Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאבי יש סקודה סופרב 2010, עכשיו לאחר 3 שנים הגיע הזמן להחליף אותה. אבא שלי ניגש אולם תצוגה ע"מ להזמין רכב שהוא רוצה (כרגע לא נכנס לפרטים) וביקש הצעה לטרייד אין על רכבו. הנציג הנחמד "בדק" במחירון ואמר לו כי רכבו שווה במחירון 112K, הוא מוכן לתת 108K כמובן לפני בדיקה והמחיר הסופי יקבע לאחר הבדיקה. יש לציין שביקשו ממנו שהאוטו יגיע עם טסט לשנה. עד לפה הכל נשמע הגיוני מסכים שהטרייד אין ירוויח.

לאחר יום כאשר אבא שלי התכוון ללכת לבדוק את האוטו שלו במכון, בדקנו אנו את מחיר המחירון שלו והוא עומד על 123K, לתומנו חשבנו אולי הנציג הנחמד "שכח" לחשבן את מועד עליה לכביש שזה 12.10 כלומר סוף 2010.

אבא שלי דיבר צלצל אליו והוא אומר שאין כזה דבר, הם מחשבנים לפי חודש ינואר! אין לי בעיה, אני מבין שהוא רוצה להרוויח אבל למה לשקר ולפרסם כי אתם נותנים מחירון על האוטו הישן? לאחר יום הגיע השקר השני, הנציג מצלצל ואומר לאבא שלי, הרי לעולם לא תקבל 123K על האוטו, כאשר אוטו כזה חדש עולה 150K. אבא שלי שאל אותו באמת? אז אני הולך עכשיו לקנות את זה. בירור פשוט של דקה בטלפון גילה כי סקודה חדשה עולה 194K.

אני מבין ומסכים כי הטרייד אין לא יתן מחירון, אבל למה לעזזל לשקר? אתם לא הסוכנות היחידה ולא היחידים שמייבאים מכוניות, התחרות גם ככה קשה, וכך לשרוף לקוח רציני עוד לפני שביצע את הרכישה.

הם כנראה הפסידו את אבא שלי, יש עוד הרבה אלטרנטיבות בשוק.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

סוכני המכירות בכול תחום מתוגמלים ע"פ המכירות שלהם. תמכור יותר- תרוויח יותר.

ובמדינה ששירות היא מילה גסה בה, כול האמצעים כשרים, ובמקרה הטוב הסוכניות מעלימות עין מהשקרים של הנציגים שלהם, ובמקרה הרע הם משתפות איתם פעולה ומתגמלות איתם.

תלמד מה"כמעט ונפגע" הזה. אל תסמוך על שום דבר ששום נציג אומר לך. קח את המילים שלו, תעשה חושבים לגבי מה שהוא אמר לך, ואז תפעל בהתאם.

פורסם

זה ברור שא"א לסמוך על אף אחד. אבא שלי רכש בחייו מספיק מכוניות בשביל לדעת. בפעמים האחרונות נמאס לו למכור לבד והעדיף לתת לטרייד אין. אם הסוכן היה אומר לו האוטו שווה 123K ואני נותן 108K, יכול להיות שהעיסקה היתה נסגרת. עצם השקר והנסיון לרמות בכל דרך אפשרית כאילו מדובר בילד בן 5 גרמה לו ללכת לבדוק אוטו אחר. (גיפ של טויוטה).

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

סוכנת רכב מהוגנת/טרייד אין/אולם תצוגה = מכבסת מילים לאמת פשוטה -> סוחרי רכב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה ברור שא"א לסמוך על אף אחד. אבא שלי רכש בחייו מספיק מכוניות בשביל לדעת. בפעמים האחרונות נמאס לו למכור לבד והעדיף לתת לטרייד אין. אם הסוכן היה אומר לו האוטו שווה 123K ואני נותן 108K, יכול להיות שהעיסקה היתה נסגרת. עצם השקר והנסיון לרמות בכל דרך אפשרית כאילו מדובר בילד בן 5 גרמה לו ללכת לבדוק אוטו אחר. (גיפ של טויוטה).

מסכים איתך. את הטריק הזה בדיוק עשו לי באודי, סיטרואן ורנו. הם גם מתעלמים מתוספות מקוריות ברכב, טסט, ק"מ נמוך וכל דבר אחר שעושה לו טוב במחירון. החלק המעצבן היה שהם חשבו שאולי אני מפגר ולא אשים לב, ועוד אמרו לי "קיבלת אחלה מחיר מאיתנו". בסיטרואן המוכר-ערס הגדיל לעשות וביטל לי את ההנחה של 8 אלפים שקלים שפורסמה בעיתון לכלל הציבור, העביר אותה לתוספת לטובתי לטרייד אין, ודחף לכיווני טופס הזמנה לרכב החדש במחיר מלא (והזוי). הוא חשב כנראה שנפלתי ממאדים באותו הבוקר ולא שמעתי שכל דגמי סיטרואן החדשים נמכרים בהנחה כמו פירות רקובים בסוף היום בשוק. שוב, מהלך מקובל ומובן אבל לא כשמנסים לדחוף לך את זה בעורמה בלי להסביר. אותו מוכר גם יצא אל הרכב שלי (כי אמרתי שהוחלפה דלת) והכריז שרואים שהיתה לי דפיקה שתוקנה בדלת ושעשו עבודה לא טובה, אבל הוא טעה בצד של הרכב והצביע על דלת מושלמת שיושבת יופי-טופי כמו ביום היוולדה (בדומה לזו שהוחלפה ונראית סבבה). זה עושה לך הרגשה רעה ואני לא מבין איך הם חושבים שאתה מסוגל לשבת מול אותו איש מכירות שהרגע שיקר לך "בקטנה" לגבי טרייד אין ולחתום איתו על קנית רכב חדש ב- 150 אלף+.

