Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלון סביר וזול בצרפת (פריז)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אבא שלי ישהה יומיים בפריז לקראת סוף חודש ינואר.

אשמח עם מישהו יכול להמליץ לי על מלון\מוטל לפי הדרישות הבאות:

1. איזור ה-50-70 יורו ללילה.

2.מלון ״בטוח״, קרי לא איזה מלון שעתי שמשמש לאירוח זונות.

3.רצוי במיקום נעים הן מבחינת הסביבה (לא סביבה ״עויינת״) ועם קירבה מסויימת למקומות ששווה לראות בביקור כה קצרצר.

אני יודע שזה הרבה דרישות במעט כסף אבל אם מישהו יוכל להכווין\להמליץ זה יעזור מאוד (אם אפשר לינק לאתר המלון זה יהיה נפלא).

אם אין חיה כזאת וצריך למתוח תקציב זה אפשרי בגבול הסביר.

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

AirBnB?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

"טורינג".

מלון מצוין, כ 80 יורו עם ארוחת בוקר. הייתי שם בשנה שעבה ל 5 ימים. איזור מצוין, חדרים נחמדים, פקידים מהירים ויעילים, וקרוב להכל.

יושב ברחוב קטן 4 צעדים משדרות לאפאייט, נמצא במרחק 3 דקות הליכה מתחנת מטרו שאת שמה שכחתי, אבל הנסיעה ממנה לכל איזור בפריז הוא פחות מ 10 דקות, די מרכזי.

פורסם

יש בפריס מקום שעושים בו את כול התערוכות ויש לידו הרבה מלונות זולים בשביל אורחים בתערוכות.

מלונות בלי הרבה כוכבים במחירים טובים.

האזור נחמד אבל אין שם כלום באזור אז הכול עם רכבות.

חפש Porte de Versailles בשביל המלונות באזור

אייל

פורסם

^

דווקא זכור לי שהיו שם כמה מסעדות מעולות, למי שנוסע לתקופה קצרה זה יכול להיות נח מאד.

מצד שני, אולי אני לא מדד. כמה מבתי המלון המועדפים עלי בעולם מציעים גם מסלול לפי שעה. :roll:

פורסם
1. איזור ה-50-70 יורו ללילה.

עד שמגיעים לפאריז להתכלב במלון של 50 יורו?

ינואר זו אחלה עונה להשיג מלון שעולה באוגוסט 300 יורו בחצי מחיר ולראות את פאריז כמו שצריך :-)

פורסם

איביס בסטיליה.

יש לא מעט איביסים בפריז אבל הבסטיליה ממוקם הכי טוב, ממש במרכז העיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במידה ולאביך לא אכפת מחדרים קטנים יחסית, יש לי מקום נהדר להמליץ עליו.

מדובר במלון בשם NEW ORIENT. מלון קטן, נחמד וביתי (הבעלים הם זוג גרמנים מבוגר שחיי כבר שנים בפריז - כמובן שניהלנו שיחה ארוכה על האופל שלי :-D)

ראשית לדרישות הספציפיות שלך:

1- כשאנחנו היינו בינואר השנה המחיר היה 110 יורו ללילה. מכאן שתצטרך למתוח קצת את התקציב - אבל לדעתי באופן כללי מאוד מאוד כדאי להגדיל את התקציב, כי במחירים כאלה בפריז יהיה מאוד קשה למצוא מקום נורמלי - ואתה לא רוצה להיות שם במקומות מגעילים.

2- המלון מאוד בטוח ושקט. המקום מסודר ו SUPER נקי, ממש לא מלון שעתי.

3- המלון נמצא ברובע השמיני ברחוב Constantinople, זה רובע נחמד מאוד - מצד אחד הוא קרוב יחסית למקומות מתויירים (15 דקות הליכה לשדרות Hausmann ו galerie lafayette, חצי שעה משער הניצחון) ורחוק מספיק כדי לשמור על אווירה פריזאית מקומית (בבוקר ישנם בתי קפה מקומיים שלא מפוצצים בתיירים אלא במקומיים ובלילה המקום לא מפחיד ובטוח להסתובב שם - ובפריז יש מקומות לא נעימים בלילה). בונוס נחמד זה Rue de Lévis שהוא רחוב שוק תוסס ונמצא שתי דקות הליכה מהמלון.

כמו כן המלון נמצא בין שתי תחנות מטרו טובות (חמש דקות הליכה מכל אחת, אפילו פחות) - Europe ו Villiers בהם עובר קו 3 שהוא קו נוח להגיע איתו לכל מקום (החלפה אחת או שתיים בד"כ תספיק להגיע לכל המקומות המרכזיים)

באופן כללי, המלון נקי מאוד, נעים ורומנטי (טוב זה לא רלוונטי... אבל בכל זאת :wink:) בבוקר כיף לצאת לשבת באחד מבתי הקפה באזור, יש סופרמרקט בדיוק מול המלון (אנחנו לא לקחנו ארוחת בוקר כי היא לא שווה את המחיר). ובמחיר שלו הוא ממש bargain, אתה מקבל מלון שמדורג שני כוכבים אבל שווה הרבה יותר.

לא סתם הוא מדורג כל כך גבוה ב TRIP ADVISOR

האתר הרשמי של המלון

על המפה: http://goo.gl/maps/l5kjb

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
עד שמגיעים לפאריז להתכלב במלון של 50 יורו?

ינואר זו אחלה עונה להשיג מלון שעולה באוגוסט 300 יורו בחצי מחיר ולראות את פאריז כמו שצריך :-)

ההגעה לפריז הינה כחלק מטיול בן חודש שהוא ואימי עושים (חודש הונג קונג שבמהלכם 5 ימים פיליפינים ועוד 3-4 ימים קמבודיה), צרפת התגנבה לטיול במקרה כי אילוץ גרם לכך שאבי שינה את הטיסה שלו חזרה לארץ הקודש.

הוא סה״כ רוצה לצמצם קצת עלויות (מעבר לזה שאבי טיפוס שמסתפק במועט, הוא לא מתרשם במיוחד ממלונות פאר וכדומה).

בכל אופן ההמלצות שלכם למתוח את התקציב יילקחו בחשבון שכן מעולם לא היינו בצרפת ולכן לא יודעים מחירי מלונות נורמליים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בעקבות השרשור שלך בדקתי מחיר של מלון צנוע ונחמד שבו ביליתי שבוע בטיול המשפחתי הראשון לחו"ל, לפני כ-15 שנה (עוד בימי הפרנק). מלון 2 כוכבים במיקום סביר מאד עם יחס מצויין, וגם הביקורות בטריפאדווזור חיוביות. נדהמתי שהמחיר הוא סביב 150 אירו ללילה, ולכן לא טרחתי לציין אותו בשרשור.

ממליץ לך עעשות סיבוב ב-hotels.com ו-booking.com ואולי ב-venere.com כדי לקבל מושג על המחירים, ואז לבצע בדיקה יותר מעמיקה של המועמדים בטריפאדווזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הוא סה״כ רוצה לצמצם קצת עלויות

לצמצם עלויות זה סבבה, אבל בפאריז - גם בחורף - צריכים להיות ריאליים בקשר למחיר, אם לא רוצים לגור במאורת עכברושים או בדורם של אכסניית נוער.

ואגב:

מי שרוצה לעשות את פאריז בזול מאוד, והוא בגיל המתאים (מתחת ל 30) יהנה מאוד מהמקום הזה.

פורסם

למה להסתבך?

מה רע באיביס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...