Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דיהו לאנוס, עכשיו כול פעם שאני עוצר ברמזור או בא לחנות האוטו פשוט מתכבה, הרכב אוטומטי

ניסיתי להגביר תטורים אבל זה לא עוזר.. מה יכול להיות הבעיה?

פורסם
יש לי דיהו לאנוס, עכשיו כול פעם שאני עוצר ברמזור או בא לחנות האוטו פשוט מתכבה, הרכב אוטומטי

ניסיתי להגביר תטורים אבל זה לא עוזר.. מה יכול להיות הבעיה?

איך בדיוק הגברת את הטורים ברכב שאין לו כוון טורים ?

פורסם
איך בדיוק הגברת את הטורים ברכב שאין לו כוון טורים ?

בטח שיש, מעל המנוע יש לך מן בורג שאתה מסובב וככה מגביר

לשאר החברה תודה על התגובות אבדוק את הענין!

פורסם

אסור לנגוע בבורג הזה

עליך להחזיר אותו בדיוק למקומו אחרת לא תפתור את בעית הטורים והיא עוד תחמיר

תן לבעלי מקצוע להתעסק לפני שתמשיך לעשות נזקים

פורסם
אסור לנגוע בבורג הזה

עליך להחזיר אותו בדיוק למקומו אחרת לא תפתור את בעית הטורים והיא עוד תחמיר

תן לבעלי מקצוע להתעסק לפני שתמשיך לעשות נזקים

למה אסור לגעת?

גם מה שמוזר זה כשאני מדליק את___האוטו הכול טוב ויפה האוטו לא מתכבה - טורים בסביבות ה 1100 והוא לא רועד, אבל ברגע שאני מתחיל לנסוע ואחרי 10 דקות יש לי רמזור, פתאום האוטו מתחיל לרעוד ומתכבה (אלא אם אני שם על נוטרל ואז הוא רק רועד טיפה והטורים נמצאים על 900-950)

הספידומטר עובד?

כן

פורסם

ניקיתי תמצערת, בהתחלה האוטו לא נדלק עכשיו הוא נדלק בסדר אבל הבעיה לא תוקנה עדין נכבה אחרי 10 דקות נסיעה (ברגע שעוצרים ברמזור או משהו..) זה קורה רק אחרי כ 10 דקות נסיעה!

פורסם

עכשיו המצב שונה, האוטו נוסע קצת יותר טוב הוא הרבה פחות נכבה אבל:

כשאני לוחץ על הדוושת גז האוטו כמעט לא מגיב...

זה כאילו אני לוחץ על הגז עד הסוף נגיד אז האוטו עושה רעש שהוא מתאמץ כאילו בנוטרל ואז אחרי איזה 6 שניות הוא מגיב ומושך.

בעליות אין מה לדבר הוא לא עובר ת 40-50 קמ"ש...

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

לא, האוטו אוטומטי וגם כשאני שם על D2.3.4 אותו דבר זה משהו שונה במנוע זה לא היה לפני שניקיתי, השאלה איזה חלק במנוע יכול לגרום לזה?

• תוכן חדש...