Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתחת ל200 דולר לא משלמים מכס,אין משלוח שלא הגיע אליי עד היום,אין דבר כזה אצלי אני יודע טוב מה הזמנתי ותמיד עוקב ורושם לי בצד מה אמור להגיע ובאיזה תאריך,בכל זאת אני חצי תימני:wink:

הגיע בדואר היה צריך לחפש פשוט והפקידות החמודות שיש שם עזרו לי,התרגשתי לקבל את החבילה כמו ילד בן 3 שמביאים לו את הסוכריה הכי גדולה

אתה בטוח ב מליון אחוז שמתחת ל 200 דולר לא לוקחים מכס?

כי מצאתי ערפל בקצת יותר מי 100 דולר להונדה שלי ולא רוצה שהמכס יקח עוד מספיק לי לשלם עוד 100-200 שקל למתקין :?

פורסם

כי מצאתי ערפל בקצת יותר מי 100 דולר להונדה שלי ולא רוצה שהמכס יקח עוד מספיק לי לשלם עוד 100-200 שקל למתקין :?

בטוח רק המוות אחי,אבל זה מה שהפקידה אמרה לי בפעם האחרונה שקניתי מוצר מעל 200 דולר

m7kj.jpg
פורסם
בטוח רק המוות אחי,אבל זה מה שהפקידה אמרה לי בפעם האחרונה שקניתי מוצר מעל 200 דולר

אז שהזמנתי את המכונת פולישר שעלתה לי 530 שקל, ומכס שילמתי עוד 300 שקל, אז הפקידה אמרה לי שאם זה היה עולה יותר גם הייתי משלם יותר, ואם זה היה חלק שקשור לרכב הייתי משלם עוד יותר.

מדינה חרא, למה אני צריך לשלם בכלל מכס, ועוד בסכומים כאלה?

או למה למשל בנאדם שזוכה בטוטו במליון שקל צריך להביא למדינה 250 אלף ש''ח.? מה גם המדינה זכתה בפרס?

פורסם

ברוך הבא לישראל ידידי,יש הרבה הוצאות למדינה ובראשם נושא הביטחון,אנחנו מוקפים אויבים שמאיימים להשמיד את העם היהודי מאז ומעולם עוד מימיי התנ"ך,לא חסר מעלימי מס במדינה ומלביני כספים שצמאים לכמה שיותר כסף,בסדר גודל כזה שפוגע בכלכלת המדינה וכך האזרח השכיר והקטן משלם על פשעיהם,ככה אני רואה את זה וזו דעתי האישית בלבד.

זה דיון שאין לו סוף כי כל אחד בדעתו יחייה,כל אדם רוצה לחיות ברמת חיים גבוהה אבל לעולם האדם לא יבין שמי שאוהב כסף לא ישבע כסף,אדם אשר שמח בחלקו הוא העשיר האמיתי!

m7kj.jpg
פורסם
ברוך הבא לישראל ידידי,יש הרבה הוצאות למדינה ובראשם נושא הביטחון,אנחנו מוקפים אויבים שמאיימים להשמיד את העם היהודי מאז ומעולם עוד מימיי התנ"ך,לא חסר מעלימי מס במדינה ומלביני כספים שצמאים לכמה שיותר כסף,בסדר גודל כזה שפוגע בכלכלת המדינה וכך האזרח השכיר והקטן משלם על פשעיהם,ככה אני רואה את זה וזו דעתי האישית בלבד.

זה דיון שאין לו סוף כי כל אחד בדעתו יחייה,כל אדם רוצה לחיות ברמת חיים גבוהה אבל לעולם האדם לא יבין שמי שאוהב כסף לא ישבע כסף,אדם אשר שמח בחלקו הוא העשיר האמיתי!

אני לא כל כך מסכים איתך אבל שיהיה, כמו שאמרת זה יכול לגרור דיון שלם שאין לו סוף, אבל כולנו יודעים שאנחנו חיים במדינה שאוכלת יושביה, באמת זה לא חדש, אבל אין מה לעשות, אין לנו ארץ אחרת ומי שרוצה להשאר פה חייב להתנהל לפי הכלכלה והחוקים כאן, תאמין לי אם רק הייתה לי את האפשרות ידע והכל לגור בארץ אחרת הייתי שוקל בחיוב לעבור מיפה, ולא חסרים לי דודים שגרים בארצות הברית.

פורסם
אני לא כל כך מסכים איתך אבל שיהיה, כמו שאמרת זה יכול לגרור דיון שלם שאין לו סוף, אבל כולנו יודעים שאנחנו חיים במדינה שאוכלת יושביה, באמת זה לא חדש, אבל אין מה לעשות, אין לנו ארץ אחרת ומי שרוצה להשאר פה חייב להתנהל לפי הכלכלה והחוקים כאן, תאמין לי אם רק הייתה לי את האפשרות ידע והכל לגור בארץ אחרת הייתי שוקל בחיוב לעבור מיפה, ולא חסרים לי דודים שגרים בארצות הברית.

אוקיי

m7kj.jpg
פורסם

מתחת ל 200 $ לא לוקחים מכס אבל כן לוקחים מע"מ .... ולדעתי גם מס קניה

מעל ל 1200 ש"ח לוקחים גם מכס ...

רק מתחת ל 75$ לא משלמים כלום

כמובן שכל המחירים כוללים את עלות החלק + עלות המשלוח .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מתחת ל 200 $ לא לוקחים מכס אבל כן לוקחים מע"מ .... ולדעתי גם מס קניה

מעל ל 1200 ש"ח לוקחים גם מכס ...

