Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים זהו הנושא השני שלי בנוגע לתקלה משום מה אף אחד לא התיחס לנושא הראשון מומחים אני חייב את עזרתכם התייאשתי ואני עומד למכור את הרכב כבר.

אז ככה אספר בקצרה על הנושא

קניתי פיאט פונטו ספייס 2001 דגם 60 כ"ס גיר רגיל דגם SX

קניתי אותו עם בעיית סחיבה קשה.

הדבר הראשון שעשיתי שקניתי אותו הוא בדיקה ויזואלית של כל תא המנוע ומצאתי שהכוהל טיפה סדוק הוחלף לכוהל מפירוק וזה הדבר ששינה הכי הרבה מכל הנסיונות שעשיתי בבעיית הסחיבה (תכף אפרט מה עשיתי) לאחר מכן הורגש שהאוטו חזר קצת לחיים אך עדיין לא בשיא כוחו, אז פתחתי את מסילת המזרקים לראות שכולם עובדים אחרי שבדקתי התנגדות בכולם והיא יצאה תקינה אך עדיין רציתי לראות בעייני שכולם תקינים כי זה נשמע תופעה של מזרק, ואז ראיתי שכולם בסדר ומזריקים כמו שצריך.

לאחר מכן החלפתי חוטי הצתה לחוטים מקוריים של FIAT והבעיה נשארה אותה בעיה.

עשיתי בדיקה עם חיישן חמצן מפירוק כי חשדתי בחיישן למרות ההתנגדות התקינה והמתח התקין והמצב לא השתנה.

בדקתי התנגדות בחיישן חום המנוע וראיתי שהיא משתנה לכן עזבתי את הכיוון הזה.

להלן התופעות שקוראות כרגע:

מנוע קר האוטו נוסע כמו שהוא צריך לנסוע מרגישים שהוא בשיא כוחו

מנוע מתחמם מגיע עד רבע הסקאלה ובעיית הסחיבה שוב מתחילה

סורק תקלות מוציא כל פעם קוד תקלה p0603 לפעמים גם p0601 ששניהם אומרים שיש תקלה בזיכרון המחשב אך המנורת תקלה לא דולקת.

כל המומחים אני זקוק לעזרתכם בבקשה אני כבר מיואש.

פורסם

כבר שלחתי לך קישור עם פירוט ל קוד תקלה p0603

ושם מוסבר מה הגורמים האפשריים, וגם שם מצויין שזה משהו שמאד קשה לאתר,

אני מבין שיש לך יכולת וידע כלשהו... אבל לפעמים רק מישהו מומחה, ועדיף לרכב הספיציפי הזה שתחתיו עברו אלפי רכבים כאלה יכול לעזור,

אני מבין שזה הוצאה כספית שאתה מעדיף להימנע ממנה אבל גם אם תמכור אף אחד לא ירוץ לקנות רכב שלא סוחב.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

NUKER תודה רבה לך באמת עזרת לי עם עצותיך!

"תודה רבה לשאר העוזרים"

ולכל המעוניין התקלה הייתה במחשב ניהול המנוע הוחלף מחשב ניהול מחשב בודי והסוויץ

פורסם

לא היה צריך להחליף את המחשב בודי והסוויץ', אפשר לאפס מחשב מנוע של פונטו ספייס ואז בהתקנה הראשונית הוא מזהה את הרכיבים הקיימים באוטו.

בפונטו של אחותי החלפנו מחשב מנוע לאחד מאופס (מאיביי, אבל גם היה בארץ) וזה עובד מצויין.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אין לדעת אם אפשר היה להימנע מהחלפת מחשב ייתכן שנפגע מקורוזיה, מזלך שזאת לא תקלה בצמת החשמל (חצי נחמה) אחרת הסיפור היה קשה לאיתור.

 

תודה על העידכון, בכל חיפוש ממליץ על פורום פיאט העולמי שם יש הרבה יותר תשובות.

×
×
  • תוכן חדש...