Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רק שאלה, שלא ממש קשורה (אולי בעניין של לחסוך כסף).

אבל, למה להחליף?

האוטו לא תקין?

יש כסף, משנה עוד 100K או פחות 100K בחשבון. יש כאלה שממש לא.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
יש כסף, משנה עוד 100K או פחות 100K בחשבון. יש כאלה שממש לא.

יש כאלו שהם מנהלי הכספים של משפחה שאולי הם בכלל לא מכירים, יש כאלו שמקנאים באחרים, ויש כאלו שמתעניינים למה איש מחליף רכב משובח ומה ההעדפה החדשה שלו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אז בתור מנהל תחום הטרייד אין באינפיניטי תרשה לי (או שלא, זה לא ממש משנה לי) לחלוק עליך.

השקיפות אצלינו מלאה לחלוטין והגישה היא לתת ללקוח חוויה של רכישת רכב חדש.

ואני אינני היחיד שפועל כך בענף הרכב, ישנם יבואנים נוספים ומגרשים שנוקטים גישה ישירה ושקופה.

סוכני מכירות עם "שיטות" יש בכל ענף, חנות או נותן שירות.

עסקה טובה היא עסקה ששני הצדדים יוצאים מרוצים גם אם האינטרנסים שלהם לפעמים מנוגדים.

עידן

מסכים עם כל מילה.

אני עובד בסוכנות BMW ומתעסק גם עם הטרייד אין (לפחות באזור שלי ולא ארצי כמו עידן).

גם אצלנו לא מחשבים את התוספות, את העלייה לכביש, וכל מיני אחרים. מחירון יבש נטו.

לא בושה להגיד שמשם מגיע גם חלק מהרווח של החברה.

בסופו של דבר אני תמיד אומר שזמן שווה כסף. אם אתה תשקיע את הזמן במכירת הרכב אז אתה צריך להרוויח ממכירתו.

אבל אם הסוכנות צריכה להשקיע את הזמן במכירת הרכב (בסוכנות זה יותר מסובך כי אתה לא באמת מכיר את הרכב ונסיעת מבחן זה בכלל מעצבן - צריך לשים שלטי "במבחן", לרשום בספר נסיעות, לוודא שתעודת הביטוח ברכב ועוד), אז הסוכנות צריכה להרוויח.

כמו שאמר עידן, גם אצלנו הלקוח יודע בדיוק על מה הוא משלם ומה הוא מקבל (או לא מקבל). שהוא יעשה את השיקולים שלו מה שווה לו יותר, הזמן שלו או הכסף שלו.

יש אנשים שמחליטים לכאן ולכאן.

פות"ש, אני מבין את הכעס שלך על זה שהנציג כביכול "שיקר" לך, אבל כשמדברים על עניין של קנייה ומכירת רכב צריך לבוא מוכנים. איך לא בדקתם את המחירון שלכם לפני? או תוך כדי שהנציג מסתכל בחוברת של לוי יצחק אז להסתכל יחד איתו? אתה יודע עם כמה לקוחות אני מסתכל במחירון ביחד איתם? אין עם זה בעיה.

מסכים שאותו נציג קצת הגזים ודיבר קצת לא במקום עם כל עניין ה"חדשה כזאת עולה 150K", אבל בסופו של דבר מצפים ממנו למכור ולעשות עסקאות ועל זה הוא מקבל את הכסף שלו.

לדעתי פשוט הייתם צריכים לשבת עם מנהל האולם.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם הרכב החדש, מקווה שהכל לטובה.

עריכה:

שכחתי לציין את זה שסוכנות כזאת שעושה טרייד אין גם בדרך כלל עושה איזה השבחה קטנה לרכב (יכול להגיע לאלפים במקרים מסוימים, מנסיון), שטיפה רצינית (כמה מאות שקלים), ועכשיו הרכב יעמוד במגרש הטרייד אין.

כל חודש עובר, מחירון יורד, והסוכנות מפסידה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

סוכן מכירות לא מלומד רוצה רק למכור ולא

למד שיש דבר כשהתשנקרא מוח ולחלק מהלקוחות יש אותו, והם לא יבצעו עיסקה חוזרת, הוא אמור ללכת לקראת win win. שכולם יהיו מרוצים פחות או יותר.

אני אישית היתי קונה את הרכב לפי המצב שלו ולפי המחיר שלו, כי בסופו של יום זו חתונה עם הרכב ואחרי יומיים אתה שוכח מי זה המוכר הזה ואיך הוא מתייחס או לא מתייחס, העיקר שהעיסקה והרכב טובים.

פורסם
רק שאתם לא שחקן כ"כ רלוונטי בתחום עם 8 מכוניות בהיצע שרובן מכוניות נישה.

ובכל זאת על כבישי ישראל מתגלגלות להן די הרבה אינפיניטי. גם ביחס לכל רכב אחר.

פורסם
יצאת חומוס, זה ידוע שברוב רכבי קבוצת VAG יש דרישה לאיתוראן SAVE:roll:

פות"ש - אין מה לעשות, סוכנויות הטרייד אין קיימות כדי להתפרנס, הן לא מוסד צדקה, אז מורידים במחיר איפה שרק אפשר.

