Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 שנת 2010, 13,000 ק"מ, מחיר ריאלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

נתקלתי בסיטרואן C4 מסוף שנת 2010, עליה לכביש בנובמבר, מהצורה החדשה (אחרי מתיחת הפנים).

הרכב יד ראשונה עם 13,000 ק"מ.

במצב חיצוני ופנימי פנטסטי.

המוכרת מבקשת 63,000 ש"ח.

בהנחה ובבדיקה לא יהיו ריג'קטים, מה אתם אומרים על המחיר?

אני לא מכיר את מחירי השוק של C4, אז אשמח לעזרתכם.

פורסם

תסתכל ביד 2 באיזה מחיר ממוצע מוכרים מאותה השנה,בשביל כזאת נסועה נמוכה הייתי נותן מחירון במידה והמצב באמת מצוין,נכון בליסינג ניתן לקנות ביותר זול,אבל הרכב עם ק"מ הרבה יותר גבוה

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר המחירון המשוקלל של הרכב לפי לוי יצחק הוא 84,900 (!).

לכן הבנתי שהמחירון ממש לא רלוונטי ל-C4 ובאתי לשאול כאן.

פורסם

שיהיה לך ברור - חברות הליסינג נותנות לך הנחה ממחיר המחירון. כאן כל הרווח שלהן.

לכן, גם אחרי שתקנה אחת בת 3 עם 50-60-70 אלף ק"מ בחברת ליסינג, אתה תקבל הנחה על בסיס המחירון שהוא סביבות 80 אלף בטח...

אז אם מראש נתנו לך כאן הנחה של 21K, אז על מה אתה חושב בכלל? יש לך כאן עסקה מעולה, אין דברים כאלה.

הרווח הגדול שלך יכול להיות כשתרצה למכור, עוד נגיד 4-5 שנים, והמחירון יהיה סביבות 20K. אתה בוודאות לא תמכור בחינם, מקסימום תוריד כמה אלפים - אבל בטח ובטח שהרבה פחות מ-21K הנחה שאתה מקבל עכשיו. אז לך על זה בלי היסוס ותתחדש.

פורסם

המחיר נשמע זול בצורה הזויה, הרכב בקושי נסע!

בדוק שעבר טיפולים כל שנה ולא לפי ק"מ, והכי חשוב שלא עבר תאונות! קשה לי להאמין שסתם ככה מישהו יוריד 21 אלף ש"ח, נשמע מוזר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן?

היית קונה את הרכב הזה במחיר הזה ועם הנתונים האלו? כי אני לא...

גם אם יורידו עוד לא.

רוב האנשים לא מסתכלים בכלל לכיוון של ה-C4 - לא משנה מה המחיר שלה (מסיבות כאלו ואחרות).

אם המחיר טוב והרכב תקין - לך על זה.

פורסם

ב85 אלף ש"ח הייתי קונה סופר מיני חדשה כמו קליאו 0.9TCE או סוויפט או משהו כזה :roll:

ואם הייתי צריך ללכת על משפחתית, אז לא C4 במחיר הזה, בטח לא עם AL4. :roll:

ולענייננו, אני מאמין שאם הליסינג מוכר במחירים כאלו, למה למוכר פרטי שיש לו רכב "זהב" ביחס למה שיש בליסינג ביד, למכור במחיר כזה רצפה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא מופתע כלל מהמחיר. מחירון לוי מזמן לא משקף את מחיר השוק של הצרפתית הזו. בשוק הפרטי הן נמכרות בכעשרים אחוז מתחת למחירון גם אם הן במצב מעולה. אני מכיר אפילו קרוב משפחה,בדיור מוגן ,מנסה למכור כזו כבר כמה חודשים , מודל 2011 שמורה מאד, אבל ההצעות הכי גבוהות שקיבל הן עשרים אחוז מתחת למחירון. אני אומר שאם אתה לא נרתע מהגיר והבדיקה המכנית תקינה, אז לך על זה. סה"כ אוטו מפנק. פשוט שוק הליסינג ויצחק לוי הורידו את מחיריו לזנות והרווח כולו שלך. מסכן המוכר...

