Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. לאחר שנעלו לי את התראד עקב טימטום מבחינתי החלטתי לפתוח תראד נוסף שבו אני מקווה לקבל מעט עזרה מכם.

אז ככה:

בבעלותי פיאט פטנטו שנת 95 1250. רכב חביב ביותר שועשה את העבודה כנדרש.

בחודשים האחרונים אני עשית מעקב אחר צריכת הדלק, וגילתי שהרכב זולל המון ממש המון דלק.

התוצאה שהגעתי אליה היא:

טנק דלק 45 ל' בערך (מילוי עד האטומט).

נסעתי בערך 430 ק"מ.

ל' ל9 ק"מ מטורף!!!

(יותר מהסובארו אטומט 1.6 2001 שלנו)

הייתי במסוך שאני מטופל, והא עשה לי דיאגנוסטיקה (רמת זיהום וכל זה כמו בטסט אני לא כולכך מבין בזה) כך שהבנתי שהמנוע שורף דלק בכמות נכונה. האם זה יתכן אז מהיכן הביזבוז הרב?

חובה לציין שרוב הנהיגה היא בעיר הררית מאוד משיכות עד 3000 סל"ד לא יותר וגם מעט בכביש מהיר אבל בכל זת לא נראה לי שיכול להיות שהרכב שלי זולל כולכך הרבה דלק.

בתקווה שהתראד הזה ישאר פתוח מחכה תגובות.

תודה מראש L.A

פורסם

יכול להיות שהצינור שמוביל את הדלק נקרע קצת.

מכיוון שהדלק מתאדה מהר מאוד אתה לא שם לב, וזה מטפטף קצת.

בגלל החום והשנים הצינורות לא מחזיקים מעמד ומתיבשים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...