Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבעתי לאחי את הקטנוע עם פיסטולט, הצבע עצמו הינו צבע של רכב.

לאחר הצביעה של שלוש שכבות של צבע שיצא חלק לחלוטין חיכיתי כרבע שעה וריססתי שתי שכבות לכה (בהפרש של רבע שעה בין שכבה לשכבה).

הלקה עצמה יצאה דיי מחוספסת. כיצד נמנעים מזה בעתיד?

Got To love It

פורסם

תנסה לעשות קצת פלסטלינה ופוליש ידני.

במידה ואתה מתל אביב אוכל לעזור לך.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

זה לא קשור לפלסטלינה ופוליש, החספוס הזה דורש כבר ליטוש ורק לאחר מכן פוליש.

השאלה שלי היא איך יוצרים לכה חלקה כמו בצביעת הרכב? האם מדובר על דיזה שונה מאשר של הצבע? צורת ריסוס שונה?

Got To love It

• אחראי פורום
פורסם

אולי דיזה לא מתאימה, אולי ערבוב לאכה עם מקשה ומדלל ביחס לא נכון, אולי זוית או מרחק לא נכונים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הלכה עורבבה עם המקשה ביחד של 2:1 כמו שנאמר לי בטופ-קולר.

הוסף 10 אחוז מדלל.

הדיזה זהה לזאת שריססתי את הצבע (שהוא יצא חלק לחלוטין).

זוית ישרה כלפי המחשב.

ומרחק של בערך 40 ס"מ.

Got To love It

• אחראי פורום
פורסם

אוקיי, מה עם כיוונון הפיסטולט? כמות אוויר, צבע, יציאת ריסוס? האם ביצעת ניסיונות כיוונון על משטח אחר?

היחסים עשויים להיות שונים בין צבע רגיל ללאכה וגם בין סוגיהם השונים.

10 אחוז טינר זה עפ״י טופקולור? איזה טינר?

פורסם

הכיוון של הפיסטולט עצמו היה לפי העין. שלא יצא לחץ גבוהה מידי בהתזה עצמה ושלא תצא יותר מידי לכה.

ניסיתי על משטח אחר לראות את צורת הריסוס לפני שריססתי על החלקים הצבועים.

10 אחוז זה לפי מה שנאמר בטופקולר.

Got To love It

• אחראי פורום
פורסם
הכיוון של הפיסטולט עצמו היה לפי העין. שלא יצא לחץ גבוהה מידי בהתזה עצמה ושלא תצא יותר מידי לכה.

המשפט הזה מעורפל ואני לא אומר את זה בהתרסה, כי כל נושא הכיוונון, ה-fine tuning, הוא כולו מעורפל

ונעשה נכון אחרי המון תרגולים וניסיון, בניגוד למשל לעירבוב החומרים שהוא נתון ומדוייק.

כל פיסטולט והשטיקים שלו, הניקיון שלו, לחץ אוויר מתאים ועוד ועוד.

קשה לי להגיד, יש לא מעט פקטורים לתוצאה כזו. יכולה להיות סיבה אחת ויכולות להיות כמה סיבות ביחד.

סתם דוגמא: פעם העברתי לצביעה בלאכה חלק מסויים, לא רכב אבל צבוע בצבעי רכב. הצבעי מקצוען אמיתי.

ובכל זאת, בצביעה נוצרו טיפות שממש נזלו מהמשטח. אחרי חפירה רצינית של שנינו, הבנו שכנראה בגלל שהיה יום קר בצורה רצינית,

כל החומרים היו דלילים מאוד והתחילו לנזול לפני ההתייבשות.

• תוכן חדש...