Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם נראה לכם שניתן לקבל על הנזק בתמונות טוטאל לוס? במידה ולא, מה עלות התיקון המוערכת לדעתכם?

xwtzmmzqyvzk.jpg

mqdcmxztmzoo.jpg

תודה.

פורסם
שלום,

רציתי לדעת האם נראה לכם שניתן לקבל על הנזק בתמונות טוטאל לוס? במידה ולא, מה עלות התיקון המוערכת לדעתכם?

xwtzmmzqyvzk.jpg

mqdcmxztmzoo.jpg

תודה.

ככה וככה...

ארז רונן

פורסם

ובנימה רצינית יותר...

תנסה לתאר מה נפגע מתחת לפח. האם השילדה נפגעה, האם מכללים אחרים זקוקים להחלפה. תן יותר פרטים כדי שאפשר יהיה לתת לך הערכה, שגם היא, תהיה מאוד מאוד כללית.

ארז רונן

פורסם

ארז, לא הצלחתי לפענח את המשמעות של צמד המילים שכתבת :\

עריכה:

אני חושב שאין נזק מתחת לפח (דעה שלא מבוססת על כלום כי אין לי מושג), הנזק העיקרי הוא חיצוני בקדמת הרכב כפי שרואים בתמונות. הסתכלתי מתחת לרכב ולא ראיתי פגיעה בשלדה, אבל שוב, הדעה שלי מאוד לא מקצועית ואולי אני טועה.

תודה לך!

פורסם
ארז, לא הצלחתי לפענח את המשמעות של צמד המילים שכתבת :\

עריכה:

אני חושב שאין נזק מתחת לפח (דעה שלא מבוססת על כלום כי אין לי מושג), הנזק העיקרי הוא חיצוני בקדמת הרכב כפי שרואים בתמונות. הסתכלתי מתחת לרכב ולא ראיתי פגיעה בשלדה, אבל שוב, הדעה שלי מאוד לא מקצועית ואולי אני טועה.

תודה לך!

ככה וככה מתייחס למערכון היסטורי של הגשש החיוור.

על פי נסיוני ובמידה ותתקן אצל הפחח שלי, התיקון יעלה כארבעת אלפים ש"ח. ככל שהתמונות יהיו איכותיות יותר ומזוויות נוספות, ההערכה תהיה יותר מדוייקת. הכי מדוייק יהיה להביא את הרכב אליו...

ארז רונן

פורסם
ככה וככה מתייחס למערכון היסטורי של הגשש החיוור.

על פי נסיוני ובמידה ותתקן אצל הפחח שלי, התיקון יעלה כארבעת אלפים ש"ח. ככל שהתמונות יהיו איכותיות יותר ומזוויות נוספות, ההערכה תהיה יותר מדוייקת. הכי מדוייק יהיה להביא את הרכב אליו...

התכוונת ל-40,000 ש"ח או ל-4000 ש"ח? אני מודע לזה שכתבת "ארבעת אלפים ש"ח, אבל מסיבה לא ברורה הייתי בטוח שהנזק יוערך בלפחות כמה עשרות אלפי שקלים, השאלה בכמה השמאי יעריך את התיקון.

אני מאוד אמשח אם תוכל לשלוח לי את הפרטים של הפחח בה"פ.

תודה!

פורסם
התכוונת ל-40,000 ש"ח או ל-4000 ש"ח? אני מודע לזה שכתבת "ארבעת אלפים ש"ח, אבל מסיבה לא ברורה הייתי בטוח שהנזק יוערך בלפחות כמה עשרות אלפי שקלים, השאלה בכמה השמאי יעריך את התיקון.

אני מאוד אמשח אם תוכל לשלוח לי את הפרטים של הפחח בה"פ.

תודה!

לשמאים יש את הנוסחאות שלהם...

הפחח שלי מטייבה. ליד כפר סבא. העבודה שלו מקצועית והמחירים נוחים.

על פי התמונות, את הכנפיים צריך להחליף, את הפגוש להחליף ואת מכסה המנוע לתקן.

ממש לא סיפור.

מאין אתה בארץ?

ארז רונן

פורסם
לשמאים יש את הנוסחאות שלהם...

הפחח שלי מטייבה. ליד כפר סבא. העבודה שלו מקצועית והמחירים נוחים.

על פי התמונות, את הכנפיים צריך להחליף, את הפגוש להחליף ואת מכסה המנוע לתקן.

ממש לא סיפור.

מאין אתה בארץ?

אני גר בת"א, אבל אין לי בעיה להגיע לטייבה.

• ספונסר פורום
פורסם
ככה וככה...

לפי התמונה לדעתי לא .

אבל ניתן לבדוק את עלויות התיקון .

צור איתי קשר טלפוני 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .

אנסה לעזור לך ,ללא התחיבות מצידך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...