Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב ליסינג


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש אני כבר חורש את האינטרנט ואולמות התצוגה למצוא את הרכב ליסינג הנכון.

אנחנו זוג+תינוק ומחפשים משהו גם עם ביצועי כביש, נוחות נסיעה, אבזור, נראית סבבה, ויש מספיק מקום בשבילנו.

 

הפינאליסטיות הן אלו:

 

i-20

יתרונות: הכי זולה (יוצאת 2600 בנטו בחודש בערך), מאובזרת

חסרונות: קטנה אולי מדי, ביצועי כביש ונוחות ירודים.

 

רנו קליאו 1.2 בנזין טורבו

יתרונות: רק 300 שקל יותר מה i-20, מאובזרת מאוד (מסך מגע עם bluetooth, כפתור התנעה וכניסה ועוד), מהירה מאוד, (8.9 0 ל100), נראית סוף

חסרונות: לא בטוח הכי נוחה על הכביש, קצת יותר גדולה מהi-20 ככה שאולי עדיין קטנה מדי, כשנותנים קיק לוקח למנוע שלה שנייה, שנייה וחצי להגיב, ה bluetooth מקפיץ שירים כשהאייפון מחובר אליו (ממה שקראתי באינטרנט) והופך בעצם לבלתי שמיש בפועל (עוד מישהו נתקל בבעיה?)

 

הונדה סיוויק האצ'בק 1.8

יתרונות: נוחה מאוד, גדולה, די מהירה, נראית טוב

חסרונות: יקרה (700 שקל על ה i-20) ועדיין לא מגיעה אפילו עם bluetooth מובנה (!), לא כזאת מהירה (פתיחה קצת עצלה ו11.1 0 ל100 עם מנוע 1.8?)

 

מאזדה 3 1.5

יתרונות: נוחה, גדולה, נראית מאוד טוב, מאובזרת מאוד (מסך מגע,מצלמה אחורית ועוד)

חסרונות: מנוע חלש ומאכזב בכל הביקורות שקראתי

 

מאזדה 3 2.0

יתרונות: אותן יתרונות של ה1.5 + מנוע חזק ביותר (גם 8.9 0 ל100)

חסרונות: כנראה יקרה לפחות כמו ההונדה, ואני לא יודע כמה בדיוק בגלל שאין אותה עדיין בארץ! ככה שאי אפשר לעשות נסיעת מבחן ואי אפשר להזמין אותה עדיין כי זה יהיה בליסינג (אם יהיה) רק באפריל, אז אני תקוע.

 

וכדי לבלבל אותי עוד יותר אז יש גם אופציה של לקחת דגם עכשיו ואם אני רוצה מתישהו להחליף אותו אז אני משלם קנס של חודש ולוקח משהו אחר.

 

עזרה? מישהו?

אפשר גם להציע רכב אחר ברמת מחיר עד הונדה

תודה

פורסם

מה לגבי סיאט לאון החדשה? גם נכנסת אצלכם ברשימה?

 

עוד דבר, מה הנסועה הצפויה להיות לכם בשנה?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

 

פורסם
קח את הרנו קליאו ותפטר כבר מהאייפון.

 

+1 בלי למצמץ

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
+1 בלי למצמץ

 

נו אנשי אנדרואיד גם בקארס פורום :)

 

יש לי משחק באייפון שפיתחתי וגם אני בדרך לקנות 5s, ולא נראה לכם מעצבן שאתה בא לוקח רכב ממיטב כספך, והמערכת המשוכללת שבו לא עובדת ואתה צריך לחזור להשתמש בaux?

פורסם
מה לגבי סיאט לאון החדשה? גם נכנסת אצלכם ברשימה?

 

עוד דבר, מה הנסועה הצפויה להיות לכם בשנה?

 

איך הסיאט ליאון בפרמטרים שהצגתי (ביצועי כביש, נוחות נסיעה, אבזור, נראית סבבה, ויש מספיק מקום בשבילנו)?

