Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3000 ש''ח.

Castrolz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור הוא כזה,

דוד שלי מוכר רנו מגאן קופה ידנית .

הק''מ 150 אלף, ואמר שבישבילי הוא ימכור לי אותה ב 3 אלף ש''ח.

אני כרגע לא עובד ,ויחפש עבודה השבוע רק בישביל הדלק בנתיים והטסט. (שבעוד חודשיים)

כמובן שמדובר ברכב חסכוני ,הרכב במצב תצוגה. עם גאנטים, סאן רופ. ומבחינה מכנית מצב מעולה.

המחיר גבווה בהרבה ממה שהוא מוכר לי ומבחינתי מדובר במציאה ככה שלפני הצבא לא תיהיה בעיה למכור את האוטו עם טסט לחצי שנה +. (מתגייס בעוד 7 חודש)

לגבי ביטוח אין בעיה, אבא שלי משלם עלי נהג חדש ברכב שנת 2008 ככה שזה יהיה לו יותר זול להחזיק שנת 98.

עשיתי עליה נסיעת מבחן ומאד התרשמתי. נוסעת חלק ולא הבחנתי או חדשתי בבעיה כלשהי.

זה יהיה הרכב הראשון שלי, אולי אני יסע איתו לבסיס שאתגייס בע''ה.

השאלה היא האם כדאי? מה אתם הייתם עושים?

פורסם

אם אתה יכול לקנות רכב בעלות של חצי משכורת אין מקום לשאול האם שווה. כי במחיר כזה גם תוכל למכור אותו בקלות . ובמיוחד כשאמרת שבעינייך הוא נראה סבבה והנסיעה הייתה סבבה . אתה רק מחזק יותר המחיר מעולה ובתור רכב של פעם ראשונה הוא מעולה לאימון שלך בכביש יחד עם הוצאות מאוד זולות. תתחדש

פורסם

אחי כשאתה יכול לקנות רכב במצב טוב ב3000 שקל אין על מה לחשוב...

במקרה הכי גרוע ואתה רואה שהולך משהו או שאתה לא יכול להחזיק אותה תוכל למכור אותה ללא הפסד משמעותי ואפילו סביר שברווח... מה גם שזה רכב יפה ונוח מאוד, גם בטיחותי... לא נחשב אמין אבל זה מאוד תלוי בצורת הטיפול שעבר, ושוב גם אם אחרי יום ילך גיר לך לאיזה מגרש שמוכר מכוניות יד שנייה זולות ותגיד לו שאתה רוצה 3000 אלף כי הגיר דפוק ואני משוכנע שתקבל חזרה את "ההשקעה".

שווה שווה שווה לך תקנה וזהו לפני שיבוא מישהו אחר...

פורסם

קודם כל וואו,תודה רבה על התגובות המהירות. :)

הרכב עולה 3 אלף שקלים חדשים. כן כן.

הרכב שנת 98, ויש לה טסט עוד חודשים (אני לא חושש כלל)

יש לי עוד רכב במשפחה, של אבא שלי ויש לי עליה ביטוח שהוא יותר יקר ממה שרנו מציעה.

לגבי טיפולים קטנים שמן ,מים מזוקקים וכו' זו לא תיהיה בעיה.

פורסם

אם הרכב שמור, ללא בעיות מיוחדות (הרכב יקר לתיקון)

כגון גיר, מנוע וכו'

קפוץ על זה, הרכב מאוד מהנה ומאוד יפה, הביטוח קצת יהיה לך יקר.

אבל ההחזקה לא בשמיים.

זה רכב שדורש גם יחס בטיפולים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שמע,אם מדובר על 3 אלף ואתה קונה מבן דוד שלך,כך שלא מאמין שהוא יסתיר ממך תקלות,תסע עד שיתקלקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי טיפולים קטנים שמן ,מים מזוקקים וכו' זו לא תיהיה בעיה.

אם תשים מים מזוקקים, תהיה בעיה!

המצבר הוא היחיד שצריך מילוי של מים מזוקקים לפעמים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...