Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה רכשתי רכב מסוג קיה ריו שנת 2013

התקנתי את המגבר ואת כל שאר הכבלים הדרושים

נתקעתי עם הכבל פלוס

אני לא מוצא מעבר ממהמצבר לתוך הרכב עצמו.

אודה לעזרתכם אם מישהו מכיר ויודע .

תודה

פורסם

חפש איזה פקק מפלסטיק רך כזה או איזה חור בתא המנוע בישביל להעביר דרכו את הפלוס, אם אין אז חפש חור מסוג כלשהו שנראה לך שעובר בקיר האש אל אזור הרגליים, נסה תחילה להעביר שם כבל דק כלשהו בישביל לראות אם הוא עובר ואם מצאת נסה לדחוס לשם את הפלוס.

פורסם

תודה על התגובה

מצאתי איזה פקק שלדעתי משמש עבור הכנה לקלאץ'

אבל אני מיד רואה את הקיר האש כאשר אני מוציא את הפקק.

אמור להיות מעבר לדעתך ?

תודה

פורסם

נסה לשחק שם עם כבל קטן יותר ולראות אוליי הוא עובר כי בדרך כלל יש ספוג, אם עבר את הקצה השני שעדיין נמצא בתא המנועה חבר עם איזולירבנד לפלוס ונסה למשוך אותו לעבר תא הנוסעים.

שים לב שאתה לא עושה חיבור גדול מידיי מבחינת עובי בישביל שיהיה לך יותר קל להעבירו.

פורסם

תנסה לדחוף לאותו חור מברג ארוך בעדינות ממש מתוך הרכב כלפי חוץ .

אם נכנס יופי , פתח מכסה מנוע ובדוק אם אתה רואה את קצה המברג . אם כן תשחיל את הכבל ממכסה המנוע לכיוון תא המטען

פורסם

עבד מעולה

תודה תודה

אני לא מבין איך התעלמתי מהצמה הזו, והתמודדתי כבר עם רכבים יותר מסובכים חחח.

כבר חשבתי לקחת את הרכב למתקין רק עבור זה.

שוב תודה רבה

• תוכן חדש...