ואז נקודת האור היתה בקיה - איש המכירות אמר לי ישר בפנים שהמחיר שהוא מציע לי גרוע כי חטיבת הטרייד-אין רוצה להרוויח, יש לי הנחה יפה על החדש והוא לא יכול לעזור לי בזה. פשוט ככה! וזה מצא חן בעיני ובסוף קניתי שם. בלי טרייד-אין אבל גם בלי להתעצבן.

פורסם

בשבוע מכירות ניגשתי לסוכנות סקודה ביגאל אלון,

המוכר ניסה לדחוף לי בתוספות גם איתוראן, בשקר כלשהו שבלי זה אף חברת ביטוח לא תעשה לי ביטוח מקיף,

וגם "שכח" לספר לי שלאיתוראן יש גם תשלום חודשי קבוע.

אמרתי לו תעשה טובה אל תסבן אותי, ועזבתי את המקום. סקודה הפסידו לקוח.

פורסם

הם כנראה הפסידו את אבא שלי, יש עוד הרבה אלטרנטיבות בשוק.

רק כנראה?! לא חירטטו אותו מספיק הא...

זה היה בראשון לציון?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
סוכנת רכב מהוגנת/טרייד אין/אולם תצוגה = מכבסת מילים לאמת פשוטה -> סוחרי רכב.

וסוחר רכב זאת מילה גסה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה הולך למכור רכב ולא בודק את השווי שלו לפני שאתה מגיע לטרייד-אין?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בשבוע מכירות ניגשתי לסוכנות סקודה ביגאל אלון,

המוכר ניסה לדחוף לי בתוספות גם איתוראן, בשקר כלשהו שבלי זה אף חברת ביטוח לא תעשה לי ביטוח מקיף,

וגם "שכח" לספר לי שלאיתוראן יש גם תשלום חודשי קבוע.

אמרתי לו תעשה טובה אל תסבן אותי, ועזבתי את המקום. סקודה הפסידו לקוח.

יצאת חומוס, זה ידוע שברוב רכבי קבוצת VAG יש דרישה לאיתוראן SAVE:roll:

פות"ש - אין מה לעשות, סוכנויות הטרייד אין קיימות כדי להתפרנס, הן לא מוסד צדקה, אז מורידים במחיר איפה שרק אפשר.

ההפחתה הכי נפוצה היא חודשי עליה לכביש, וזה משהו שתיתקל בו גם בתור מוכר פרטי, רוב האנשים לא מודעים \ לא רוצים להיות מודעים לזה שצריך להוסיף על חודשי עליה לכביש, אנשים עדיין חיים בסרט ש"2012 זה 2012 מה זה מעניין אותי מתי עלה לכביש".

אני למדתי את הלקח, לא קונה יותר רכב במבצעי סוף שנה, אחרי זה במכירה כל המבצע חוזר אליך כמו בומרנג. (פחות רלוונטי אם אתה מחזיק רכב 5~6 שנים)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני בחשיבה שהטרייד אין לא צריך להרוויח. זה אמור להיות גורם משכנע ללקוח לרכוש רכב חדש אחרת איזה יתרון יש לו מול סוחר רכב אחר ששוחט אותך במחיר גם הוא ?

אם אתה קונה רכב חדש, שירוויחו עליך בחדש .

טרייד אין במחיר מחירון זה שקר גס, אף אחד לא נותן מחירון, בטוח לא משוקלל ובדרך כלל גם לא משוקלל עם תוספות שאותו יבואן גובה עליהן תוספת במעמד המכירה.

וסוחר רכב זאת מילה גסה?

עידן

כן.

ובשל התנהגות סוחרי הרכב וכל הנושא של הסתרת המידע מהלקוח - שוק הרכב בארץ הוא שוק של לימונים בלבד. (על פי תאוריות השוק הידועות)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז בתור מנהל תחום הטרייד אין באינפיניטי תרשה לי (או שלא, זה לא ממש משנה לי) לחלוק עליך.

השקיפות אצלינו מלאה לחלוטין והגישה היא לתת ללקוח חוויה של רכישת רכב חדש.

ואני אינני היחיד שפועל כך בענף הרכב, ישנם יבואנים נוספים ומגרשים שנוקטים גישה ישירה ושקופה.

סוכני מכירות עם "שיטות" יש בכל ענף, חנות או נותן שירות.

עסקה טובה היא עסקה ששני הצדדים יוצאים מרוצים גם אם האינטרנסים שלהם לפעמים מנוגדים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לאחר יום הגיע השקר השני, הנציג מצלצל ואומר לאבא שלי, הרי לעולם לא תקבל 123K על האוטו, כאשר אוטו כזה חדש עולה 150K.

תגיד לו אז שייתן לך את הסופרב החדשה ב-150K ואז הוא יתחיל לגמגם.

ועוד משהו, תחלום על לקבל בסוכנות מחיר מחירון, בכל הטרייד אין יציעו לך מחירי שחיטה על הרכב ואז על כל ריג'קט קטן ישחטו אותך עוד יותר, הם חוסכים לך את כל עניין מכירת הרכב ככה שאין מתנות חינם.

חושב שאתה יכול לקבל על הרכב שלך יותר, תפרסם את הרכב ביד 2 ושלום על ישראל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לאבי יש סקודה סופרב 2010, עכשיו לאחר 3 שנים הגיע הזמן להחליף אותה.

אני רק שאלה, שלא ממש קשורה (אולי בעניין של לחסוך כסף).

אבל, למה להחליף?

האוטו לא תקין?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...