Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואנה איציק, יצאנו עם אותה אחת?

בדיוק אותו סיפור היה לי כשהייתי חייל, במצב של ביגוד חלקי כבר התברר לי גילה האמיתי (כיתה ח׳ למען השם, וזה לפני יותר מעשרים שנה) ומייד אמרתי "לא זה, לא לגילך״ והתקפלתי כמו ילד טוב. היא גם היתה ממשפחה טובה, אירופאית מבוססת והכל, היום זה בטח בית זונות אחש גדול כבר...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למשטרה אכפת, וחבל שלך לא אכפת. מדובר בבעילה אסורה בהסכמה שבמידה ויימצא הזמר אשם, הוא עלול לקבל עונש של 5 שנות מאסר. ובצדק. היא פאקינג ילדה בת 15.

בעילה אסורה בהסכמה, בואי נדבר על זה רגע.

את יודעת שעל פי החוק לגבר מותר לקיים יחסי מין עם בחורה בת 14-16 רק אם הפרש השנים בינהם אינו עולה על שלוש שנים גם אם יש הסכמה הדדית?

כלומר, אם לבחורה בת 16 יש חבר בן 19.1, דינו כדין חברנו הזמר.

עכשיו, כמה פושעים כאלו את מכירה? אני בטוח שלא מעט.

אז לא, לא אכפת לי מהסיפור הזה ושוב העיתונות בארץ מוכיחה שברמתה ראוי לכתוב כתבות רק ל"השבוע בחדרה".

היא או הן או הם, בני 15 מזד*נים, הכל בהסכמה והכל הדדי (ככה לפחות הבנתי), איפה הסקופ העיתונאי?

מדובר בפשע שמתחולל כאן בתדירות גבוה מאוד ולא מעניין אף אחד, זה כמו לעשות סיפור על מהירות מופרזת.

שלא תביני לא נכון, אני לא בעד להעלים עין ולתת לאדון X להמשיך לתת בגרופיות קטינות, יש למצות איתו את הדין על פי חוק.

אך יש לעשות זאת מאחורי דלתיים סגורות ובלי כל כך הרבה רעש.

אם כך, היכן אפקט ההרתעה את שואלת?

ובכן, הוא איננו, גם ככה מי שרוצה לתת בקטינה לא יעצור את עצמו כי לX עשו מזה סרט.

חינוך וערכים עובדים הרבה יותר טוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תגיד שלומי6280, אתה חדש פה? (בעולם זאת אומרת).

עכשיו נזכרת שהכל רקוב ורוב האנשים הם עדר של מטומטמים? (אחרת לך תסביר דת).

אל תתרגש, דאג שהאנשים שסביבך יהיו בעלי סטנדרטים זהים לשלך ותקפיד על חינוך ראוי לילדך.

בהצלחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא חדש, לא כאן ולא בעולם,

אבל תמיד שמעתי על זה שהכל מעוות, על זה שהתקשורת יכולה לצלוב בן אדם גם אם מיוחס לו

איזושהי פעולה לא חוקית או פשע, גם אם זה על לא עוול בכפו,

ופתאום אני פשוט שומע ורואה את זה מתנהל ומתרחש מול העיניים שלי וזה פשוט מרתיח, גם התופעה

וגם חוסר האונים.

שלומי.

פורסם

אפשר לחשוב (על פליטת הפה). כל הקשקוש הזה על "השם אסור לפרסום" פשוט מגוחך. תוך חמש דקות כל הרשת ידעה שזה הוא, הוא בעצמו הגיב על זה בעמוד הפייסבוק שלו והקטע הכי מטופש שהיו כתבות בעיתונות על זה שהוא הגיב בפייסבוק, כשהשם שלו מצונזר בהן... לגמרי תצוגה ניצחת ל"עידן המידע" שבו אנחנו חיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"עידן המידע". לפעמים הבורות לא כזאת גרועה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שומו שמיים השם ירחם - הרי ידוע שהנערה הייתה בחורה מבית טוב צנועה שומרת עיניים ושומרת שבת.

גם ידוע שהזמר המפורסם ארב לה ביציאה מהבית ספר ושידל אותה לקיום יחסי מין אפילו תוך כדי איומים.

מדהים איך חורצים דין של אדם כשרק הבוקר התפרסמה הפרשה , הוא בקושי הספיק להחקר.

לא יודע איפה אתם מסתובבים , אבל היום בנות 15 נראות כמו בנות 20 , מתלבשות כמו בנות 25 , ומתאפרות כמו בנות 30.