 

והנסועה היא 33 אלף בשנה אבל הדלק והטיפולים על העבודה

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה הזאת עם אייפון 5 והזרמת השמע דרך הבלוטות' של המערכת, גם בקליאו וגם בקפצ'ור. זה לא ייחודי לרנו, זה קורא בעוד רכבים פה ושם. מעצבן, אבל זה לא קריטי לדעתי. חבר כבל aux, זה באמת בקטנה...

 

לשאלותיך האחרות -

ה-i20 הייתה (והיא עדיין) מכונית נחמדה אבל היא כבר מיושנת והמתחרות שלה התעלו עליה. אם אתה כבר נעול על משהו מהסדרה הזאת, לאחות החורגת קיה ריו יש לדעתי כיום הרבה יותר פלוסים מה-i20.

 

רנו קליאו היא לדעתי אחת מהטובות בקטגוריית הסופר מיני כיום. היא לא מושלמת אבל בסך הכל היתרונות שלה עולים על החסרונות לדעתי. אם אני הייתי צריך לבחור סופר-מיני חדשה, אין לי ספק שהקליאו הייתה אחת מהפייבוריטיות.

 

הסיוויק האצ'בק יקרה משמעותית מה-i20 והקליאו, אני לא בטוח שהיא שווה את הפרמיה בשווי השימוש.

 

מאזדה 3 - מנוע ה-1.5 ליטר אכן קצת חלש בהשוואה למנועים של המתחרות. על גרסת ה-2 ליטרים נדבר כשתגיע ארצה, אם ירצה השם בעוד כמה חודשים. אבל אם כבר הגעת למכונית משפחתית למה לא ללכת לכיוון הסקודה המצויינת או הקורולה הבסדר גמור?

 

סיאט לאון לדעתי אין בליסינג.

 

עוד מכונית ששווה לבדוק לדעתי - קיה סיד החדשה. מאובזרת, הזרמת שמע מהאייפון 5 עובדת (לפחות אצלי), נוחה, גיר אוטומטי מודרני ונראית לא רע בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שסקודה אוקטביה החדשה תהיה אופציה מעולה.

אותה יחידת כוח כמו בלאון אך מרווחת יותר ומיועדת למשפחה.

פורסם

אז הייתי בנסיעת מבחן היום של שלוש מכוניות (אחת של חבר שלי, אבל לא משנה :)):

הונדה אינסייט (ההיברידית) - עמוסה בכפתורים, נמוכה, יקרה וכולה נועדה לחסוך לי בדלק שלא אני משלם... (מכבה לי את המנוע ברמזור, WTH?)

 

הרנו קליאו הפעם עם אשתי - שמנו את הסלקל מאחורה ואכן צפוף מקדימה וגם במושב מאחורי הנהג הברכיים בגב שלו.

אכן מהירה, אבל כמו שזכרתי לוקח לה שנייה וחצי לזכור להאיץ, והשירים בבלוטות' דרך האייפון קופצים כל שנייה! זוועה! איך הם יצאו עם מערכת מולטימדיה כזאת וגם לא הוציאו לה עדיין עדכון גרסא שיסדר את זה (הבעיה מופיעה בפורומים בחו"ל כבר שמונה חודשים (ראו כאן))

אז זה גם QA דפוק שם ברנו וגם זלזול בלקוחות שלהם.

 

i-30: נוחה, גדולה, נראית סבבה, נראה שמאובזרת (מסך מגע, gps, שליטה במערכת שמע מההגה, סאנרוף פנורמי) לא כזאת יקרה (430 שקל יותר מהi-20) , ודי מהירה! עושה 0 ל100 ב11 שניות עם תיבה אוטומטית אמיתית ויציאה מהירה מהמקום (ההונדה סיוויק מהירה רק ב0.1 שניות ויציאה יותר חלשה מהמקום).

העניין הוא כזה, אם אני נכנס למפרט הטכני של היצרן:

http://www.hyundaimotors.co.il/objects/mifrat_new_i30.pdf

אז שני דברים מוזרים:

1. לא מופיע שם מסך מגע בכלל, למרות שאמרו לנו שגם הדגם הזול יותר הוא עם מסך מגע.

