Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריקת מצבר AUDI A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לפני בערך חודש ביצעתי שיפוץ גיר ברכב - הוחלף מוח של הגיר .

בזמן האחרון יש לי בעיה עם המצבר , ביום שישי האוטו לא הניע..רק לאחר שהנעתי עם כבלים הכל היה בסדר.

היום בבוקר גם אותו סיפור לא הניע.

הרכב נבדק אצל חשמלאי והוא טוען שהבעיה במחשב של הרכב שהוא פורק את המצבר גם כאשר הרכב\מנוע דוממים.

השאלה שלי האם יש קשר בין ההחלפה של המוח של הגיר למחשב של הרכב?

ביום שישי אני ניגש למוסך שביצע את העבודה על הגיר לבדוק את העניין.

גם שמתי לב שאני נועל את הרכב עדיין נשאר הכפתור של המשולש איתות דולק..האם הוא אמור להשאר דולק ברכבים האלה?

תודה.

פורסם

לא מכיר ספציפית את הרכב אבל די ברור,שיש כאן צרכן חשמלי שגונב זרם וגורם לתופעה.

לא חושב ששיך לגיר,דווקא יותר הגיוני שייך למנורת המשולש שממשיכה לעבוד.

הפתרון- לגשת לחשמלאי רכב לבדיקת העניין.

אם אתה מאיזור ת"א/גוש דן,פנה לחבר הפורום מוסך רון לאבחון וטיפול מהיר ויעיל בתקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רק אתמול בצהריים הטעינו לי את המצבר ובשעה 10 בערב שוב לא הניע..הקודנית הרדיו הכל עובד ושאני מנסה להניע יש טיקטוקים כאלה קטנים וכלום..

פורסם

באיזה שנה מדובר ובן כמה המצבר? העובדה שהטעינו אותו לא אומרת שהוא חזר למצבו כי אם הוא "גמור" הטענה לא תעזור. מה שכן, נשמע כאילו יש לך זליגת זרם וכמו שהציעו לך, כנס למוסך שיבדקו.

פורסם

אוקיי עדכון :

לאחר בדיקה של המצבר לפי התאריך הוא פג תוקף\אחריות איך שלא תקראו לזה לפני חודשיים.

המוסכניק הציע לעשות דבר כזה , לנתק את המצבר לכמה שעות ואז לחבר אותו בחזרה ולנסות להניע..אם האוטו מניע סימן שבאמת פשוט ברכב פורק את המצבר ואם הוא לא יניע סימן שיש קצר במצבר עצמו וצריך להחליף את המצבר..

מה דעתכם על הבדיקה הזאת ?

כמובן שנסעתי עם הרכב לפני שהמצבר יהיה טעון.

פורסם

מה דעתכם על הבדיקה הזאת ?

יש דרך לבדוק זליגה (במידה ויש ) ויש דרך לבדוק מצבר!!! לא צריך להמציא שום ניסויים בעניין זה!!! תגש לחשמלאי רכב מבין בחשמל רכב

פורסם

אחרי שחיברתי לא מזמן את המצבר האוטו הניע מה שאומר שהמצבר תקין ולא מתרוקן מה שאומר שמשהו ברכב בוודאות פורק את המצבר ללא סיבה..

מחר אני שוב ניגש לבדוק את זה במוסך , השאלה שלי איך בודקים בצורה הכי מהירה מה בדיוק גורם לזה?

זה יכול להיות כל דבר קטן אני מניח..תודה.

פורסם

זו בדיקה מאוד פשוטה, לא מדע טילים.

צריך לחבר, אמפרמטר בטור לאחד מקטבי המצבר ולנעל הכבל של הרכב.

ולמדוד, את צריכת הזרם הפרזיטי.

במידה והצריכה, גבוהה מ 150-200 מיליאמפר.

יש לנתק ולהחזיר פיוזים של הצרכנים "החשודים" תחילה.

עד שמוצאים, את הצרכן/צרכנים של הזרם הפרזיטי.

בד"כ, "החשודים" זה ההתקנות המקומיות (קודניות, איתוראן וכו').

• תוכן חדש...