Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ועוד KIA PICANTO VS PICANTO SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיקנטו רמה אחרת??

במה בדיוק? לקליאו תא מטען גדול יותר,חומרים עדיפים,הרבה יותר פרקטי מהספורט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צבי, נהגת על שני הרכבים?

אם לא, תגיד שלא.

רק אל תזרוק דברים לאוויר. מותר שתהיה לך דעה בנושא אבל אם לא נהגת על שניהם (אני כן נהגתי), עדיף לפעמים לשתוק.

הרנו בכמה וכמה רמות מעל הקיה, ואני אומר את זה לא רק בגלל שיש לי קליאו.

בפיקנטו אין כמעט תא מטען, האבזור לא מתקרב לזה של הרנו ונוחות הנסיעה שונה לחלוטין.

המנוע הוא מנוע של 3 צילינדרים שרועד יותר וחזק פחות, שצריך לקחת יותר משקל (הקיה משום מה שוקלת 50 קילו יותר מהקליאו).

פורסם

פרנקוס יצאת חומוס.

מדברים פה על הפיקנטו ספורט, 1.25 עם 4 ציל', לא 3.

עם הספק יותר גבוה מה1.2 בקליאו ושלוש שניות פחות מ-0 ל-100.

לא יודע מאיפה הבאת שהפיקנטו יותר כבדה - 1.25 ידנית שוקלת 966קג, והקליאו 1,055קג..

שלא תבין לא נכון, גם אני בעד הקליאו בטווח המחירים הזה, אבל אל תמחק את הפיקנטו ספורט עם מספרים לא נכונים..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אוקי, מבחינת כוח אתה צודק.

אבל מבחינת כל פרמטר אחר, הקליאו יותר נוחה, יותר מרווחת ויותר פראקטית.

אם אני לא טועה, גם יותר בטיחותית.

על פי ספר הרכב ועל פי Carfolio הקליאו שוקלת טיפה פחות מטון.

פורסם
הקליאו הבסיסית יותר מאובזרת מכל הרכבים בסגמנט שלה, ובטח שבסגמנט אחד מתחת.

בתקציב של 75 היא תיכנס אחרי שתעשה קצת עיניים בסוכנות :wink:

לגבי הi10 אין בינתיים שום אינדיקציה. רס"ן שמועתי אומר שהיא תושק במסגרת מבצע "חבר" באמצע ינואר.

מחיר.. אבזור.. הניחוש שלך טוב כמו שלי.

מעבר לזה המנועים המודרניים בעלי 3 ציל' כלל לא רועדים ולא מרעישים כמו מה שאתה חושב עליו.

קצת הגזמת... לא קצת ולא הרבה עיניים בסוכנות לא יורידו לו מעל 10000 ש״ח במחיר, קליאו טורבו שעליה מדובר עולה 85500 לפני הנחה

פורסם

מאוד רציתי פיקנטו ספורט, ואפילו קבעתי נסיעת מבחן עליה.

ההתרשמות שלי מהפיקנטו ספורט ניתנת לסיכום פשוט - איכס.

בטוח שלא ספורט, הגה מזעזע כמו ג'ויסטיק של מחשב, מאובזרת מאוד אבל לא נעימה לנסיעה, גם לא לנסיעה רגועה.

על התגרזנות אין מה לדבר. היא לא בנויה לזה.

אחרי נהיגה עליה, נהגתי על קיאה ריו ידנית - ורכשתי אחת. מאוד נהנה ממנה. לא הנאה מנהיגה בהיבט הספורטיבי אלא הנאה בשימוש. נוחה לילדים ולי, חסכונית מאוד, תא מטען גדול. מאובזרת. אחריות גדולה ונדיבה, קניה שאני מאוד שלם איתה.

אין לי בסיס להשוות מול הרנו קליאו החדשה. לא נהגתי עליה ולא שקלתי בשום נקודת זמן לרכוש אחת כזו. אחרי שהיתה לי פעם רנו סניק, אין כח בעולם, ולא מחיר מפתה או מבצע עם דוגמנית צ'צ'נית שבאה בילט אין באוטו - שאני אקנה עוד פעם רנו בחיים. אבל זה אני, ואני יודע שהיה הרבה לקוחות רנו מאושרים בעולם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אבל מבחינת כל פרמטר אחר, הקליאו יותר נוחה, יותר מרווחת ויותר פראקטית.

אם אני לא טועה, גם יותר בטיחותית.

על פי ספר הרכב ועל פי Carfolio הקליאו שוקלת טיפה פחות מטון.

אין ויכוח, הקליאו ברמה אחרת באיכות פנים.

גם בבטיחות בגלל סעיף טכני (אין ESP בגרסת בסיס) הפיקנטו קיבלה 4 כוכבים בעוד הקליאו זכאית ל5.

מעבר לזה עזוב קארפוליו, באתרי היבואנים יש מידות ומשקלים מדויקים לגרסאות שנמכרות בארץ,

והקליאו שוקלת כמעט 100קג יותר. (1.2 ידני לעומת 1.25 ידני)

קצת הגזמת... לא קצת ולא הרבה עיניים בסוכנות לא יורידו לו מעל 10000 ש״ח במחיר, קליאו טורבו שעליה מדובר עולה 85500 לפני הנחה

אף אחד לא דיבר פה על הטורבו. הקליאו שעל הפרק עולה ₪77,900 במחירון, לפני אגרה. אולי אחרי הנחה תעלה פחות מ75.

הגה מזעזע כמו ג'ויסטיק של מחשב

כל כך מסכים, בחיים לא נהגתי ברכב שבו ההגה לא חוזר למרכז לבד אחרי פניה, כשגיליתי את ה"פיצ'ר" הזה כמעט עליתי על מדרכה. מרגיז ביותר. :x

מעבר לזה הרכב די סביר, ביחס למחיר ולתחרות הנוכחית כמובן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הפיקנטו הנמכרת בארץ זכאית לחמש כוכבי בטיחות וזאת גם על פי הודעה רשמית של euroncap.

מעיון בשני המפרטים, הפיקנטו 3 דלתות, הרבה יותר מאובזרת מהקליאו החביבה בפני עצמה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...