Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אטמים חדשים לאוזניות מיוון הגיעו תוך שלושה ימים בדואר רשום. הטלפון מאתר Lightinthebox מסתובב כבר חודש וחצי ולא הגיע לארץ אפילו.

פורסם
מסתובב כבר חודש וחצי ולא הגיע לארץ אפילו.

איפה ומתי הסטטוס האחרון? אתה תלוי בחסדי דואר ישראל כדי שתדע היכן הוא בארץ.

:turn-l:
פורסם

לפני 20 יום כמעט, יצא מהולנד:

track.png?raw=1

לא מספיק שלקח המון זמן עד "ששלחו" את ההזמנה וגם זה רק כששאלתי אותם, כנראה לא באמת שלחו. הם "שלחו" ב-09/02, הדואר קיבל נוטיפיקציה על המשלוח רק כמה ימים אחר כך, והגיע למרכז המיון עוד שבועיים אחר כך. ועכשיו 20 יום ואין לו זכר עדיין.

פורסם
היי! אני נתתי בעבר תמונה של שנה וחודש בפסח האחרון

צחקתי בקול במשך דקה.

אתה יכול לפרסם את התמונה שוב?

אני בינתיים ממתין לחבילה מסין כחודשיים וחצי.

חבילה שאמורה להגיע במעטפת ניילון קטנה ישירות לתיבת הדואר.

בלי מספר מעקב.

סתם

כבר איבדתי את התקווה וקניתי את המוצר בארץ.

אגב, מה דעתכם על החוק שמחייב את דואר ישראל לציין את שם השולח על הפתק/סמס?

עכשיו נותר להעביר חוק שיחייב את דואר ישראל לשלוח/למסור דברי דואר בזמן.

פורסם

אל תאבד תקווה.

בפסח האחרון קבלתי את החבילות שחיכו להם שנה.

הקטע המצחיק שהם היו 3 חבילות שונות:

1. עם מספר מעקב שפתאום החבילה קיבלה מספר מגויר בכיתוב YY.

2. 2 חבילות ללא מספר מעקב, אבל ראיתי מדבקות עם מספר, שאני חושב שהם כן הגיעו למדף, אבל לא קבלתי את ההודעה.

פורסם

הזמנתי בקבוק וויסקי ו-6 כוסיות צ'ייסר דרך האתר etsy, המוכר הוא פרטי ושולח מאוקראינה.

באופן מפתיע החבילה הגיעה משם לארץ תוך כשבוע ויומיים, אבל מאז תקועה במכס לפי המעקב (28 יום)!

מה אפשר לעשות?

כבר שוחחתי עם מוקד המכס (שבמזל תפסתי), אפילו ניגשתי למשרדים שלהם בת"א, ניגשתי גם לסניף דואר הראשי בעיר שלי, וכולם פשוט מבקשים להמתין בטענה שאין להם איך לתרום! לא מדובר במשהו שמצריך אישורים, ויש לי הרגשה שפשוט איבדו את החבילה.

את הכסף מקסימום אקבל חזרה דרך PP, אבל יותר חשוב לי לקבל את המוצר כי זו מתנה למישהו.

יש מה לעשות?

Untitled.png

פורסם
הזמנתי בקבוק וויסקי ו-6 כוסיות צ'ייסר דרך האתר etsy, המוכר הוא פרטי ושולח מאוקראינה.

באופן מפתיע החבילה הגיעה משם לארץ תוך כשבוע ויומיים, אבל מאז תקועה במכס לפי המעקב (28 יום)!

מה אפשר לעשות?

כבר שוחחתי עם מוקד המכס (שבמזל תפסתי), אפילו ניגשתי למשרדים שלהם בת"א, ניגשתי גם לסניף דואר הראשי בעיר שלי, וכולם פשוט מבקשים להמתין בטענה שאין להם איך לתרום! לא מדובר במשהו שמצריך אישורים, ויש לי הרגשה שפשוט איבדו את החבילה.

את הכסף מקסימום אקבל חזרה דרך PP, אבל יותר חשוב לי לקבל את המוצר כי זו מתנה למישהו.

יש מה לעשות?

שלח הודעה למנכ"ל הדואר, ובקש לזרזר תהליכים.

הכותבת נמצאת אי שם באחת ההודעות בשרשור הזה, ולכן ממליץ לך לעשות חיפוש.

פורסם
קצת אופטופיק - היה נחמד לראות את אדיר מילר נכנס ברשות הדואר בתכנית האחרונה שלו.

העלו את הקטע ליוטיוב?

• תוכן חדש...