Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,לא הייתי בטוח לגבי מיקום של השרשור אבל זה כן קשור באסטתיקה של הרכב אז הפורום הזה היה מתאים לכך,הזמנתי לפני יותר מ40 ימים פנסי ערפל מאתר אלי אקספרס,עד עכשיו הם לא הגיעו,ניכנסתי לאתר הדואר למעקב משלוחים ושם היה רשום לי שהפנסים הגיעו ב3 לחודש ונימצאים בסניף הדואר בדרך ההגנה בתל אביב,רשום באתר הדואר שנימסרה לי הודעה בשנית ויש לגשת לסניף הדואר לקבל אותם,אני לא קיבלתי שום פתק ושום מכתב לבוא ולקחת את הפנסים למרות שבאתר רשום שנימסרה אליי הודעה שנייה,שלחתי את אחי הקטן אל הדואר עם מספר המעקב ובסניף אמרו לו שמה שרשום באתר זה שטויות ואין להתייחס לזה,צריך לבוא עם הפתק הזמנה של הדואר רשום ורק ככה אפשר יהיה למסור את המשלוח,מה עושים אני נואש!!!

m7kj.jpg
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר דיברו על זה פה. דואר ישראל הוא פשוט בושה ואין הרבה מה לעשות. בדרך כלל משלוחים מסין לוקחים חודש וחצי עד שמגיעים ליעד.

פורסם

קרה לי אותו דבר אני מזמין באופן קבוע מוצרים מאיביי וכל הפקידות בסניף הדואר ליד הבית שלי כבר מכירות אותי, היה לפחות 2-3 מצבים שאני זוכר שהמוכר טען שהמוצרים הגיעו כבר ואומנם לא קיבלתי שום הודעה מהדואר, הלכתי עם מספר המעקב ומכיוון שזה סניף מרכזי דרשתי לדבר עם האחראי הרמתי קצת את הקול שהם אמרו שאם לא הגיע פתק זה לא פה, לבסוף הם הקישו את המספר מעקב במחשב והנה "אופס זה פה כבר שבועיים לא קיבלת פתקים?", תוך דקה יצאתי עם המוצרים שלא קיבלתי עליהם מכתב משם, וקיבלתי מספר של מרכז הפצה של הדואר או משהו ולא הבנתי מה לעזאזל הם רצו שאני אעשה איתו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
קרה לי אותו דבר אני מזמין באופן קבוע מוצרים מאיביי וכל הפקידות בסניף הדואר ליד הבית שלי כבר מכירות אותי, היה לפחות 2-3 מצבים שאני זוכר שהמוכר טען שהמוצרים הגיעו כבר ואומנם לא קיבלתי שום הודעה מהדואר, הלכתי עם מספר המעקב ומכיוון שזה סניף מרכזי דרשתי לדבר עם האחראי הרמתי קצת את הקול שהם אמרו שאם לא הגיע פתק זה לא פה, לבסוף הם הקישו את המספר מעקב במחשב והנה "אופס זה פה כבר שבועיים לא קיבלת פתקים?", תוך דקה יצאתי עם המוצרים שלא קיבלתי עליהם מכתב משם, וקיבלתי מספר של מרכז הפצה של הדואר או משהו ולא הבנתי מה לעזאזל הם רצו שאני אעשה איתו.

אוקיי אז בעצם קרה לך דבר דומה,כל המוצרים שהזמנתי מהאיביי עד היום הגיעו בלי בעיות,אני חושב שאני יעשה מה שאתה עשית,מחר אגש לסניף עם מספר המעקב ונימצא את האבדה...

m7kj.jpg
פורסם

שמע אם המוכר ידע להגיד לך את הסניף בישראל שזה הגיע אליו והוא ידע להגיד לך שנשלחה הודעה שנייה, הוא בטוח יודע יותר טוב מהפקידות המטומטמות שם בדואר, תגש תרים את הקול קצת ותגיד לה שהמוכר טוען שזה פה בסניף ולא קיבלת הודעות וזה פאדיחה שלהם, תראה שהיא תחפש וגם תמצא לך את החבילה ותגיד משהו בסגנון "אופס צודק".

בהצלחה

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

זה סניף מרכזי של דואר ישראל,סניף המיון,הפקידות שם מכירות אותי טוב ומאוד עוזרות לי כל הזמן אני לא חושב שארים את הקול אלא אעמוד על כך שהיא תבצע את הבדיקה במחשב לפי המספר מעקב,לא המוכר ידע להגיד לי שזה הגיע אלא באתר של הדואר באופציה של מעקב משלוח ראיתי את ההודעה שאומרת שהמוצר הגיע,אני לא ארדם עכשיו כל הלילה בגלל זה,אני מחכה 40 יום לפנסים האלה,את התורה בהר סיני קיבלו כבר יותר מהר :lol:

יש לי הרגשה שמישהו שם בדואר שם עין על הפנסים האלה וממש רוצה אותם ...

