Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום סביבות שעה עשר , אני נוסע ופתאום אני רואה שההגה ננעל לי , אחרי זה הבנתי שהתכבה המנוע, אחרי זה ניסיתי להניע פעם ראשונה לא הצלחתי,פעם שניה הצלחתי, היה מסוכן מאוד , פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה , יש לי סוזוקי בלנו 98 מנוע 1600 , גיר אוטומטי , גם יש לי רעידות מנוע וזיופים של המנוע למעלה מחודשיים , לפני 3 חודשים החלפתי פלאגים והייתה נסיעה חלקה ואחרי חודש הזיופים חזרו..

פורסם
היום סביבות שעה עשר , אני נוסע ופתאום אני רואה שההגה ננעל לי , אחרי זה הבנתי שהתכבה המנוע, אחרי זה ניסיתי להניע פעם ראשונה לא הצלחתי,פעם שניה הצלחתי, היה מסוכן מאוד , פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה , יש לי סוזוקי בלנו 98 מנוע 1600 , גיר אוטומטי , גם יש לי רעידות מנוע וזיופים של המנוע למעלה מחודשיים , לפני 3 חודשים החלפתי פלאגים והייתה נסיעה חלקה ואחרי חודש הזיופים חזרו..

מפחיד. איך הסכימו להכניס דבר אידיוטי כזה לרכב. סכנת נפשות. תנסה להחליף פלאגים שוב,ותבדוק איך נראים הפלאגים הנוכחיים.

פורסם

סכנת נפשות!! קח את הרכב לבדיקה דחופה במוסך.

רעידות רציניות בתקופה ארוכה זה משהו שדורש טיפול, במיוחד לאם חזרו לאחר טיפול.

Opel Adam S 2017

פורסם

העניין הוא שאין ממש קשר בין זה שהמנוע נכבה לבין נעילת ההגה שכן נעילת ההגה היא עניין של סוויץ'.

ז"א שאם המנוע עצמו נכבה אבל המפתח לא הוחזר למצב -0 ההגה לא אמור להנעל.

יריה באפילה, אבל האם צרור המפתחות שלך כבד וארוך? האם יכול להיות שבטעות או אפילו אולי עם הרגל סובבת את המפתח למצב -0?

פורסם

לדעתי מה שקרה לך הוא שהמנוע נכבה לך באמצע הנסיעה, בעקבות זאת הופסק תגבור הגה כוח וזה נתן לך הרגשה שננעל ההגה, לכן מה שאתה צריך לטפל הוא בעיית זיוף וכיבוי המנוע.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
מפחיד. איך הסכימו להכניס דבר אידיוטי כזה לרכב. סכנת נפשות. תנסה להחליף פלאגים שוב,ותבדוק איך נראים הפלאגים הנוכחיים.

למה אתה מתכוון דבר אידיוטי?

סכנת נפשות!! קח את הרכב לבדיקה דחופה במוסך.

רעידות רציניות בתקופה ארוכה זה משהו שדורש טיפול, במיוחד לאם חזרו לאחר טיפול.

אני מקווה שאני יצליח לקחת אוטו בשבוע הבא

העניין הוא שאין ממש קשר בין זה שהמנוע נכבה לבין נעילת ההגה שכן נעילת ההגה היא עניין של סוויץ'.

ז"א שאם המנוע עצמו נכבה אבל המפתח לא הוחזר למצב -0 ההגה לא אמור להנעל.

יריה באפילה, אבל האם צרור המפתחות שלך כבד וארוך? האם יכול להיות שבטעות או אפילו אולי עם הרגל סובבת את המפתח למצב -0?

לא אין מצב שנכבה לי בגלל זה , וגם צרור המפתחות לא כבד , יש מצב זה קשור אולי לשחיקת מפתח ? חחח

לדעתי מה שקרה לך הוא שהמנוע נכבה לך באמצע הנסיעה, בעקבות זאת הופסק תגבור הגה כוח וזה נתן לך הרגשה שננעל ההגה, לכן מה שאתה צריך לטפל הוא בעיית זיוף וכיבוי המנוע.

בבעיית הזיוף אני יודע שאני צריך לטפל , אבל מטריד אותי איך לעזאזל נכבה המנוע

פורסם

כאשר יש תקלה הגורמת לזיוף מנוע, יתכן כיבוי המנוע במיוחד בסיבובי סרק (סל"ד סרק) . לטפל דחוף בזיוף.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כאשר יש תקלה הגורמת לזיוף מנוע, יתכן כיבוי המנוע במיוחד בסיבובי סרק (סל"ד סרק) . לטפל דחוף בזיוף.

אתה אומר שכנראה הפלאגים ששמו לי לפני 3 חודשים לא תקינים? יכול להיות שזאת בעיה בכבלי הצתה? שאותם צריך להחליף? אז בגלל שהמנוע מזייף נכבה לי האוטו באמצע נסיעה?

• תוכן חדש...