Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כשנתיים מסתובב עם שיער קצוץ, בן 27, השיער הולך ומדלדל בחלקו העליון.

זה נראה פחות ופחות טוב עם הזמן שחולף, אני לא מתכוון להגיע למצב של גלח לגמרי בשיער, שיער קצוץ בצורה אחידה זה בדיוק אני.

היום זה נראה הרבה פחות טוב מאשר זה נראה מלפני כמה שנים, קצת אחרי הקיצוץ הראשוני בשיער, בערך ביום השלישי או הרביעי כבר רואים הבדלים בצפיפות השיער שעל הראש, המפרצים בינתיים גם הלכו וגדלו.

נתקלתי בלא מעט פרסומות של מכונים שעושים הדמיית שיער, נתקלתי במכרים שזה נראה אצלם טבעי לגמרי, ובפרסומות זה נראה כמו בדיוק מה שאני צריך.

אז מישהו ניסה?

יש מכונים מומלצים יותר, מומלצים פחות וכאלה שעדיף לא להתקרב אליהם?

* הוספתי תמונה להמחשה מהאינטרנט.

hadmaya1.jpg

הדמיית שיער.jpg

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד בתמונות פרסומת של השיטה הזו מופיעים ערסים.

אומר דרשני לטעמי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הרבה אנשים שאני מכיר הולכים היום עם קצוץ כי זה נוח וכי זה אסטתי, זה שבדר"כ רואים רוצחים שמכסים את הפנים ויש להם שיער קצוץ וצבע עור שחום בערוץ 2 ואלה ששרפו לנו את הספסל מחוץ לבית בעלי אותו פרופיל, אין מה לעשות.

גם לבמוו יש פרופיל ערסי, זה לא אומר שכל בעל במוו הוא ערס וזה לא נוגד את זה שזה רכב מעולה.

ללכת עם קצוץ אני בכל מקרה אלך, חשוב לי פשוט להיראות בן 26 כמו שאני היום ולא בן 40.

מה שכן מישהו התנסה/מכיר עלויות ומכונים מומלצים?

פורסם

לפי חוסר ההתעניינות בשרושר הזה, אני יכול להסיק 2 שחברי הפורום החליטו להתכחש או להשלים עם הקרחת שלהם,

ולא ממש מתעניינים בפתרונות כאלה ואחרים...

או שפשוט אין להם נסיון בפתרון מסוג הדמיית זקיקי שיער.

פורסם

זה נראה לא רע כל עוד יש לך מספיק שעיר ואז השיער שלך נראה מלא יותר. אבל כאשר עושים את זה על ראש מגולח/קירח זה נראה לא משהו בכלל רואים שזה פשוט קעקוע. כאילו מישהו צייר עם עט נקודות על הראש כי זה בעצם מה שזה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מיקרופיגמנטציה זאת מכבסת מילים לקעקוע. כמו בימי המִצְרִים, אי שם ב-3000 לפנה"ס.

בקיצור, זה לא דבר חדש, חלילה.

רוצה לקעקע נקודות על הראש? תפדאל.

לא ביקשת חו"ד אסתטית ולכן לא תקבל. :-)

נ.ב.:

אופס, הזכרת "פתרונות אחרים", אז כן מותר לי להציע פה: תלמד לחיות עם זה.

אצלי יש שילוב של רעמה פרועה ומפרצים שנראים כמו הדלתא של הנילוס. נו, אז מה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבעיה בקשקושים האלו שזה כמו קעקוע: עשית את זה בהחלטה של רגע, אתה צריך לחיות עם זה לתמיד.

עזוב אותך משטויות, לרוב האנשים שאני מכיר יש מפרצים מאיזו אמצע גילאי ה 20, הולכים קצוץ ורואים שהשד לא נורא כל כך.

