Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלח הודעה למנכ"ל הדואר, ובקש לזרזר תהליכים.

הכותבת נמצאת אי שם באחת ההודעות בשרשור הזה, ולכן ממליץ לך לעשות חיפוש.

מנכ"ל הדואר יכול לזרז מכס? לפי תגובת נציגת דואר בצ'ט שלהם, המכס עצמאי ואינו קשור לדואר ישראל, החבילות מגיעות לדואר רק לאחר שחרור מכס, לכן אין לדואר כל נגיעה לשלב המכס.

זה בעקבות שאלה שהצגתי על פריט שתקוע במכס.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אם נאחד את הפרק של אדיר מילר עם הוויסקי החסר, אפשר להסיק רק דבר אחד.

הרימו בסניף כוסית לחג הפורים. [emoji23][emoji23]

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מניסיון של חבר, הודעה למנכל עזרה.

ניסוי מדעי דורש קבוצת ביקורת. החבילה התעכבה חודשיים. פנית למנכ"ל, למחרת החבילה הגיעה. מה היה קורה אם לא היית פונה למנכ"ל?

:turn-l:
פורסם

הפניה למנכ"ל הדואר מבחינתי היא הפניה האחרונה אחרי שקבלתי שירות לא טוב או לא קבלתי את שירות מלא.

לצורך הענין, פניתי למנכ"ל הדואר פעם אחת כאשר הדואר קבע שחבילה שהזמנתי היא נאבדה (סוללות קטנות שבסין עולות במחיר של 10% בארץ) והסכום העסקה הייתה נמוכה (3$ לצורך העניין).

בקשתי מסמך רשמי שאוכל להתנהל מול המוכר וזו הייתה הבקשה שלי מול המנכ"ל.

הוא מיד שלח את המייל לגור מים הרלוונטיים ומצאו את החבילה המדוברת.

גם אני הזמנתי תושבת מנוע לרכב שלי, ותושבת מנוע נתקעה במכס. אחרי חודש התעצבנתי והתחלתי לנדנד לשירות לקוחות. אחרי שבועיים, העבירו את התושבת לסניף דואר. אילו היה לי את הכתובת למנכ"ל, אולי הייתי שולח גם לו הודעה. כי לדעתי התשובה שהדואר הוא גוף שלא קשור למכס זו תשובה של אי לקיחת אחריות על הבעיות של הדואר.

בעל החבילה יעשה מה דעתו לרוחו.

פורסם

סתם הכנסתי תהייה פילוסופית. אתה לא באמת יודע שהחבילה נמצאה בגלל הפנייה למנכ"ל, רק מניח שכך קרה, נכון? אני שמתי פתק בכותל ולמחרת החבילה היתה אצלי בתיבה. ממליץ!

בלי קשר, השירות של דואר ישראל מחפיר, וצריך להלחם למען השיפור שלו.

:turn-l:
פורסם

במיקרה של חבילה הנמצאת במכס - אין לדואר איך להושיע.

לגבי מלחמה בשירות המחפיר של הדואר - כבר רשמתי כאן בעבר לא פעם: רק הצפה של המנכ"ל הזה בתלונות. רק ככה.

פורסם

באתי לאסוף חבילה מאחת החנויות בשכונה שהדואר עובד איתם. במקרה הגיעו לשם ביקורת של הדואר וראו עומס אצל באותה חנות. הם אמרו שהם יפצו עוד קו חלוקה במרכז מסרחי קרוב לחנות.

נראה שהם עושים מאמצים, אבל לא רבים. מקווה שהחבילות לקראת פסח יגיעו בזמן.

פורסם
הם אמרו שהם יפצו עוד קו חלוקה במרכז מסרחי קרוב לחנות.

נראה שהם עושים מאמצים, אבל לא רבים. מקווה שהחבילות לקראת פסח יגיעו בזמן.

לפי זה שהם אמרו, אני כבר מבין שלא יקרה כלום. ביידיש נאמר על דבר כזה - "הוט אר געזוגט". אצלנו בגבעתיים בעל החנות היה לפני התאבדות מרוב ייאוש וניתק הקשר איתם. לשאלתי מדוע - ענה לי כי "פשוט אין עם מי לדבר שם" וגם שהם "מפגרים, טיפשים" ועוד מיני פנינות. אני זוכר שהתיסכול שלו היה גבוה. בפנייה שלי לדואר מה יהיה עכשיו, האם יפתחו בחנות באזור או שאאלץ ללכת בכל פעם עד קיבינימט, נאמר לי (לפני למעלה משנה, כן?) שמייד יחפשו חנות אחרת ויהיה בסדר.

פורסם

הזמנתי חלק לרכב מקוריאה. הגיע חלק לא נכון.

שלחתי חזרה את החלק - הגיע לנמען בשבוע וחצי בערך.

הזמנתי את החלק ממישהו אחר, הגיע אלי תוך שבועיים.

הפעם תפקדו יפה.

פורסם

אכן, ותודה לקוריאן איירליינס שטורחים להפעיל טיסות ישירות לחור הזה, גורם לכל הדואר להגיע מפה לשם ומשם לפה ביתר יעילות.

פורסם
שלח הודעה למנכ"ל הדואר, ובקש לזרזר תהליכים.

הכותבת נמצאת אי שם באחת ההודעות בשרשור הזה, ולכן ממליץ לך לעשות חיפוש.

ביום רביעי שלחתי הודעה למנכ"ל, אחרי כשעתיים שרשר את המייל למישהי בשם "שבי" שתמשיך את הטיפול. מחיפוש בגוגל הבנתי שהיא עובדת במשרה כלשהי בפניות הציבור של הדואר.

ביום חמישי התקשרתי שוב למכס, הפעם נזכרו להנחות אותי לשלוח מייל לדואר ולבקש שלא יחזירו את החבילה לשולח כי עברו בדיוק 30 יום! שלחתי אליהם מייל, שרשרתי אותו לאותה בחורה בשם שבי, ושלחתי מייל נוסף למנכ"ל שמסביר את המצב החדש. אני מקווה ששבוע הבא אקבל תשובה ויפתרו את העניין.

פורסם
גורם לכל הדואר להגיע מפה לשם ומשם לפה ביתר יעילות.

ידוע שדואר ששולחים מכאן החוצה ממש סופר יעיל (לפחות מנסיוני)

כבר שלחתי כמה וכמה פריטים במשקלים שונים,למבחר מדינות במערב\מזרח אירופה,ועוד כמה מדינות בארה"ב

לכולם הגיע תוך פחות משבוע (ממש כמעט אקספרס)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...