם שוכרים בצד הצרפתי עדיין מקבלים רכב עם המדבקה הירוקה של אגרת האוטוסטרדות השוויצרית?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ניסית להתקשר לכמה חברות ולברר עלויות?

לדעתי קודם כל תתקשר ותבדוק מחירים.

לא משנה למי אתה מתקשר תבקש הנחה, אפשר להוציא מהם הנחה יפה.

פורסם
אם שוכרים בצד הצרפתי עדיין מקבלים רכב עם המדבקה הירוקה של אגרת האוטוסטרדות השוויצרית?

אין לי מושג, אני תמיד נהגתי בצד הצרפתי.

במעבר עצמו לפעמים עצרו אותי ודרשו איזה סכום/קנס/עמלה ולפעמים לא. אין לי שמץ של מושג לפי מה, דרשו? שילמתי.

פורסם

לא שכרתי בצרפת, אבל כאשר שכרתי מסיקסט במינכן שאלו אותי אם אני מתכוון לעבור לשויצריה. הרכב שקיבלתי נשא את המדבקה. את המדבקה לאוסטריה רכשתי בתחנת דלק לפני מעבר הגבול, אבל העלות נמוכה (פחות מ-10 אירו ל-10 ימים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוראל, בא לי על גרמניה ( ועוד על אלף מקומות ) אבל כרגע היעד בתוכנית זו שוויץ.

תודה על התגובות, חשבתי שמדובר בסיפור אבל מסתבר שזה פשוט למדי.

פורסם

תראה - השאלה היא היכן בשוייץ. אם בכוונתך להיות באזור הקרוב לגבול גרמניה נסה ללון בה - לגרמניה יש יתרון משמעותי במחיר (אם כי בהנסיון שלי לא לגמרי טרי). בטיול שלי בשווייץ לנתי לילות במלון ב-Weil am Rhein. המלון היה בתוך מרכז קניות שישב בפינה הגרמנית במשולש הגבולות שוייץ - גרמניה צרפת, ומרחק הנסיעה עד לגבול השויצרי היה כ-20 שניות (לצרפת היה מעבר רגלי על גשר, אבל נסיעה חייבה איזו הקפה קטנה כדי להגיע לגשר רכב). היתרון היה כפול - המלון עצמו היה זול מאוד, ובאותו מרכז קניות היה ספורמרקט ענק עם מחירים מצויינים ואשר היה פתוח עד 10 בערב (לא דבר של מה בכך בצפון אירופה), ושני נתונים אלה חסכו לי הרבה מאוד כסף. הטיול עצמו התבצע בשיטת הכוכב, כאשר היעד הקרוב ביותר היה באזל, והיעדים הרחוקים ביותר היו לוצרן וגרינדלוולד.

לגבי שדה התעופה בבאזל: הוא נמצא בצד הצרפתי של הגבול. בדוק אם יש באפשרותך להגיע לצד הגרמני כדי לשכור את הרכב, זה עשוי לחסוך לא מעט כסף (אבל, שוב, מדובר בבדיקה שחייבת להעשות נכון למועד הטיול).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלי (GOLF),

זה הרבה יותר פשוט מאיך שזה נשמע, המעבר בין הארצות השונות כמעט שקוף (מנסיון בשדה בבאזל; בשדה בז'נבה הייתי אבל לא ניסיתי). אם מתבלבלים- יש שילוט ברור ואפשר לשאול את אחד העובדים במקום ולבקש הכוונה.

כמו שכבר נכתב, מומלץ לסמן את מקום החזרת הרכב ב-GPS, כדי לא להתבלבל ולאבד זמן יקר לפני הטיסה חזרה (נכון כפליים לטיסת לילה)- מנסיון רע לפני שנתיים (אחרי שחזרתי ארצה סיקסט חייבו אותי על כך שהחזרתי את הרכב בחניון הצרפתי, במקום בשוויצרי, מרחק של 200 מ').

בפעם האחרונה , באוקטובר, גיליתי שניתן לקנות את מדבקת הכבישים בנקודת מעבר הגבול בתוך השדה עצמו, בעמדת המכס, לפני שניגשים לקחת את האוטו.

עדיף, גם זה מנסיון, לוודא ולבדוק שהאוטו לא מצויד במדבקה תקפה ואז לחזור לעמדת המכס ולרכוש אותה (שאלתי את נציגת ההשכרה בעמדה של סיקסט האם האוטו מצויד במדבקה, נענתי בשלילה, ניגשתי לאוטו, בדיקה זריזה, חזרתי לרכוש את המדבקה, מתכונן להדביק אותה ומה אני רואה- מדבקה ירוקה; הייתה תקפה, כמדומני. לא נורא, ככה לומדים- היה טיול מוצלח מאוד).

תבלה!

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...