אני גם בטוח שהבחורה לא כזו תמימה , יותר מזה אני בטוח שאף אחד מכם שיוצא עם בחורה ומסיים איתה במיטה לא מבקש לראות ת"ז לפני שנכנסים לשם , ואפילו יותר מזה , אם בחורה אומרת לי שהיא בת 22 , והיא לא נראית כאילו אתמול התחילה ללכת בפעם הראשונה , מבחינתי היא בת 22 , גם אל תעשו ממנה כזו צדיקה, אם לא היא - מישהי אחרת תראה את הזמר במטוס , ומולה עומדת הדרך שלה לפרסום + מכונת כסף אימתנית (ידוע לכל שהזמר לא יוצא לאכול בשווארמה חזן , ולא מזמין כוס וודקה רדבול במועדון אלא את הבקבוק כולו בכמויות נכבדות ), אם היא שכבה עם אבי מהשכבה , שהוא סטנדרט הרבה יותר נמוך בשבילה , אז מה יעצור אותה מלשכב עם אותו זמר? בטח ובטח כשהיא יודעת שהוא יפנק אותה בהרבה כסף ומתנות ואפילו יפרסם אותה.

לכו תדעו למה זה נגמר , אולי ההורים גילו , אולי החברים הלשינו , אולי הזמר העליב\לא רצה לתת משהו אז היא יוצאת במסע נקמה , לכו תדעו, פשוט תחכו ותפסיקו להגיב כמו טוקבקיסטים ולחרוץ דינו של אדם , והכי חשוב תפסיקו להתחסד , "היא פאקינג בת 15" ,, באמת?

הרבה יותר קל להאשים מישהו בבעילת קטינה מלהאשים מישהי בהולכת אדם שולל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא משנה אם הילדה היא זונה שרמוטה ששוכבת עם כל מה שזז, שתעשה את זה עם בני הגיל שלה, וזה ממש לא משנה אם היא נראית כמו בת 20, מתלבשת כמו בת 25 ומתאפרת כמו בת 30 היא עדיין ילדה בת 15 ובטח שלא "מוליכת שולל", כי היא בטח לא היא תפסה אותו וביצעה את האקט המיני בעודו מסתכל. מדובר פה כביכול בזמר בן 40+ ולא במתבגר בן 18 שחושב מהזין, שאמור לדעת מה הוא עושה, במיוחד אם הוא מפורסם. עצם זה שהיה שם סמים זה כבר מסבך את העניינים.

פורסם
למה הוא צריך להיענש על כך שהוריה נכשלו בחינוכה?

ילדה בת 17 ששכבה עם מישהו זה תוצר של כשלון בחינוך ההורים?

ואם היא היתה שוכבת בגיל 18 או גיל 21 היית מעניק להוריה מדליה על חינוך למופת?

בחייאת ואדים, אנחנו לא במאה ה-18, בחורות סקרניות בדיוק כמו בחורים, צעירים מתנסים ביחסי מין בגיל צעיר יותר מאי פעם, זה לא תוצר של חינוך לקוי- זה קורה גם בבתים עם הורים שמחנכים היטב את ילדהם, פשוט יש צעירים\ות סקרנים יותר ופחות.

אנחנו לא במאה ה-18 ידידי.

וכמו שאני אומר לא מעט פעמים, יש פה הרבה מתחסדים פופוליסטים שאוהבים לכתוב אתה מה שהם חושבים שאחרים מצפים שהם יכתבו ולא את מה שהם חושבים באמת, פתאום כולם נגעלים מזה שבן 40 שכב עם בחורה בת 17.

אפשר לחשוב שאם היא היתה בת 18 זה היה ממש משנה ואפשר לחשוב שהייתם מתנגדים להתחלף איתו, די להיות צבועים.

כל עוד לא נעשה שם שום דבר בכפייה משמע הכל בהסכמה (ללא מעורבות של סמים או פיתויים כאלה ואחרים) אני לא ממש רואה שם בעיה כי זה לא באמת משנה אם אותה בת 17 היתה שוכבת עם אייל גולן או עם בחור מהשכבה שלה, לפחות היא עשתה את זה עם מישהו שגם יודע מה לעשות ולא אחד שתלוי לו שלט ל' על הזין, וגם יש לה אחלה סיפור לספר לחברות ("עשיתי את אייל גולן!!!").

זה לא שהוא שכב עם ילדה בת 12, בחורה בת 17 שתפגוש במועדון בקלות תראה מעל גילה, גם במראה, חלקן גם בבגרות ובדיבור.

וכן, אם הייתי רווק בגילו בהחלט הייתי נהנה לבלות עם בחורות צעירות, נחמד לגוון, פעם בחורה שהכל מתוח ועומד במקום ופעם אישה שהציצים שלה מגיעים לדירה 4 דקות אחרי יתר הגוף....

;)

שלחו אותי לכלא, רק תכינו תאים לבערך 50% מהגברים בישראל שכנראה יצטרכו להכנס לכלא על מקרים דומים.

הבעיה העיקרית שלי עם ה"נאשמים" ב"פרשה" הזאת היא שהם מטומטמים, הגעתם למעמד שאתם יודעים שאתם על הכוונת של מדורי הרכילות, תיהיו חכמים להתרחק מסיפורים כאלה שיעלו אתכם על המוקד, בטח ובטח כאשר לא ממש חסרות לכם אופציות אחרות לבילוי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...