פורסם

לאחר שנים של מינוקסי וכל מיני כדורי שיער, לקלוקי פדחת, נענע באוזניים וקומפרסים של חילבה על הראש: חבר שלי עם מפרצים גבוהים ועתיד סקפטי לחלוטין בדיוק מתעניין בסוג של טיפול שלפי מה שהבנתי דומה להנחת מרבדי דשא על הראש. דוגמים את השיער שלו, מייבאים מחו"ל שיער אמיתי הכי דומה לזה שלו (נקווה שלא מבר-מינן), רוקמים אותו לחתיכת בד או איזשהו חומר שדומה לעור הקרקפת ופשוט מדביקים לו את זה על הראש בדבק ביולוגי. זה נושם, וזה אמור להפוך לחלק בלתי נפרד מהפדחת שלו. אולי זה יכול להתאים גם לך?

השאלה האמיתית היא האם אחרי ההשתלה הוא יישאר חבר שלי או שיהפוך לברווז? :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

"הידיים ידי עשיו, הקול קול יעקב".

לפחות הוא לא יחבר לראש שלו פרוות גמל, גם זה משהו.

נ.ב.:

ובפינתנו היומית "מכבסת מילים", הכירו נא את הדבק הביולוגי: ציאנואקרילט

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ראיתי את זה על 2-3 אנשים, סתם במעבר על פניהם ברחוב, לא מכרים או משהו כזה. ופשוט בהסתכלות של שניה (הזמן שאתה מקדיש להסתכל על אדם ברחוב) רואים את הקרחת שלהם צורחת שזה קעקוע. זה פשוט נראה מגוחך ופתטי. ואל תחשוב שיש לי רעמה. אני סקפטי מגיל 20, ואני בן 25 היום. אבל השלמתי עם זה. זה הגנים וזה מה יש. רואים מקילומטרים שזה קעקוע ואני חושב שזה פשוט מעיד על חוסר ביטחון טוטאלי. עדיף קרחת ולא הקעקוע הזה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

קבעתי פגישת ייעוץ, הולך לראות איך זה בשטח, לשאול גם כמה הם רוצים , הבנתי שזה יעלה בסביבות ה3K אולי פחות.

אני לא אסגור עד שאבחן שוב אנשים שעשו את זה באופן קרוב, לא שופט ע"פ תמונות.

פורסם
הבנתי שזה יעלה בסביבות ה3K אולי פחות.

איך 3K אם העלית פירסום שלהם שכתוב מחיר 1800 ש"ח לפני ההטבה? פיספסתי משהו? :roll:

פורסם

בפרסום של HAIRCENTER הם רשמו 900 ש"ח לאזור במקום 1800,

כך גם רשום במודעה... באותיות הקטנות, צריך רק להבין מה בדיוק זה אזור,

אני ארשה לעצמי להיות מגיד עתידות ולצפות שרוב המטופלים צריכים הרבה יותר מאזור אחד.

HAIRCITY נראים לי קצת יותר רציניים במבט ראשון, הם אמרו שזה לוקח בין 2 ל6 מפגשים מקסימום וזה תלוי בכל מטופל וחומרת ההתקרחות אצלו.

בסיטי זה יעלה 2400 ש"ח לשני טיפולים ועוד 20% לכל טיפול נוסף.

מה אתם אומרים על הווידאו הזה?

וזה של חברה מתחרה:

פורסם

דווקא זה לא נראה כזה רע, כמו שמישהו ציין מעל.

מכיר מישהו שעשה את זה ובחיים לא היתי מנחש שזה קעקוע אם לא היתי יודע שלבנאדם היתה קרחת. זה נראה כמו זיפים בני יום יומיים.

ד״א זה קעקוע זמני וכל שנה צריך לעשות חידוש.

פורסם

בתור קרח גאה אני יכול להמליץ לך להתחיל לקבל את העובדה שאתה מתקרח וזה מה שיש.

כל פתרונות הקסם של כדורים,משחות קעקועים,הדבקות,השתלות ושאר החירטוטים יעשו לך אחד משני הדברים:

1.חור בכיס

2. מראה מלאכותי ופאטתי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...