הפנסים עולים בארץ בסביבות ה1000 שקל,זה לא הכסף כמו שזה מצרך שהוא לא נפוץ בארץ...

m7kj.jpg
פורסם
שמע אם המוכר ידע להגיד לך את הסניף בישראל שזה הגיע אליו והוא ידע להגיד לך שנשלחה הודעה שנייה, הוא בטוח יודע יותר טוב מהפקידות המטומטמות שם בדואר, תגש תרים את הקול קצת ותגיד לה שהמוכר טוען שזה פה בסניף ולא קיבלת הודעות וזה פאדיחה שלהם, תראה שהיא תחפש וגם תמצא לך את החבילה ותגיד משהו בסגנון "אופס צודק".

בהצלחה

הם הגיעו!!!!!! הגיעו כבר ב25 לחודש שעבר אבל הדוור החמוד התעצל כנראה ולא טרח להשאיר לי את המכתב,נזפתי בעובד שעבד שם אתמול ואמר שהאתר זה סתם שטויות והמנהלת שמעה על כך אני מקווה שזה ישנה משהו idg0.jpg

m7kj.jpg
פורסם

אמרתי לך... דואר ישראל זה בידיוק כמו חברת חשמל ביחס ללקוחות לא מרוצים "מה כבר תעשה? תעבור לחברה אחרת?" יש להם מונופול על תחום מסוים בארץ והם יודעים את זה ומנצלים את זה...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אמרתי לך... דואר ישראל זה בידיוק כמו חברת חשמל ביחס ללקוחות לא מרוצים "מה כבר תעשה? תעבור לחברה אחרת?" יש להם מונופול על תחום מסוים בארץ והם יודעים את זה ומנצלים את זה...

אני הבנתי שיש חברה שמתחרה בדואר ישראל שחכתי את השם שלה,נקווה שבדואר יקבלו "כאפה" שתעיר אותם...

m7kj.jpg
פורסם

כל הכבוד, אני אף פעם לא עוקב אחרי המשלוחים שלי, אני חושב שגם לא קיבלתי כמה פעמים את המוצרים ולא שמתי לב, סתם לדוגמה הזמנתי פלסטלינה ליפני חודשיים וחצי ועד היום לא קיבלתי את זה, ולא עשיתי עם זה כלום, כל הזמן אני אומר שאני יבקש מהמוכר את הכסף, אבל כבר הויזה הנטען שקניתי איתה את הפלסטלינה כבר לא פעילה.

גם שהזמנתי מוצר אחד והוא הגיע לא תקין, היה לי בעיה לקבל החזר כספי כי הוא לא הצליח להחזיר לי את הכסף לויזיה הנטען כי פייפל לא נתן לי אישור או משהו כזה, בקיצור שלח לי לי מוצר אחר בקום שגם אותו לא קיבלתי כבר חודש וחצי.

אין לי כרטיס אשראי מסודר שאני יכול להזמין דברים ולראות בדיוק כמה ירד ועל מה.

יש באתר של הויזה נטען פירוט על רכישות אבל לא רשום בידיוק מה רכשתי אלה רק תאריך של הקניה, ואני לא קונה רק מאיביי, ככה שיש אתרים שלא עובדים עם פייפל וזה בעיה.

אבל יותר מעניין אותי איך לא שילמתה מכס על הפנסים? זה הגיע ככה רגיל בדוואר?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

מתחת ל200 דולר לא משלמים מכס,אין משלוח שלא הגיע אליי עד היום,אין דבר כזה אצלי אני יודע טוב מה הזמנתי ותמיד עוקב ורושם לי בצד מה אמור להגיע ובאיזה תאריך,בכל זאת אני חצי תימני:wink:

הגיע בדואר היה צריך לחפש פשוט והפקידות החמודות שיש שם עזרו לי,התרגשתי לקבל את החבילה כמו ילד בן 3 שמביאים לו את הסוכריה הכי גדולה

m7kj.jpg
פורסם
מתחת ל200 דולר לא משלמים מכס,אין משלוח שלא הגיע אליי עד היום,אין דבר כזה אצלי אני יודע טוב מה הזמנתי ותמיד עוקב ורושם לי בצד מה אמור להגיע ובאיזה תאריך,בכל זאת אני חצי תימני:wink:

הגיע בדואר היה צריך לחפש פשוט והפקידות החמודות שיש שם עזרו לי,התרגשתי לקבל את החבילה כמו ילד בן 3 שמביאים לו את הסוכריה הכי גדולה

יפה, באמת כייף לקבל פנסי ערפל לאוטו במחירים כאלה, הפנסים שלי יקרים גם בחול, ככה שמכס אני כניראה ישלם כמו גדול.

ועוד אחריזה אני צריך למצוא מי שירכיב לי את זה שזה עוד כסף, אני כבר מגיע למחירים כמו בארץ, כי בארץ זה מחיר כולל התקנה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...