2. הדגם הזול יותר ללא כניסת usb/aux/ipod, אבל כן עם סאנרוף פנורמי, מה נסגר?

משהו פה לא מסתדר, מישהו יודע איזה אבזור יש לדגם הפשוט inspire בליסינג? יש מסך מגע? יש כניסת aux? כי על הaux באמת שלא נוכל לוותר.

פורסם

אתה מהנדס, נכון?

 

המפרט הטכני שבאתר היבואן (ולא היצרן, כפי שכתבת) אינו מעודכן. מתחילת השנה כל דגמי ה-i30 וה-i30cw מגיעים עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית. קרא כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה מהנדס, נכון?

 

המפרט הטכני שבאתר היבואן (ולא היצרן, כפי שכתבת) אינו מעודכן. מתחילת השנה כל דגמי ה-i30 וה-i30cw מגיעים עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית. קרא כאן.

 

כן מהנדס תוכנה למה? בגלל השימוש במילה QA? :)

וראיתי כבר את הלינק שנתת לפני כן (כן באתר היבואן ולא היצרן סליחה על הטעות), אבל זה מדבר על i30CW ולא על ה i30...

פורסם
גם המילה QA אבל גם האופן בו אתה מקבל החלטות. זאת תופעה טיפוסית מאוד למהנדסים :lol:

 

מצאתי לך קישור יותר טוב

 

תודה רבה על הלינק!

וכן שלא תראה את טבלאות האקסל שהכנתי, אבל מה שמכריע בסופו של דבר אלו נסיעות מבחן...

 

והאשלה האחרונה שנותרה היא האם הליסינג לא יוריד את כל מה שהיבואן הבטיח שהוא שם, כלומר מערכת מולטימדיה שכוללת דיבורית בלוטות' עם אופציה להזרמת שמע מהטלפון הסלולרי ישירות למערכת, מצלמת רווס המופעלת אוטומטית עם השילוב להילוך אחורי, מערכת ניווט מקורית, מסך מגע צבעוני, חיבור USB, חיבור ל-iPod וחיבור AUX.

פורסם
נו אנשי אנדרואיד גם בקארס פורום :)

 

בaux?

 

ואללה הרחת אותי מקילומטר :-D :-D :lol: אכן אני חייב להודות שמעולם לא היה לי עין-פון ומהיום הראשון התחלתי עם גלאקסי עד ה4 החדש כיום. ממש תינוק שנישבה.

בכל מקרה רציתי להשתתף בצערך אבל עם הפסאודו סטריאו + דיבורית ספיריט מימי המנדט שיש לי באוקטביה MKll אני מרגיש ממש ניאנדרטל ופשוטו כמשמעו לא יודע מה אני מפסיד. אז מן הסתם גם לא מה שאתה. אולי באחותה הלא צולעת קיה סיד יש את החיבור המדובר?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ואללה הרחת אותי מקילומטר :-D :-D :lol: אכן אני חייב להודות שמעולם לא היה לי עין-פון ומהיום הראשון התחלתי עם גלאקסי עד ה4 החדש כיום. ממש תינוק שנישבה.

בכל מקרה רציתי להשתתף בצערך אבל עם הפסאודו סטריאו + דיבורית ספיריט מימי המנדט שיש לי באוקטביה MKll אני מרגיש ממש ניאנדרטל ופשוטו כמשמעו לא יודע מה אני מפסיד. אז מן הסתם גם לא מה שאתה. אולי באחותה הלא צולעת קיה סיד יש את החיבור המדובר?

 

כנראה הולך בסוף על הi-30, שיש לה מערכת מולטימדיה שלמה, לעומת הקיה סיד שאין לה אותה ועם אותם ביצועים כמוה מלבד זה שהיא רובוטית כפולת מצמד, משמע יציאה גרועה מהמקום מאשר האוטומט של ה i30.

×
×
  • תוכן חדש...