Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבאחד שהרשורים שפתחתי כמעט ואף אחד לא עזר ל, החלטתי לפנות לאחד הספונסרים באתר כדי לקבל עזרה.

פניתי לVIX וקבלתי תשובה שעלי להגיעה אליהם. בכדי לקבל את העזרה הטובה ביותר, כך עשיתי ולמחרת התייצבתי ברמת גן.

דיברתי עם בחור בשם שלומי שקודם בא ובחן את בעיה שלי ואחרי זה הביא עימו את כול האופציות האפשריות.

החל מפוליש עדין ועד למנזרנה FG400 ולחומרים שלא שמעתי עליהם וגם שלייף.

התחלנו מFG400. והופה הצלחנו להוריד שני כתמים.

אחרי שעשינו חושבים החלטתי ללכת על הפוליש הזה. עממה לא הייתי מועניין בפוליש לכול הרכב.

ואז שלומי החליט לעזור לי והביא לי כמות שתספיק לי להורדת הכתמים. ולהוריד סימני פתיחה מהדלת.

בנוסף לזה קניתי ווקס של Chemical Guys extreme depth

ספוג ליישום הפוליש

פד מיקרו פייבר ליישום הווקס

ופלסטלינה Optimum Opti-Eraser

ופה אני חייב לשבח אותה. מאוד נוחה לעבודה ומורידה משקעים מאוד כבדים.

מה שגרם לי באמת להתאהב בה זה שהיא גם טישטשה חלק מכתמי הצבע!!

לאחר שטיפה, פלסטלינה, פוליש נקודתי , וישום ווקס.

יצאתי מאוד מרוצה!

הורדתי את הכתמים.

ונתתי לאוטו ברק מאוד יפה!

תמונות:

https://plus.google.com/photos/105860503370088054237/albums/5965900180151401025?authkey=CLm8gbHT8K_0Jw

מצטער על הסירבול של התמונות. משום מה כול אתר להעלת תמונות פשוט קורס לי.

אני שוב מציין: המטרה הייתה לעשות פוליש נקודתי. ולא פרויקט דיטיילינג מלא (שיבוא בבוא הזמן).

את התוצאה שרציתי קיבלתי!

ושב תודה רבה לשלומי מVIX על העזרה והמלצות!

ממש עוזר ובא לקראת הלקוח!

20140105_144338.jpg

פורסם

כיף לשמוע( ובעיקר לראות את התמונות..8) ) שהצלחת להתגבר על הכתמים! ממש רואים את השיפור.

אנחנו מעוד מספר ימים פותחים באופן רשמי וכמובן, נשמח לעזור ;)

שלומי.

פורסם

נראה מרשים ביותר! אני אוהב לנסות דברים לבד אבל בהחלט אשמח לבקר בחדר התצוגה החדש לכשיפתח..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
כיף לשמוע( ובעיקר לראות את התמונות..8) ) שהצלחת להתגבר על הכתמים! ממש רואים את השיפור.

אנחנו מעוד מספר ימים פותחים באופן רשמי וכמובן, נשמח לעזור ;)

שלומי.

לפי מה שפירסמתם, הפתיחה הרשמית היא מחר ה 9/1/14.

משהו השתנה?

פורסם
לפי מה שפירסמתם, הפתיחה הרשמית היא מחר ה 9/1/14.

משהו השתנה?

דבר לא השתנה, החל ממחר החנות פתוחה לקבלת קהל, כמובן שכולכם מוזמנים :-)

ההבדל היחיד הוא שבשבוע הקרוב לא כל השירותים שלנו יהיו זמינים, ורק החל משבוע הבא נכנס למתכונת הפעלה מלאה.

• תוכן חדש...