Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע התחילה אצלי בעיה מוזרה באוטו ומאז הוא עומד בחניה.

עמדתי ברמזור ובאתי לנסוע כשפתאום שמתי לב שהמנוע כבוי.

חשבתי שאולי זרקתי קלץ ולא שמתי לב אז ניסיתי להניע,

יש סטרטר אבל הרכב לא מניע.

ניסיתי להניע כשאני לוחץ חזק על הגז ואז הרכבה מתחיל לגמגם...ממש להשתעל הטורים מתחילים להשתגע למעלה למטה ושוב נכבה.

אחרי שכבר הזמנתי גרר אחרי חצי שעה של ניסיונות הצלחתי להניע את הרכב אבל הייתי חייב להשאיר את הרגל על הגז כי אם לא הרכב היה נכבה- הטורים פשוט נופלים.

בכל מקרה איכשהו הגעתי הביתה (ביטלתי את הגרר).

מאז אני מנסה להניע את הרכב בחניה ויש אותם סימטומים, הרכב לא מניע ואם כבר הניע הוא מגמגם והטורים עומדים על 2500-3000 בערך בלי לרדת. כשאני לוחץ על הגז בניוטרל הרכב ממש משתעל הטורים מתחילים לשחק והרכב שוב נכבה.

לפני שאני לוקח אותו למוסך אולי יש משו שאני יכול לעשות אני עצמי כדי לפתור את הבעיה?

תודה!

פורסם

אם הטורים משחקים ולחיצה על הגז מורידה את הטורים והמנוע נחנק,

יכול מאוד להיות בעיית חיישן טמפ' מנוע.

חיבור למחשב יתן לך תשובה מדוייקת.

(החלפת החיישן לא מסובכת)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תודה רבה לכולם.

אני מבין שאין מנוס אלה להביא אותו למוסך.

במידה ומדובר בחיישן הזה, מישהו יודע מה המחיר שלו וכמה בערך יעלה לי עם עבודה?

• תוכן חדש...