Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טראנו 3 2003, לפעמים בהנעה הנורת לחץ שמן נדלקת ונשארת דולקת..

אני מדומם את הרכב, פותח את המכסה של מילוי שמן המנוע וסוגר, מנוע את הרכב והכל בסדר...

ברכב לא חסר שמן . יכול להיות שבגלל מכסה של שמן מנוע נדלקת לי המנורה? האטם על המכסה נראה תקין...

עצות?

פורסם

מה הק"מ של הרכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הוחלף היוניט בצד הנהג, השני לא..

הוחלף במוסך שהוא לא "קראסו" :)

כרגע מה שעשיתי זה : סגרתי את מכסה השמן מנוע לא בכוח מידי... הסתדר

מישהו אמר לי שזה כנראה שהנשם של המנוע סתום ולכן כאשר הפקק לא סגור בלחץ אז זה עוזר... הגיוני?

פורסם

לא קשור כלל לנשם ולא למכסה של השמן

הבעיה היא ביוניט בצד נוסע זה שליד הסטרטר ואני שואל לגבי מוסך מורשה כי במוסך מורשה מכירים את התופעה והיו יודעים לטפל בזה במכה הראשונה קרוב לוודאי

• תוכן חדש...