Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפולו 2001 גיר רגיל,

לעיתים קורה לי שהגיר ממש קשה, למשל שילוב הילוך לראשון מניוטרל או הורדה משלישי לשני,

אני יודע שיכול להיות ומדובר בשמן גיר קר שעדיין לא התחמם, אבל השעון טמפרטורה הראה שהמנוע בטמפ' עבודה והכל תקין,

בנוסף לכך יש הזעה נוראית מהקרטר שמן מנוע וכרגע אני דוחה את התיקון (חייל) ונאלץ לבדוק פעם בשבוע שמן מנוע,

הסתכלתי מתחת לרכב על איזור הגיר נראה שיש הזעות קלילות מהגיר אבל לא ברור לי אם זה מגיע מהקרטר או באמת מהגיר,

בהמשך היום אעלה לכאן תמונות ואשמח לקבל את התרשמותכם,

אשמח לעזרה תודה חברים.

פורסם

לגבי השמן מנוע אני התעסקתי הרבה בנושא, מהזעה לא אמור להיעלם הרבה שמן אז פשוט תמשיך לבדוק.

לגבי הגיר יש תוסף לגיר אוטומט בשם XADO עולה בארץ 183, דרך EBAY 100 אבל אתה מסתכן בזיוף(לדעתי סיכון מיותר).

אני בטוח שאנשים יגיבו שזה מיותר ואף עלול להזיק, אני השתמשתי בתוסף ותוך 10 דקות נסיעה; ההילוכים עוברים כמו חמאה.

לא מדובר בהשפעה פסיכולוגית, אני מאוד מודע לרכב שלי ומבחין בכל שינוי בדפוס ההתנהגות שלו.

לפני שתתעסק עם תוספים וכו, תבדוק מפלס שמן גיר לאחר נסיעה, במישור ישר פלס ובהילך N.

במידה והמפלס תקין, תנסה לברר מתי בוצעה החלפה פעם אחרונה, יתכן ולא החליפו כבר100,000 ק"מ.

אם זה המצב, יש שיגידו שהחלפה תוביל לשחיקה מזורזת של הגיר, אז כדאי להתייעץ עם מכון גירים אחד או 2.

במידה ותחליט לבצע החלפה תבקש שיחליפו גם מסנן ואטם, כך תפתור פוטנציאל להזעה מהקרטר שמן גיר.

פורסם

מדובר ברכב עם גיר רגיל והתוסף שאתה מדבר עליו לדברייך מיועד לאוטומט,

בנוסף לכך ברכב הנ"ל אין מדיד לבדוק מפלס שמן גיר אם היה לא הייתי פותח כאן שירשור,

יש להרים את הרכב על ליפט ולפתוח בורג מילוי אם נוזל סימן שיש שמן גיר במידה ואין יש להוסיף,

כבר מעלה את התמונות,

תודה בכל מקרה.

פורסם

להלן התמונות:

dmjizq15wtyj.jpg

nny5uwmndiuy.jpg

mdu2mznqgm4f.jpg

3vmm1mltzyzg.jpg

נראה שהאזעות מגיעות מהקרטר שמן ולא מהגיר, מה דעתכם?

אגב מישהו יכול להגיד לי מה זה הגלגל גיניים בתמונה הרביעית?

מסומן גם בריבוע האדום, נראה שמשן מגיע השמן זה תקין בכלל?

פורסם
מדובר ברכב עם גיר רגיל והתוסף שאתה מדבר עליו לדברייך מיועד לאוטומט,

בנוסף לכך ברכב הנ"ל אין מדיד לבדוק מפלס שמן גיר אם היה לא הייתי פותח כאן שירשור,

יש להרים את הרכב על ליפט ולפתוח בורג מילוי אם נוזל סימן שיש שמן גיר במידה ואין יש להוסיף,

כבר מעלה את התמונות,

תודה בכל מקרה.

צודק חשבתי שמדובר באוטומטי, אם כבר אתה מתכוון להתעסק אז תשקול להחליף את שמן הגיר הידני, ושתדע לXADO יש תוסף גם לגיר ידני.

פורסם
להלן התמונות:

dmjizq15wtyj.jpg

nny5uwmndiuy.jpg

mdu2mznqgm4f.jpg

3vmm1mltzyzg.jpg

נראה שהאזעות מגיעות מהקרטר שמן ולא מהגיר, מה דעתכם?

אגב מישהו יכול להגיד לי מה זה הגלגל גיניים בתמונה הרביעית?

מסומן גם בריבוע האדום, נראה שמשן מגיע השמן זה תקין בכלל?

הגלגל שיניים זהו גלגל התנופה וככל הנראה הנזילה המדוברת היא ממחזיר שמן אחורי שכדי להחליף אותו צריך להוריד את הגיר ואת גלגל התנופה.

פורסם

אם זה שמן גיר,זה לא די מסוכן?

הנזילה שם משמעותית? כי אם כן תוכל לראות את המפלס שמן מנוע יורד,אם לא,אז כנראה שזה הגיר.

פורסם
מישהו יכול להגיד לי אם שמן שיוצא ממחזיר שמן אחורי זה שמן גיר או מנוע?

בסבירות גבוהה שמדובר בשמן מנוע כי זה לרוב בעיית הנזילה משם אך עדיין שווה בדיקה מקצועית כדי שלא תתפוס אותי במילה.

• תוכן חדש...