Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני מקבל הודעת סמס שהחבילה כבר מחכה לי מזמן ואם לא אקח אותה תוך 4 ימים תוחזר לשולח. סמס שהחבילה הגיעה לא הגיע.

פתק נייר אדום? הצחקתם את האין־דוור.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

זה שהדואר לא מתפקד מי יודע מה אנחנו יודעים, אבל הרבה ארגונים לא מתפקדים מפילים את המחדלים שלהם על הדואר.

למשל מגיע ביום האחרון להרשמה לבית ספר עם המון הורים עצבנים שלא קבלו טפסי הרשמה בדואר. יומיים אחר כך הטפסים הריקים מגיעים הביתה. נשלחו 4 ימים לפני היום האחרון להרשמה.

צריך אישור מביטוח לאומי. מתקשר ומבטיחים לשלוח. אחרי חודש מתקשר שוב ומצטערים ומבטיחים לשלוח. אחרי חודש מתקשר שוב ומצטערים ומבטיחים לשלוח. שבוע אחר כך מגיעים 3 אישורים. כפי הנראה ישבו באיזה שק דואר בבט״ל.

פורסם

בכל פעם שאני רואה את השרשור הזה אחרי ששילמתי על דואר שליחים לאמאזון אני יותר שלם עם עצמי.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אבל אמזון זה יקרררר...

מתקמצנים על כמה שקלים רק בשביל שרק 80 אחוז מההזמנות שלך אי פעם יגיעו ליעדן.

שלא לדבר על הזמן המושקע בריצות ובטלפונים. פסיכי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

צריך להפעיל שיקול דעת ולא להכליל. פריטים זולים בדולרים בודדים לא הגיוני להזמין מאמאזון ואפילו לא במשלוח יקר ורשום. נכון שכ-2-4% מההזמנות שלי לא הגיעו לבסוף, אבל עדיין חסכתי המון לעומת קנייה בארץ, באמאזון או אפילו קנייה מאיביי/עלי במשלוח יקר יותר עם מספרי מעקב.

פריטים יקרים יותר, כמו מכשירי חשמל ואלקטרוניקה, אני קונה רק באמאזון או מאתרי המכירות הסיניים כמו geekbuying, ולא מעליאקספרס/איביי.

:turn-l:
פורסם

לפי הבנתי דואר ישראל עובדים על אלגוריתם שידע לקשר את הפרטים שלך לטלפון הנייד.

יש הרבה חבילות שהסינים המפגרים לא מדפיסים את הטלפון הנייד שלך על המדבקה ואז דואר ישראל שולחים לך פתק אדום, כנראה אצלי בעיר הנער שאמור לחלק את הפתקים עושה חלטורות, יש המון חבילות כאלה, ואם זאת חבילה בלי מספר מעקב אכלת אותה..

אם יש מספר מעקב לפחות 17TRACK יודע לעדכן אותי בהגעת החבילה וגם במספר מדף.

בנוסף, יכול להיות שדואר ישראל ידעו לתת אפשרות מעקב על חבילות זולות בלי מספר מעקב בינלאומי, ז"א ינתן מידע על בסיס המספר מעקב הפשוט, כמו ID*****41850998CN למשל שמשומש המון ע"י הסוחרים באיביי וככה תוכל בעזרת 17TRACK לדעת שהחבילה הגיע ומה המספר מדף גם אם הטלפון שלך לא רשום על החבילה.

כרגע חבילות שהטלפון שלי לא רשום עליהם מטיילות בין הנקודת חלוקת דואר לסניף הראשי, משנה 28347 מספרי מדף (כי הפתק האדום אף פעם לא מגיע) עד שהם מרכזים לי את כל החבילות האבודות שלי ומזמנים אותי לקחת אותם, נגלה אחרונה אספתי בין היתר מגן מסך לטאבלט שהוזמן לפני 8 חודשים שכבר הספיק להתפרק לחלקים.

בקיצור - נקווה לטוב.

פורסם

Screen Shot 2018-02-01 at 1.14.53 PM.png

ללא מילים :-)

(לא מדובר באמזון, כמובן)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפי הבנתי דואר ישראל עובדים על אלגוריתם שידע לקשר את הפרטים שלך לטלפון הנייד.

