Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

15K [סופר מיני ידנית]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שלושה שבועות מחפש רכב, עדיין לא מצאתי משהו וזה כבר מתחיל לתסכל.

התקציב שלי הוא עד 15 אש"ח, אבל אני מחפש רכב שקרוב יותר ל10.

עד עכשיו ראיתי סקודה פאביה במצב מעולה, אבל דרשו עליה 2000 שקל מעל המחירון (אחרי שהורידו במחיר), וזה קצת מוגזם לטעמי. ניסיתי גם סיאט איביזה, אבל הבחור התוודה שיש לו בעיות בגיר והוא הולך להגמר, אז היא ירדה מהפרק.

מכיוון שזה לא מאוד נפוץ למצוא את הרכבים הנ"ל בתקציב שלי, ידני ועם נתונים טובים, חשבתי אולי כדאי לנסות ללכת על הגרסאות הנפוצות, כמו פיאט פונטו ופורד פיאסטה. ראיתי גם כמה אופל קורסה, אבל לא מכיר חוות דעת על הרכב הזה.

יש לכם חברי הפורום המלצה לרכב כמו שאני מחפש, ידני, עד 15K (לא משפחתי או משהו בסגנון, רכב פרטי לבן אדם אחד)?

תודה מראש:)

פורסם

אתה מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לכם חברי הפורום המלצה לרכב כמו שאני מחפש, ידני, עד 15K (לא משפחתי או משהו בסגנון, רכב פרטי לבן אדם אחד)?

yulianx

אתה מחפש ידני או אוטומט?

Daniel.B

פיאט פונטו יכולה להתאים לך.

so far so good so what

פורסם

אכן ספייס טובה לתמורה,הפיאסטה לפי מה שחלק מחברי הפורום מדווחים גם טובה,אבל מאחור יותר צפופה מהספייס אם זה משנה לך,

יש לך גם את הגטס,היא פחות חסכונית אבל אמינה,נסה למצוא רמות איבזור GLS/GLI,רוב הדגמים הם GLF ללא ABS וכרית אוויר אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...