Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעורר קצת את השירשור הזה (הקניה מתקרבת)

בינתיים הכוונה שלי לקנות את הציוד הבא:

- תחליף פלסטלינה עדין של ננוסקין (ספוג)- ראיתי עליו ביקורות טובות ומעט מאוד ביקורות על אחרים. מה גם שזה עולה איזה 50-60 ש"ח. עדין כי אני חושב שהצבע שלי רך- כחול מטאלי של סוזוקי, תקנו אותי אם אני טועה.

- פרי ווקס ליים פריים, כנראה עם התרחיף הגס יותר (בכול זאת אני אשמח לקצת החלקה של הסוירלז הקיימים).

- חומר להסרת כתמי מים - אני באמת צריך עם כל השאר?

השיקול שלי זה עלות- תועלת. החומרים האלה בתאוריה אמורים להוריד כתמי מים אם הם לא נכנסו לתוך הצבע ולשמש אותי להרבה מאוד פעמים. במיקרה וזה לא יוריד את הכתמים, כנראה שלקראת סוף הקיץ הבא אני אקח את הרכב לפוליש נורמאלי (גם להעלים דפיקות בפח וגם את הכתמים)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
הגיע הזמן לעורר קצת את השירשור הזה (הקניה מתקרבת)

בינתיים הכוונה שלי לקנות את הציוד הבא:

- תחליף פלסטלינה עדין של ננוסקין (ספוג)- ראיתי עליו ביקורות טובות ומעט מאוד ביקורות על אחרים. מה גם שזה עולה איזה 50-60 ש"ח. עדין כי אני חושב שהצבע שלי רך- כחול מטאלי של סוזוקי, תקנו אותי אם אני טועה.

- פרי ווקס ליים פריים, כנראה עם התרחיף הגס יותר (בכול זאת אני אשמח לקצת החלקה של הסוירלז הקיימים).

- חומר להסרת כתמי מים - אני באמת צריך עם כל השאר?

השיקול שלי זה עלות- תועלת. החומרים האלה בתאוריה אמורים להוריד כתמי מים אם הם לא נכנסו לתוך הצבע ולשמש אותי להרבה מאוד פעמים. במיקרה וזה לא יוריד את הכתמים, כנראה שלקראת סוף הקיץ הבא אני אקח את הרכב לפוליש נורמאלי (גם להעלים דפיקות בפח וגם את הכתמים)

שלום,

לאחרונה הולכת וגדלה האופנה לספוג פלסטלינה או המטלית פלסטלינה. זה דבר נחמד לא ניסיתי רק קראתי,אני עדיין מעדיף את השיטה הישנה של הפלסטלינה.

ליים פריים זה מצויין,לך על זה שמכיל פוליש כדי שההכנה שלך תהיה טובה ולגבי הורדת סווירלס,זה לא יוריד ממש הרבה ועדיין ישארו סימנים. מה זה חומר להסרת כתמי מים? לא מכיר דבר כזה.

אם כבר מדברים על עלות מול תועלת,זה שתקח את הרכב לפוליש נורמלי ולהתחיל לטפל בדפיקות פח וכתמים זה כבר נהיה סיפור. דפיקות מטפלים בעזרת PDR וגם לא כל דפיקה אפשר לסדר (נניח כמו פתיחת דלת על דלת) אני מציע שתבנה תוכנית של מה אתה רוצה וצריך לבצע. ולגבי צבע של היפניות הוא רך.

בהצלחה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...