Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפה לשם ושם לפה לא יודע למה אבל ממש באלי להביא פיגו 2006 שנת 2001-2005 ,

נפל לי לידיים פיגו 206 שנת 2005 אוטומטית אחרי תיקון של הגיר וטסט לשנה ב10.000ש"ח וכ200,000ק"מ

לפני שאני עושה החלטה חשבתי להתייעץ עם המומחים.:)

מה אתם אומרים? נראה לכם כמו עסקה טובה?

אפשר להביא משהו טוב יותר ב10,000?

מוכן להשקיע עד 15,000ש"ח אבל שקל לא יותר במשהו טוב יותר

חשוב לי שהרכב יהיה חיסכוני ולא כל יום וחצי במוסך.

מהירות זריזות וכל השאר פחות חשובים לי.

תודה מראש ושבת שלום:)

פורסם

פונטו ספייס 2004-05 בדקת?

רכב חסכוני עם גיר רציף, מאוד חסכוני, אמינות לא רעה בכלל, ובתקציב שלך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אין לי בעיה לבדוק כל מה שתציעו אחי..

אבל למה? כי ה206 לא רכב טוב או שזה נראה לך עסקה לא טובה?

מה שאני שואל בעצם..זה למה לא ה206 שדי התלהבתי ממנה..?

פורסם

המחיר חשוד, ואם התיקון גיר היה מצליח אולי הבעלים היה נשאר עם הרכב?

אולי התיקון לא הכי מוצלח ועדיין הגיר עושה בעיות ולכן הוא רוצה להתפטר ממנו?

מעבר לכך הגיר האוטומטי שיש ב206 ובעוד רכבים צרפתיים מאותן השנים, ידוע מאוד לשמצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המחיר הוא אחרי מיכוח לא קל

אני קונה אותו ממישהו שעכשיו סיים לתקן את הגיר אצל מישהו שאני מכיר שהוא אלוף בתיקוני גיר(מהחאפרים המקצועיים)

ואם אני לא טועה הוא קנה את הרכב עם גיר שבור במחיר מאוד נמוך תיקן אותו ועכשיו מוכר..

בוא נגיד שהגיר מחוץ לתמונה,נגיד שהגיר בן זונה..הייתם ממליצים לי ללכת על זה?

הרכב באופן כללי הוא רכב טוב שווה את המחיר?

פורסם

רכב זה לא רק גיר.

מה שאר מצב הרכב? האם הרכב מטופל כראוי? האם הכול עובד פיקס ברכב? האם לא עבר נזק כלשהו בשלדה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם הגיר תקין, אז הייתי לוקח את הרכב לבדיקה. את טופס הבדיקה הייתי מעלה לכאן, ורואה מה אומרים לי עליו.

סה"כ המחיר טוב, הרכב טוב, על פניו זה נראה כעסקה כדאית מאוד. אולם, כמו שאנחנו יודעים אין מתנות בחינם, ולכן מומלץ לבדוק את הרכב אצל מישהו שיודע מה הוא עושה.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...