Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפות בתוך פנס חזית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר רכשתי את הרכב מהסוכנות טרייד אין כבר אז ראיתי את זה ואמרו שזה בגלל השטיפה, וגם בבדיקה

היה רשום שיש סדק. מאז חלפה מעל שנה ולא היה זכר לבעיה וכמובן שגם שטפתי את הרכב

ולא היו בו טיפות וגם עברתי טסט. היום ראיתי שיש שוב טיפות כנראה מהגשמים העזים.

האם אפשר לטפל בבעיה? או להחליף את כל הפנס? האם זה עובר

טסט או מאיר פחות טוב?

בעיקרון אני יכול לחכות שיתייבש וללכת לטסט...

פורסם

אולי אחרי שיתייבש הפנס תנסה לשים סיליקון על הסדק המדובר, כדי שתהיה אטימה. וגם תבדוק שמכסה הנורה מאחורה סגור טוב והדוק.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני הייתי מנסה לפרק את הפנס ולאתר את הסדק. אם איתרת, שים סיליקון. כמובן תחזק ברגים שיש שם ותעיף מבט כללי על הפנס. למיטב ידיעתי, בכל פנס כזה יש גומי שמחבר בין החלק השקוף של הפנס ולבין בית הפנס עצמו. יכול להיות שאין סדק אלא פשוט הגומי הזה נקרע.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

האחד כתב שהוא מחליף כאלה בכמויות, והשני כתב שזה נורמאלי. אז להחליף או להשאיר? זה עוסר טסט? כמה עולה להחליף?

פורסם

אני לא עובד במאזדה ואני רואה על הכביש המאזדות 3 עם פנס מזיע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הייתה לי הרגשה..אני מחליף כאלו בכמויות אצלי בעבודה בדרך כלל זה קורה בפנס מקורי וגם במודלים החדשים

האם אתם מחליפים פנסים במסגרת האחריות של הייצרן ?

כמה עולה פנס חדש ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ראיתי הרבה רכבים שעברו טסט במצב הזה, זה לא עילה להכשלת טסט.

בכל מיקרה אם זה מציק בעין תנסה להעביר שיכבה נוספת של סיליקון בחיבורים ותשתף אותנו אם זה עזר.

בהצלחה :)

• תוכן חדש...