רק מתחת ל 75$ לא משלמים כלום

כמובן שכל המחירים כוללים את עלות החלק + עלות המשלוח .

אז איך יכול להיות שאז הזמנתי מכונת פוליש בסכום של 150 דולר, ושילמתי 300 שקל מכס? אתה רוצה להגיד לי שה 300 שקל האלה זה מע''מ כי בפרוש הזאת מהמכס אמרה לי שזה תשלום מכס, רק אותי דופקים או מה?

גם דור אמר שזה הגיע אליו עד לדואר, ככה שגם מע''מ הוא לא שילם.

פורסם

איל אני יכול להסביר את זה? , פקידה אדיוטית, את הסיווג לא היא עושה וגם לא קובעת את הסכומים, היא פשוט לא מבדילה בין מכס, מס קניה, ומע"מ. כמו שהרבה אנשים לא מבדילים בין חשבונית מס וקבלה. (חשבונית המס, היא המסמך החוקי שמציין את ביצוע העסקה ובעוד בקבלה יצויין התשלום בלבד,)כאשר שלמת היית אמור לקבל מסמך מהמכס המפרט את אופן החישוב והסכומים, אם היית קורא אותו, היית רואה שאני צודק. בקשר לדור שלא שילם, חלק מהקופסאות עוברות מתחת לראדאר ולמרות שחייבות במס, הן פטורות, או שלחלופין השולח מציין סכום נמוך, הוא יודע שהסיכוי שיעכבו חבילה עם סכום נמוך קטנה, ובכך גדל הסיכוי שלו לעסקה מלאה בלי ריגקטים, החזרות וכד'

פורסם
איל אני יכול להסביר את זה? , פקידה אדיוטית, את הסיווג לא היא עושה וגם לא קובעת את הסכומים, היא פשוט לא מבדילה בין מכס, מס קניה, ומע"מ. כמו שהרבה אנשים לא מבדילים בין חשבונית מס וקבלה. (חשבונית המס, היא המסמך החוקי שמציין את ביצוע העסקה ובעוד בקבלה יצויין התשלום בלבד,)כאשר שלמת היית אמור לקבל מסמך מהמכס המפרט את אופן החישוב והסכומים, אם היית קורא אותו, היית רואה שאני צודק. בקשר לדור שלא שילם, חלק מהקופסאות עוברות מתחת לראדאר ולמרות שחייבות במס, הן פטורות, או שלחלופין השולח מציין סכום נמוך, הוא יודע שהסיכוי שיעכבו חבילה עם סכום נמוך קטנה, ובכך גדל הסיכוי שלו לעסקה מלאה בלי ריגקטים, החזרות וכד'

מי זה איל? בכל מקרה היא קבעה מחיר לא יודע לפי מה לא יודע איך אין לי מושג, גם חשבונית לא זכור לי שקיבלתי אבל יכול להיות שכן ולא זכור לי.

איך אני ידע לפעם הבאה מה בידיוק לבדוק? שאומרים לי שהמכס עולה X איך אני יכול לברר אם לא עשו טעות או שזה באמת המחיר הנכון לתשלום?

והמשלוח הגיע אלי באמצעות חברת המשלוחים פדאקס שהם הביאו את המוצר עד אלי הבייתה, אני חושב שגם על זה כניראה שילמתי, אבל לא אמרו לי כלום לגבי תשלום משלוח ולגבי תשלום מס או מכס, פשוט אמרו 280 ש''ח להוסיף כדי שישחררו את זה וישלחו לי את המוצר.

לא שאלתי שאלות כי לא בידיוק ידעתי מה לשאול ומה צריך לבדוק ולברר, היא פשוט שאלה אותי מזה המוצר הזה, והסברתי מזה בסוף היא השוותה את זה למוצר כמו מקדחה. שזה בערקון דיי דומה אבל אין לי מושג איך היא קבע מחירים ואם זה היה מוצדק או לא.

ולא ניראה לי שדור אמר למוכר לרשום על המוצר מחיר שונה, כי אם המוכר רושם מחיר שונה על המוצר ויש בעיה והוא צריך להחזיר את הכסף, אז יש ביטוח רק על המחיר הרשום על המוצר, ככה שהוא יהיה יכול להחזיר לו מחיר שונה מימה שהוא שילם.

אז אף מוכר לא ירשום סתם מחיר בלי שיגידו לו לרשום את זה.

ואני יודע זאת כי שרלתי מוכר אחד אם הוא יכול לרשום מחיר שונה על המוצר שאני מעוניין להזמין, אז הוא אמר לי שהוא יכול לעשות בשבילי הכל רק שבמקרה ותיהיה בעיה אז הוא יהיה יכול להחזיר לי רק את הסכום שהוא ציין על הקבלה שמוצר עלה, שזה מחיר שיקרי, שאולי אף אחד לא ידע שהוא שיקרי אבל אני יקבל החזר רק של המחיר הזה, למרות שבפועל שילמתי יותר.

פורסם

התכוונתי לכתוב איך , יצא איל ,

ולמה לא אמרת Fedex?

הנה דוגמא בודדת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=504228

ואם תחפש תמצא עוד.

דרך אגב הם חייבים לתת לך חשבונית מפורטת ממה מורכב הסכום , אתה יכול לדרוש את זה.

• תוכן חדש...