Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי הייתה חבילה שהתעכבה אבל לא היה כתוב מה הסיבה.

ויש מצב שמדובר על האסון טבע בארה"ב (הסופות וכל זה). כתוב NA IL כאילו NA לא זמין ולא TLV למשל.

וגם יש לי בעיה שאני לא מקבל הודעות סמס על חבילות דואר רשום כלל.

אבא שלי מכיר את העובדת בדואר וכשהולך לצרכנייה שצמוד לדואר, אומר לה בוקר טוב וכו'

וכבר 3-4 פעמים היא אומרת לו בוא קח חבילה... אם לא היה הולך לא היה מקבל.

ומה האבסורד?! רק אחרי שהוא לוקח את החבילה אני מקבל סמס 'לקוח יקר, תודה שאספת את דבר הדואר..."

אבל סמס על בקשה לאסוף את הדואר אני לא מקבל.

פורסם
התכוונת ההודעה השניה.

לא. התכוונתי לראשונה.

בד"כ מגיעה שבוע אחרי שכבר אספתי. או אז אני ממהר אל הדואר, מבסוט, רק כדי לגלות שכבר אספתי את החבילה הזו.

לפני שבוע.

למי שיש כמה חבילות בקנה, קשה לדעת.

פורסם

ממליץ שוב על אפליקצית 17TRACK. חבילות שאספתי, אני כבר לא מוחק, אלא מעביר ל ARCHIVED. ואז, אם פתאום מגיעה הודעה המזמינה אותי לאסוף חבילה (שכבר אספתי) אני יודע להתעלם.

יש לי אחת כזו, שלמרות שכבר אספתי, הסטטוס שלה נותר "הלקוח הוזמן לקבל את החבילה". אחרי כחודש הוא השתנה ל"מוחזר לשולח" אבל מכיוון שהם מתקשים (משום מה) למצוא אותה כדי להחזיר אותה לשולח, היא ככה כבר חודשיים.

:turn-l:
פורסם

מאותה סיבה אני שומר את הסמסים מהדואר. מאפשר בדיקה גם לגבי חבילות YY.

לגבי "אסון הטבע" - גם באירופה היה גל קור ושלג שגרם ביטולי טיסות. איני זוכר מה היו התאריכים המדויקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ממליץ שוב על אפליקצית 17TRACK. חבילות שאספתי, אני כבר לא מוחק, אלא מעביר ל ARCHIVED. ואז, אם פתאום מגיעה הודעה המזמינה אותי לאסוף חבילה (שכבר אספתי) אני יודע להתעלם.

דרעק 17 ניזונה ממערכות הדואר עצמו. אין לה איזה שהוא חידוש, כלומר זה לא שהיא יודעת משהו שהחברה המשלחת/הדואר לא יודעת. ואגב כמוה יש עוד אי אילו חברות. 17 פשוט מאד פופולרית כאן.

פורסם

מה הקשר למה שכתבתי? ברור ש 17TRACK מקבלת את המידע מאתר דואר ישראל, כשדואר ישראל נאות לעדכן אותו. התייחסתי למצב בו אנשים לוקחים חבילה בהסתמך על מעקב משלוחים באינטרנט, ומאוחר יותר (או הרבה יותר) מקבלים הודעה מודפסת בדואר. על הזכרון, או על הסטטוס באתר הדואר אי אפשר לסמוך. אחרי שפעמיים חיכיתי בתור חצי שעה כדי לאסוף חבילה שכבר קיבלתי שבועיים קודם, למדתי איך למנוע מצב כזה, ואני משתף.

פורסם

אני לא חושב שהוא יכול להיות יותר מעודכן מהמערכת של דואר ישראל, מהסיבה הפשוטה שהוא ניזון ממנה (לגבי חבילות בארץ, המטופלות ע"י דואר ישראל).

פורסם
אני לא חושב שהוא יכול להיות יותר מעודכן מהמערכת של דואר ישראל, מהסיבה הפשוטה שהוא ניזון ממנה (לגבי חבילות בארץ, המטופלות ע"י דואר ישראל).

בדיוק.

זאת הייתה כוונתי.

פורסם

הזמנתי חבילה מעלי ב-27.11.17 בדואר רשום ולא הגיעה.... הזמנתי שוב ב-26.02.18, כלומר לפני כ-10-12 ימים.

ועכשיו החבילה מ-27.11.17 הגיעה לסניף הדואר! אחרי 3.5 חודשים ללא סימני חיים.

פורסם

קיבלתי סמס על חבילה שמחכה בסניף.

בדרך לסניף קיבלתי סמס שהחבילה נאספה.

שהגעתי לסניף ניסו לערבב אותי שזאת בכלל חבילה אחרת שמחכה לי.

זה לא עבד, אז לקחו את הפרטים שלי ויחזרו אליי.

הבעיה שבגלל שיש כמה הזמנות בדרך - אני לא יודע מה העלימו לי.

פורסם

כן , זאת בעיה. במיוחד שבדואר מספר פעמים. מתעקש להדביק לחבילה עם מספר מעקב בינלאומי , מספר מעקב פנימי ישראלי. ואז מקבלים sms, ואתה מגלה שחבילה שכבר שבועיים יצאה מטורקיה הגיעה לנקודת החלוקה.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קיבלתי היום חבילה לתיבה, פותח, רואה מגן ל Galaxy S8, מנסה להזכר אם הזמנתי בכלל כי יש לי 2 שאני משתמש בהם ואין מצב שלא הייתי זוכר שהזמנתי.. מסתכל על השם שעל המעטפה, אכן ממוען אלי.. חיפוש בג'ימייל, מעבר לאיביי, מסתבר שקיבלתי הזמנה שרכשתי ב4.6.17 . זה בחיים לא קרה לי. הזוי.

פורסם
קיבלתי היום חבילה לתיבה, פותח, רואה מגן ל Galaxy S8, מנסה להזכר אם הזמנתי בכלל כי יש לי 2 שאני משתמש בהם ואין מצב שלא הייתי זוכר שהזמנתי.. מסתכל על השם שעל המעטפה, אכן ממוען אלי.. חיפוש בג'ימייל, מעבר לאיביי, מסתבר שקיבלתי הזמנה שרכשתי ב4.6.17 . זה בחיים לא קרה לי. הזוי.

יכול להיות שזה שיא חדש לדואר ישראל?

ממה שזכור לי עד כה בפורום, השיא היה משלוח של 8 חודשים.

• תוכן חדש...