Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אני בעקרון מחפש בשביל אבא שלי...

עד עכשיו היה סקודה אוקטביה 2008 נקנתה חדשה בזמנה , כרגע היא על 420K קילומטרז בלי הרבה בעיות מנוע 1.9 טורבו דיזל ידני , עכשיו היא מתחילה לראות קצת יותר מוסך אז זה הזמן להחליף.

בעקרון האוטו יעשה בערך 6-7 אלף קילומטר בחודש... חשוב שהאוטו יהיה עם תא מטען גדול כמו של האוקטביה ושיהיה נוח וחזק.

גם חלק עיקרי הוא צריכת הדלק בגלל הקילומטרז הגדול שהרכב יעשה חשוב שהצריכה תהיה נמוכה יחסית.

אבא שלי מבסוט מהאוקטביה כי היא מאד אמינה בכל זאת 420K ולא היו בעיות רציניות כלל וכלל.

לכן חשבנו על להמשיך עם סקודה אבל לשדרג לסופרב כי גם לה יש תא מטען גדול מאד והיא נוחה יותר וחזקה...

מה אתם אומרים איזה רכב יכול לענות על הדרישות?

ואם כן הסופרב איזה דגם מומלץ מבחינת גיר , תיבת הילוכים וכולי...

תודה!

פורסם

עם קילומטרג' כזה אתה חייב דיזל.

לאוקטביה החדשה אין עדין גרסאות דיזל, והראפיד דיזל ידנית מתומחרת ב-142,000 ש"ח.

הייתי בודק את אופל אסטרה סטיישן דיזל ידנית שתכנס לך בול בתקציב או את קיה סיד סטיישן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא הבנתם את כוונתי , אנחנו לא רוצים רכב סטיישן או רכב כמו מגאן ברלינגו...

למה לא סופרב?

התקציב שנתתי הוא לרכב יד שניה משנה שנתיים האחרונות עם קילומטרז נמוך...

פורסם

גם אם סופרב אז לדעתי רק דיזל, הן דיי נדירות אבל נמכרו כאלה בישראל.

אם מדובר ברכב חדש אז אפשר אולי לנסות ג'טה אבל ה-1.6 טורבו דיזל מגיע עם גיר ה-DSG7 שפחות אמין מה-6 שמותקן בסופרב דיזל.

אפשר לנסות גם את רנו לאטיטוד, אולי קיים איזה מלאי בקראסו שיתאים לתקציב או רכש משומש.

אפשרות אחרונה היא פורד מונדאו דיזל, כרגע איילון מוטורס מוכרים כאלה חדשות, אפשר לבדוק אפשרות לייבא דרכם רכב כזה ידני - אמנם מדובר בדגם מיושן אבל הרכב גדול, מרווח ונוח.

• תוכן חדש...