ההפחתה הכי נפוצה היא חודשי עליה לכביש, וזה משהו שתיתקל בו גם בתור מוכר פרטי, רוב האנשים לא מודעים \ לא רוצים להיות מודעים לזה שצריך להוסיף על חודשי עליה לכביש, אנשים עדיין חיים בסרט ש"2012 זה 2012 מה זה מעניין אותי מתי עלה לכביש".

חולק עליך לחלוטין, זאת תרבות קלוקלת לשקר ולרמות בידיעה (ואין דרך להלבין את זה במילים יפות לספר שהמחירון הוא X בשעה שהוא X--), מקובל ורלוונטי שטרייד אין צריך להרוויח ואפילו יפה ואז זה שיקול של בעל הרכב,

אני יכול להגיד אני רוצה 15K רווח עבור הטרחה שקול שלך אם אתה רוצה או לא, אבל לנסות ו"לעבוד" על בעל הרכב איכס...

אמא של חבר טוב מגיעה השבוע עם פולו חדשה לביקור והתעניינתי מה קרה (היה לא פולו ידנית בת 4 כמעט ללא קלומטרג')?

בשבוע במכירות של צ'מפיונס דחפו לה טרייד אין במחיר מחירון (באותה שיטה) וצ'יפרו אותה במערכת מולטימדיה רק בעלות של 1K ש"ח ובקיצור עשו עליה קופה של כמה אלפים טובים מעבר לסטנדרט, לא כולל איזה פרחח שמספר לחברה שקנה פולו שמורה ומעולה דרך חבר במחיר מעולה )-:

פורסם
ובכל זאת על כבישי ישראל מתגלגלות להן די הרבה אינפיניטי. גם ביחס לכל רכב אחר.

דיברתי על זרוע הטרייד אין שלהם ולא על הסוכנות עצמה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
רק כנראה?! לא חירטטו אותו מספיק הא...

זה היה בראשון לציון?

לא . בתל אביב

לגבי להחליף את האוטו, הוא מחליף בדרך כלל כל 3 שנים. האוטו במצב תקין מאוד, רק שלפני זמן מה היה לו איזה תיקון (לא טיפול שיגרתי)שעלותו היתה 2500 ₪! אין כבר על האוטו אחריות, וכל תיקון קטן יכול לעלות הרבה כסף. הוא גם שמע שיש בעיות עם המנועים שלהם והוא לא רוצה להגיע לשם. הוא מעדיף להחליף כשהאוטו עדין במצב טובה. טענה היא לא שאסור להם להרוויח, לא זה מה שכתבתי, אלא השקר של הנציג במצח נחושה.

אבא שלי דיבר עם סקודה, ואמרו לו שגם אצלם הטרייד אין לא מתחשב בחודש עליה לכביש, מה שכנראה יהיה, שימתין לעוד חודש שיהיה מודל 2014.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
לא . בתל אביב

לגבי להחליף את האוטו, הוא מחליף בדרך כלל כל 3 שנים. האוטו במצב תקין מאוד, רק שלפני זמן מה היה לו איזה תיקון (לא טיפול שיגרתי)שעלותו היתה 2500 ₪! אין כבר על האוטו אחריות, וכל תיקון קטן יכול לעלות הרבה כסף. .

החלפה עולה לך עשרות אלפי ש"ח, בוודאות מוחלטת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רק שאתם לא שחקן כ"כ רלוונטי בתחום עם 8 מכוניות בהיצע שרובן מכוניות נישה.

במצב הנוכחי אתה צודק לחלוטין.

אם זאת, העובדה שישנה כמות קטנה של רכבים בכל נק' זמן נזקפת לטובתנו.

רכבים פשוט לא עומדים במיגרש ולרב נמכרים בהזמנה מראש.

עד לא מזמן היו עשרות רכבים במגרש שהפסידו מעצם עמידתן.

בינואר תגיע הQ50 החדשה, הJX 7 מקומות והM ההיברידית.

אני כבר צופה כמויות טרייד משמעותיות ומכין את הרשימות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
החלפה עולה לך עשרות אלפי ש"ח, בוודאות מוחלטת.

א. לא לי, אלא לאבא שלי.

ב. הוא תמיד מחליף כל 3 -4 שנים, עכשיו יש אוטו שהוא שם עליו עין כבר כמעט שנה ורוצה עכשיו להחליף. לא אמרתי שיש פה שיקול כלכלי אם להחליף או לא. לגבי האמינות של האוטו היא מוטלת בספק גדול כך שהחשק להמשיך להחזיק אותה הולך ונעלם.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
במצב הנוכחי אתה צודק לחלוטין.

אם זאת, העובדה שישנה כמות קטנה של רכבים בכל נק' זמן נזקפת לטובתנו.

רכבים פשוט לא עומדים במיגרש ולרב נמכרים בהזמנה מראש.

עד לא מזמן היו עשרות רכבים במגרש שהפסידו מעצם עמידתן.

בינואר תגיע הQ50 החדשה, הJX 7 מקומות והM ההיברידית.

אני כבר צופה כמויות טרייד משמעותיות ומכין את הרשימות.

עידן

שמח לשמוע, אני תמיד עוקב אחרי המלאי שלכם באתר למקרה ויצוץ משהו מעניין.

שיהיה לכם בהצלחה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...