Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסו לך את המחקר כבר לפני שנים.

העניין גנטי, ככל הנראה כמויות טסטוסטרון גבוהות יותר אצל גברים יהודים וערבים.

האשם בגנטיקה הוא כנראה האב המשותף, אברהם ;-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קרמריקה, העניין הוא שלא כך הם משווקים את הכדורים האלה.

(ובוא נעזוב לרגע, את ה"מעקף" הקטן, שהם עושים על האיסור החוקי לשווק תרופות מרשם באמצעות פרסומת,למרות שהוא מעצבן אותי מאד-מאד).

"תפסיק להיות סקפטי" כשהם הצליחו לפני זה למצב "סקפטי"=מקריח.

נו, באמת.

הישראלים, משום מה, מקריחים.

כשאני מסתובב באירופה, אני לא יכול שלא לשים לב שאחוז הקרחים מתחת לגיל 40 בקרב האירופאים (מערב אירופה) נמוך הרבה יותר.

לא יודע למה. אבל הנה, קבלו הנחת מחקר בחינם. (למי שרוצה לכתוב על זה דוקטורט:-P).

מה שלא יהיה, גברים עושים מזה טרגדיה גדולה (באמת שאני לא מבין למה) ונוקטים בכל מיני שיטות, שרק מגחיכות אותם פי עשר יותר, מאשר פשוט לגלח את השאריות, ולאמץ מראה "חלק".

מי שחושב שחתיכת שטיח על הראש/ה"ערוגות" של ההשתלה/הקעקועים המזעזעים האלה/כל מיני "שזירות" (השם ירחם!) נראים יותר טוב מסתם ראש מגולח, רמת המודעות העצמית שלו פשוט נמוכה עד לא קיימת.

הכי עלובים הם אלה שנצמדים לשאריות שיער. בין אם הם מסתרקים בשיטת "הלוואה וחסכון" (ר"ע-אולמרט) ובין אם קו השיער שלהם סתם מתחיל אי שם בקודקוד.

כל המטרה הרי היא ליצור איזשהוא "פאסון" לא ברור, והתוצאה בכל המקרים היא שצוחקים על המקריח מאחורי הגב.

את עוצמת האמוציות שמייחסים לזה, אפשר לראות מההתיחסות לתגובה הקודמת שלי, שנכתבה בהומור.

לאור הכינוי שלך, אני מניח שאין צורך להזכיר לך את הפרק המיתולוגי מסיינפלד.

עם משחת השיער המסריחה מסין...

הפרסומות מעקף האלו לתרופות מרשם היו נפוצות הרבה קודם.. אני עוד זוכר את הפרסומת לויאגרה שהיתה די משעשעת.

נראה לי שלקחת את כל הסיפור לכיוון הרבה יותר מדי פילוסופי-פסיכולוגי. במקרה שלי זה פשוט, ונובע משתי סיבות בגינן אני מעוניין לדחות את הקץ ככל הניתן:

1. מראה צעיר. קרחת מבגרת, אני נראה היום צעיר משמעותית לגילי. בא לי לשמור על זה.

2. עליי ספציפית קרחת נראית רע מאוד. יש אנשים שזה דווקא ממש לא נורא להם, ולחלקם זה אפילו יפה. אני לא אחד מהם לצערי הרב.

אבל על דבר אחד אני מסכים לחלוטין - ביום שהקרחת תופיע, אני פשוט אגלח אותה לחלוטין.

פורסם

מה אם המישחה המעולה הזו:?

yosef_o&91;1&93;.jpg_wa.jpg

צמח לו משהו מאז? :lol:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לאחר שנים של מינוקסי וכל מיני כדורי שיער, לקלוקי פדחת, נענע באוזניים וקומפרסים של חילבה על הראש: חבר שלי עם מפרצים גבוהים ועתיד סקפטי לחלוטין בדיוק מתעניין בסוג של טיפול שלפי מה שהבנתי דומה להנחת מרבדי דשא על הראש. דוגמים את השיער שלו, מייבאים מחו"ל שיער אמיתי הכי דומה לזה שלו (נקווה שלא מבר-מינן), רוקמים אותו לחתיכת בד או איזשהו חומר שדומה לעור הקרקפת ופשוט מדביקים לו את זה על הראש בדבק ביולוגי. זה נושם, וזה אמור להפוך לחלק בלתי נפרד מהפדחת שלו. אולי זה יכול להתאים גם לך?

השאלה האמיתית היא האם אחרי ההשתלה הוא יישאר חבר שלי או שיהפוך לברווז? :lol:

ברווז, הבן של האווז, לא ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הבעיה בהתקרחות זה שלבי הביניים שאלה הכי מגעילים, השלב שיש לך אזורים דלילים בראש זו הסיבה האמיתית שהתחלתי לקחת את הכדורים.

אמרו לי שאם אתה מפסיק את הכדורים בזמן קצר ינשור השיער, אז אמרתי מבחינתי אין לי בעיה בגיל מבוגר להפסיק ושינשור כל השיער במכה מצידי אבל לפחות שלא יהיה לי את השלבי התקרחות ואני כבר יהיה נשוי עם ילדים :wink:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...