Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 14K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש בתקציב של עד 14,000

הרכב אמור לשמש אותי לנסיעה לעבודה של כ-30 ק"מ 6 פעמים בשבוע ובנוסף עוד כ-200 ק"מ.

סה"כ באיזור ה-1,000 ק"מ בחודש.

חשוב לי שהאוטו יהיה אמין וחסכוני בדלק, העדפה לאוטומטי(לא חובה).

המראה של הרכב לא חשוב מבחינתי.

בנוגע לגודל, בעיקרון זה רכב לשימוש אישי כך שעדיף שיהיה קטן.

תודה רבה :)

פורסם

הבנתי שאתה ממליץ סידרתי על מאזדה דמיו וזה בסדר, אני מניח שיש לך רכב

כזה ואתה מאוד מרוצה או שלחלופין שמעת שהוא טוב (שזה קצת פחות בסדר).

עם זאת, שים לב שההמלצה שלך תתאים לבקשות של פותח השירשור.

עיקר הבעיה בכך שהרכב נסחר במחיר גבוה ממה שפותח השירשור רוצה לשלם

(באיזור ה 20,000₪ לאקזמלר שמור משנת 2001).

פחות קריטי זה שהוא ביקש רכב קטן לשימוש אישי בלבד ושיהיה חסכוני.

המאזדה דמיו גדולה באופן יחסי וגם לא כל כך חסכונית (משקל כ 1.5 טון ומנוע 1500 סמ״ק).

פורסם

אני אכן הייתי בעלים מאושר של מאזדה דמיו. צריכת הדלק שלה היתה בין 1 לעשר ל 1 אחד עשרה והיא שרתה אותי נאמנה, רכב פשוט וקל ובעל עלויות קלות במוסך. הרכב שלי היה בעל ק"מ נמוך ושמור למדי נמכר ב 17,000 לפני כחצי שנה לאחר לפחות חודשים שלא הצלחתי למכור. אין שום בעיה כיום להשיג רכב כזה בפחות מ20 אלף

פורסם

יונדאי גטס מהשנים 2003-2005 רצוי ידנית כי האוטומטית לא כל כך חסכונית.

פיאט פונטו מהשנים 2001-2006 בדגם זה גם הגירסה האוטומטית חסכונית. יש גם גירסה רובוטית ממנה כדאי להמנע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...