Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטי עד 20,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב לרכישה -עד 20,000 ש"ח ללא חריגה

ידני/אוטומט - אוטומטי

נפח מנוע - אין עדיפות

שנתון(מאיזה שנה הכלי) לפחות 2003

דרישות של צריכת דלק - כמה שפחות שתיין

אז ככה, קודם כל תודה רבה מראש לכל העוזרים והמייעצים למיניהם :-).

אני בן 17, רק הוצאתי רישיון ומאוד מעניין אותי לקנות רכב אוטומטי שישמש אותי לנסיעות עירוניות ונסיעות בין עירוניות.

לרשותי סכום די מזערי של עד כ-20K וללא אפשרות של חריגה מהתקציב (כלומר אם יש פחות מזה - עדיף).

חשוב לי מאוד שהרכב בראש ובראשונה יהיה אמין ככה שהטיפולים שלו לא יהיו יקרים ושלא יראה הרבה מוסך.

הרכב צריך להיות די מרווח כי אני גבוה ואני מסיע מדי פעם ציוד (לא כבד או גדול מדי) ולכן אני פוסל את כל המיני והסופר מיני למיניהן.

חשוב לי שהרכב יזלול כמה שפחות דלק (לצורך העניין 1-11 זה סביר) ומהרבה בדיקות שעשיתי, הבנתי שאין כזה דבר חסכוני בין השנים 2003-2005 אבל יש מכוניות סבירות.

ערכתי כמה בדיקות על רכבים, אז כן יש לי מושג פחות או יותר.

פסלתי את הגטס, הפונטו והפג'ו הקטנות למיניהן בגלל שאני גבוה ובדקתי בהן את נוחות הנסיעה וזה לא בשבילי.

משפחתיות שבדקתי: פורד פוקוס (2004), יונדאי אקסנט (2004-2005), יונדאי אלנטרה (2004). - אלו פחות או יותר הגדלים שאני מחפש.

תודה לכל העוזרים ;)

פורסם

יש סיבה למה דווקא אוטומט?

זה פתח לתקלות בשנתונים שאתה מסתכל עליהם, וגם מעלה את צריכת הדלק במרבית המקרים.

לגביי האקסנט - היא סופר מיני עם בגאז'.

הפוקוס והאלנטרה נחשבות למכוניות אמינות עם תחזוקה סבירה מאוד, מבחינת בטיחות הפוקוס עדיפה (4/5 כוכבים במבחני ריסוק, ליונדאי 3/5 כוכבים), מבחינת נוחות הנסיעה גם כן הפוקוס עדיפה.

מה שכן, שתיהן די עצלות ולא חסכוניות במיוחד עם מנוע 1.6. הפוקוס נמכרה עם מנוע 1.6 של 95 כ"ס, האלנטרה עם 105 או 107 כ"ס. לא לצפות לביצועים מטורפים.

הייתי שוקל ניסאן אלמרה. רכב שנחשב אמין, בטיחותי יחסית (4/5 כוכבים במבחני הריסוק), מנוע 1.8 של 114 כ"ס, תחזוקה סבירה גם כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חבר שלי מהבסיס בגובה של כ 1.90+ יש לו פוקוס 2005 עם 312K!!

סך הכול הרכב מגלה אמינות,מידי פעם יש תקלות כי הרבה נוסע המון בשנה,אבל הוא מרוצה,הרכב נוח נסעתי עליו לא מאט,מאחור גם יש מקום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...