Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הווליום שלי מגיע עד 62 ויש לי מערכת באוטו , סאב 1200 של היפוניקס , HU סבבה של פיוניר.. שכחתי איזה , מגבר 2200 של DOMBOSS קומפוננט של polkaudio 6.5 ואחוריים 6.9 של kenwood , אם הדגמים חשובים אני יבדוק , אז הבעיה היא כזאת , כשאני מגביר מעל 30 הרמקולים פשוט מפסיקים לפעול או שעושים רעשים חלשים ומוזרים , את הרמקולים האחוריים התקינו לי השבוע .. עבדו מצוין שיפרו את האיכות והעוצמה אבל פתאום קרתה התקלה הזאת.. בדקתי והחוטים מהרמקולים למגבר מחוברים טוב , ולא נדלקת נורה אדומה במגבר אז לדעתי הוא לא נכנס למצב הגנה אפילו.. מישהו יודע מה הבעיה? אולי חוטים לא מחוברים טוב בHU? אולי זה קשור למצבר?

פורסם

זה קורה כאשר המגבר מתאמץ, איך הרמקולים האחוריים, הקומפוננט והסאב מחוברים?

משהו מחובר לHU או שמה?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אבל אם הוא מתאמץ הנורה אמורה להפוך לאדומה לא?, והכל מחובר למגבר .. איזה באסה אז אני אמור לקנות מגבר חזק\איכותי יותר ?

פורסם

לפי התיאור שלך גם הקומפוננט גם ה9*6 וגם הסאב מחוברים למגבר,

זה לא צעד נכון ובטח שלא חכם במיוחד.

תוריד את ה9*6 מהמגבר,

ותבדוק כיוונים יש מצב טוב שגם הם לא נכונים.

פורסם

טוב אז חיברתי את האחוריים לHU ומשהו מוזר קרה , הם פעלו אבל הסאב והקומפוננט (שמחוברים למגבר) לא עבדו , ושניתקתי אותם הסאב והקומפוננט עבדו, אני ביום ראשון ילך למתקין ואני יראה מה יש לו להגיד ויעדכן פה

• תוכן חדש...