יש הרבה חבילות שהסינים המפגרים לא מדפיסים את הטלפון הנייד שלך על המדבקה ואז דואר ישראל שולחים לך פתק אדום, כנראה אצלי בעיר הנער שאמור לחלק את הפתקים עושה חלטורות, יש המון חבילות כאלה, ואם זאת חבילה בלי מספר מעקב אכלת אותה..

אם יש מספר מעקב לפחות 17TRACK יודע לעדכן אותי בהגעת החבילה וגם במספר מדף.

בנוסף, יכול להיות שדואר ישראל ידעו לתת אפשרות מעקב על חבילות זולות בלי מספר מעקב בינלאומי, ז"א ינתן מידע על בסיס המספר מעקב הפשוט, כמו ID*****41850998CN למשל שמשומש המון ע"י הסוחרים באיביי וככה תוכל בעזרת 17TRACK לדעת שהחבילה הגיע ומה המספר מדף גם אם הטלפון שלך לא רשום על החבילה.

כרגע חבילות שהטלפון שלי לא רשום עליהם מטיילות בין הנקודת חלוקת דואר לסניף הראשי, משנה 28347 מספרי מדף (כי הפתק האדום אף פעם לא מגיע) עד שהם מרכזים לי את כל החבילות האבודות שלי ומזמנים אותי לקחת אותם, נגלה אחרונה אספתי בין היתר מגן מסך לטאבלט שהוזמן לפני 8 חודשים שכבר הספיק להתפרק לחלקים.

בקיצור - נקווה לטוב.

אני לא חושב שמישהו בדואר מסוגל להגיד אלגוריתם.

קיבלתי היום אוזניות של שיאומי שהוזמנו ב 16 בחודש אז אין לי תלונות על הדואר

אייל

פורסם
אבל אמזון זה יקרררר...

מתקמצנים על כמה שקלים רק בשביל שרק 80 אחוז מההזמנות שלך אי פעם יגיעו ליעדן.

שלא לדבר על הזמן המושקע בריצות ובטלפונים. פסיכי.

כל החבילות שהזמנתי דרך אליאקספרס (למעט אחת) הגיע ליעדן.

הסינים רוצים את הלקוחות הישראלים ומבינים את בעית דואר ישראל. צצו בזמן האחרון חברות שילוח חדשות שעובדות עם חברות פרטיות בישאל (להלן בר הפצות). להגיד שבר הפצות זה הדבר הכי מושלם, אשקר. מצד שני לרוץ ברחבי העיר שאני גר בשביל חבילה, גם זה מטורף. למזלי רוב החבילות נמצאות קרוב לבית (למעט 3 חבילות שאני יכול לציין שהייתי צריך כלי תחבורה כלשהו בשביל להגיע אליהם במקום ברגל).

פורסם

מישהו מכיר\התנסה עם שילוח מסין בשם 4PX?

צריך להגיע לי פריט מסין דרכם,סטטוס אחרון שזה עזב את הונג קונג ב26 לינואר - בסדר

הבעיה שהקוד איתור שלהם הוא שונה ממה שאנחנו מכירים (מתחיל באות אנגלית ואחריה 12 ספרות),ולא אתר דואר ישראל או 17TRACK מכירים את זה,רק אותו אתר 4PX המדובר (https://track.aftership.com/4px/)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא אוהב שהסינים משתמשים בשירות הזה. הם רושמים את מספר ההזמנה במספר מעקב. כאשר החבילה מגיעה לישראל (או ליחידת הדואר) אתה מקבל מספר שונה.

הדרך היחידה הוא לראות דרך האתר הזה או הזה.

בנוסף מעלה תמונה של חבילה שקבלתי לא מזמן דרך השירות 4PX.

IMG_20180202_141945.jpg

המספר מעקב דרך המוכר (במקרה שלי דרך אליאקספרס) הוא תחת הנושא ORDERNR, בהודעה של הדואר קבלתי SMS עם מספר מעקב שמופיע בברקוד

פורסם

אז איך 4PX? יעילים\מהירים? או עוד סוג של דואר סופר-זול שייקח כמה חודשים? :D

במקרה שלי זו סוללת שיאומי שנשלחה..מקווה שלא יחזור לשם.

אגב סמסים - יש לי תיבה פרטית בסניף 10דק מהבית,הם משאירים לי פתקים לדואר רשום,משום מה לא שולחים סמסים בכלל...

יש מה להעיר\לשנות בנושא או שהם פועלים איך שבא להם? (הטלפון שלי מצוין על כל חבילה שמגיעה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...