פורסם

To good to be true

יש האומרים שירושלים היא עיר שחוברה לה יחדיו, רק תבדוק שגם הסיטרואן הזו לא מתאימה להגדרה והיא בעצם 2 או 3 מכוניות:lol:

לדעתי אם היא עוברת בדיקה טיפה פחות מ"חלק" לפי בדץ הבית יוסף זה אומר דרשני ומייד חשדני

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דגם לאחר מתיחת פנים או דגם חדש, הדור הנוכחי?

לדעתי מדובר בדור קודם, ואז המחיר לא מפתיע.

פורסם
אהלן חברים,

נתקלתי בסיטרואן C4 מסוף שנת 2010, עליה לכביש בנובמבר, מהצורה החדשה (אחרי מתיחת הפנים).

הרכב יד ראשונה עם 13,000 ק"מ.

במצב חיצוני ופנימי פנטסטי.

המוכרת מבקשת 63,000 ש"ח.

בהנחה ובבדיקה לא יהיו ריג'קטים, מה אתם אומרים על המחיר?

אני לא מכיר את מחירי השוק של C4, אז אשמח לעזרתכם.

פתח לוח יד 2 ותראה שאלו, בגדול, המחירים שדורשים גם על מכוניות ממודל זהה עם ק"מ נמוך.

מדובר בדור-1 כמובן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
To good to be true

יש האומרים שירושלים היא עיר שחוברה לה יחדיו, רק תבדוק שגם הסיטרואן הזו לא מתאימה להגדרה והיא בעצם 2 או 3 מכוניות:lol:

לדעתי אם היא עוברת בדיקה טיפה פחות מ"חלק" לפי בדץ הבית יוסף זה אומר דרשני ומייד חשדני

חבל שאתה סתם יורה דברים.

אלו המחירים של הרכבים הללו - אף אחד לא קונה אותם גם במחירים האלו.

זה כמו חצי דונם לבנייה מיידית בנגב - עולה כמו קרקע חקלאית במרכז - ובכל זאת אין הרבה קופצים.

פורסם

במידה והכול תקין בעיקר ברמת השילדה\מרכב ובמנוע גיר שאמורים להיות "דנדשים", תשאל את עצמך? מתאים לך רכב משפחתי, מפנק, מאובזר וחדש ב63000 ש"ח? אם התשובה היא כן אז אין התלבטות בכלל. שוב, במידה ואכן הבדיקה תואמת את הנתונים ה"יבישים". (לדעתי אם המוכרת דוברת אמת, לא צריכה להיות לה התנגדות להתחייב בבדיקה לפחות על עניין השילדה, אם כי אין כל חובה לכך.).

ובנוגע לגיר ושאר השטויויות- אכן שטויוית, בטח בשנתון ובק"מ הזה. רכב מצויין שמי שלא מפחד מנביאי הזעם-"לא נוגע בצרפתייה, בעיות חשמל, גיר, נזלת, ברונכיטיס" פשוט מרוויח רכב מצויין במחיר זול בעשרות אחוזים ממתחרה (לעיתים עירום ועני) מגביל. ולבסוף גם אתה תמכור בזול אז מה זה משנה?

באיזה דגם מדובר? סתם בשביל הענייין...

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
חבל שאתה סתם יורה דברים.

אלו המחירים של הרכבים הללו - אף אחד לא קונה אותם גם במחירים האלו.

זה כמו חצי דונם לבנייה מיידית בנגב - עולה כמו קרקע חקלאית במרכז - ובכל זאת אין הרבה קופצים.

פות"ש רשם צורה חדשה (ולא הישנה עם ההגה ההזוי), עליה לכביש נובמבר 2010 זה בדיוק 3 שנים, יד ראשונה 13 אלף ק"מ.

זה רכב שנקנה ב 120 אלף ש"ח ולא היה בשימוש פרט למקרים נדירים שלבעלים לא היה נעים מהרכב אז הוא הוציא אותו לסיבוב, מדובר במנוע של במוו ורכב נוח אמין ומפנק בשישים אלף שקל, כמו שכתבתי, אם לא מדובר בשני רכבים לדעתי זו מציאה.

ולידיעתך, חצי דונם לבניה בנגב - לא רק שזה חינם אלא משלמים לך מענקים אם אתה מתיישב, שלא כמו חצי דונם בהרצליה בצד של הים שאפשר לראות את השטח כל יום בסירה עם בטן מזכוכית, ולהקים שם שיכון לדגים צעירים :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...