Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסכם עבודה

ROEI-A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בכלל לא משנה כמה אתה נוסע. גם כך תקבל מקסימום 25.20 ליום, או עלות של חופשי חודשי, הנמוך מביניהם. אתה לא זכאי לפי חוק ליותר.

ברור שזה לא משנה אך אני מתכוון לדרוש את העלות המלאה כי עד עכשיו נוצלתי ואם לא אקבל מה שהוגן לתת ( החזר מלא כמו לעובד השני) אז אאלץ להתפטר.

אני יודע שלפי החוק המקסימום הוא 25 אך גם שכר המינימום הוא בערך 24 ואני מקבל יותר מזה ויש סיבה לכך כי את העבודה שלי אף אחד לא יעשה בשכר מינימום ומאותה הסיבה אני רוצה החזר נסיעות הוגן כי בלי להיכנס לסכום התעריף לשעה או השכר החודשי זה חלק גדול מידי מהמשכורת שלא מקובל.

ואין בכלל אפשרות לחופשי חודשי בנסיעה הזו.

פורסם

אתה מדבר בכל מיני מושגים של "הוגן", "מישהו אחר מקבל יותר" וכו'. ברשותך אשאל כמה שאלות:

1. להערכתך, המעסיק ימשיך להעסיק אותך אם תתעקש על התנאים שאתה מעוניין בהם?

2. להערכתך תוכל לקבל מה שאתה רוצה במקום אחר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה מדבר בכל מיני מושגים של "הוגן", "מישהו אחר מקבל יותר" וכו'. ברשותך אשאל כמה שאלות:

1. להערכתך, המעסיק ימשיך להעסיק אותך אם תתעקש על התנאים שאתה מעוניין בהם?

2. להערכתך תוכל לקבל מה שאתה רוצה במקום אחר?

1. להערכתי יש סיכוי גדול שכן כי לקראת סוף ההסכם הנוכחי הוא אמר שהוא מצפה שאבוא אליו בדרישות להסכם חדש ואם לא אעשה את זה אז הוא יציע לי הסכם חדש ( עבר מאז חודש וחצי והוא לא הגיע אם הצעה כך שנוח לו לא לשפר לי את התנאים),

לדעתי יש סיכוי שימשיך להעסיק אותי כי להעסיק עובד חדש אינו מכיר את העבודה יגרור מצב שהוא צריך לתת לעובד חדש להסתגל חודש או חודש וחצי לפחות כדי שילמד את העבודה וזה ידרוש ממנו להשקיע מהזמן שלו בללמד את העובד החדש כך שזה יגרע מהעבודה שלו ויעמיס עליו. אם בכל זאת לא יסכים אף אחד לא חייב לשני כלום ואין חתונה קתולית.

2. להערכתי במקום אחר אוכל לקבל תנאים טובים יותר וכמובן שמקום אחר גם אם ייתן לי בדיוק את אותם התנאים ואפילו החזר נסיעות המינימלי שמחויב על פי חוק ישתלם לי יותר אם המקום האחר יהיה קרוב יותר לאזור מגורי ( ויש כאלה ).

פורסם

שלום לך מעביד יקר

אני מבקש עוד X ש"ח לשכרי ועוד Y עבור נסיעות

Y יכול להיות גם 5000 ש"ח לחודש . מה שנקבו פה זה המינימום על פי חוק!!

בהצלחה

לא יסכים , ואתה רוצה לעזוב אתה חייב לתת לו הודעה מוקדמת יום עבור כל חודש עבודה בשנת העבודה הראשונה שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום לך מעביד יקר

אני מבקש עוד X ש"ח לשכרי ועוד Y עבור נסיעות

Y יכול להיות גם 5000 ש"ח לחודש . מה שנקבו פה זה המינימום על פי חוק!!

בהצלחה

לא יסכים , ואתה רוצה לעזוב אתה חייב לתת לו הודעה מוקדמת יום עבור כל חודש עבודה בשנת העבודה הראשונה שלך.

אני יודע מה החוק קובע!! ( גם אני יודע לכתוב עם סימני קריאה )

אני לא דורש שקל מעבר לעלות הנסיעה ותאמין לי בלי להיכנס ליותר מידי פרטים שיש בעבודה הזו הרבה כללים שהוא חורג מהם.

לדעתך הוא לא יסכים סבבה זו דעתך , תאמין לי שאם הייתי נכנס לכל הפרטים לא היית במקומו ישר בא בגישה הזו, לי אישית לא אכפת כל כך לעזוב כי יש הרבה משרות בתחום הזה ועם תנאים טובים יותר.

פורסם
לא סתם כתבו לך את התגובה הזו, לפי איך שאתה מתנסח גם אתה מעסיק מנסה לנצל ולדפוק את העובדים שלו ולכן כך אתה מגיב במקום לעזור.

לא סתם אני שואל את כל השאלות האלה, אם תקרא שוב את ההודעה שכתבתי מההתחלה תבין שאין לי בכלל סעיף נפרד לנסיעות בתלוש משכורת וזה לא חוקי בכלל.

הסיבה שבכלל התחלתי לשאול את השאלות האלה כי הרבה סעיפים לא חוקיים שם כמו למשל הדרישה שאני צריך לתת התראה של שבועיים להתפטרות אפילו שאין לי וותק של שנה שלפי החוק אני יכול להודיע מהיום למחר שאני עוזב.

לגבי העניין של הנסיעות אני רוצה לדרוש החזר הוגן כי גיליתי שאחד העובדים ( בחברה המאוד קטנה) מקבל החזר מלא בניפרד מהשעות עבודה ולכן אני מרגיש מנוצל.

אז בעצם אם אין לי סעיף נפרד על נסיעות אני לא יכול לקבל זיכוי במס לפי מה שאני מבין ממך.

אתה מקבל את זה אוטומטי בלי קשר אם נוסע בפועל או לא.

פורסם
אתה חייב לתת לו הודעה מוקדמת יום עבור כל חודש עבודה בשנת העבודה הראשונה שלך.

אלא אם בחוזה כתוב אחרת - ובחוזה שלו כתוב שבועיים.

פורסם
אלא אם בחוזה כתוב אחרת - ובחוזה שלו כתוב שבועיים.

נכון אבל אם הסעיף הזה לא חוקי אין שום משמעות לחתימה שלי על ההסכם הזה כי זה נחתם בתום לב ומחוסר ברירה ולא יחזיק בבית משפט.

פורסם

יכול להיות שכן אך ההסכם יראה לא תקין כל עוד שאין בו החזר נסיעות ובמיוחד שלצורך העבודה אני צריך מחשב שהמעסיק לא מספק לי ואני נאלץ להביא לעבודה את המחשב האישי שלי וזה עוד עניין שלא חוקי.

בכל מקרה אין לי בעיה לתת לו את השבועיים האלה להמשך עבודה לא לחוץ לי לעזוב מהיום למחר.

• תוכן חדש...