Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה לרמקולים למאזדה לאנטיס 2001, רמקולים אחוריים 6X9, ומקדימה אמרו לי שצריך טבעות, בשביל להגדיל מידה לכמה?

כעקרון הרמקולים יעבדו ללא מגבר.

מוכן להשקיע הכל ביחד(רדיו דיסק רמקולים קדימה+אחורה) עד 1000שקל.

תנו הצעות.

עריכה:יש טעם לקנות קומפוננט מקדימה אם אני לא מתכוון לשים מגבר זה יהיה אפקטיבי?

תודה רבה.

פורסם

ממליץ לך קודם כל להיות פתוח ליד שניה, כי זה לא תקציב גבוהה בשביל חלקים טובים , ודבר שני

ממליץ לך באמת באמת, לקנות בהתחלה רק רדיו דיסק קומפוננטים קדמיים, ולראות עם אתה מרוצה מהתוצאה, ועם לא תהיה מרוצה אפשר תמיד להוסיף אחוריים, ואני מדבר בתור אחד שלא היה מוכן לוותר על האחוריים ובסוף אחריי שהרכבתי ושמעתי הבנתי שאני לא צריך :)

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם
ממליץ לך קודם כל להיות פתוח ליד שניה, כי זה לא תקציב גבוהה בשביל חלקים טובים , ודבר שני

ממליץ לך באמת באמת, לקנות בהתחלה רק רדיו דיסק קומפוננטים קדמיים, ולראות עם אתה מרוצה מהתוצאה, ועם לא תהיה מרוצה אפשר תמיד להוסיף אחוריים, ואני מדבר בתור אחד שלא היה מוכן לוותר על האחוריים ובסוף אחריי שהרכבתי ושמעתי הבנתי שאני לא צריך :)

מעדיף חדש אני יודע שהתקציב בסיסי לגמרי מחפש משהו הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב הזה.

רדיו דיסק חשבתי על זה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=814332

עולה 377ש''ח

נשאר 600 שקל לרמקולים קדימה+אחורה

תודה רבה.

פורסם

כן זה רדיו דיסק פשוט וטוב , ובכסף שנשאר אתה באמת יכול להביא אחלה רמקולים, אבל קדמיים, עם תחלק את זה בין אחוריים ואקדמיים זה כבר יהיה פחות טוב, בטוח שאתה רוצה אחוריים?

פורסם
כן זה רדיו דיסק פשוט וטוב , ובכסף שנשאר אתה באמת יכול להביא אחלה רמקולים, אבל קדמיים, עם תחלק את זה בין אחוריים ואקדמיים זה כבר יהיה פחות טוב, בטוח שאתה רוצה אחוריים?

כן אני רגיל לאחוריים גם.

פורסם

אני לא חושב שזה מספיק בשביל משהו באמת טוב .. אלה עם זה יד 2, חכה לעוד תגובות תראה מה יגידו לך, לדעתי לפחות

תתחיל רק עם קדמיים ב600 ש״ח אתה יכול להביא אחלה סט קומפוננט ( מידבאסים בדלתות וטוויטרים) ואחרכך לאט לאט תחסוך עוד כמה מאות ועם תרגיש צורך תקנה גם אחוריים, לדעתי זה הכי טוב בהתחשב בתקציב שנשאר לך, מה אתה אומר ?

פורסם
צריך המלצה לרמקולים למאזדה לאנטיס 2001, רמקולים אחוריים 6X9, ומקדימה אמרו לי שצריך טבעות, בשביל להגדיל מידה לכמה?

מידת הרמקולים בדלתות הקדמיות - 5X7.

אם אתה רוצה להתקין שם קומפוננט או רמקולים עגולים (5.25, 6.5) אז אתה צריך מתאמים - טבעות.

פורסם
אני לא חושב שזה מספיק בשביל משהו באמת טוב .. אלה עם זה יד 2, חכה לעוד תגובות תראה מה יגידו לך, לדעתי לפחות

תתחיל רק עם קדמיים ב600 ש״ח אתה יכול להביא אחלה סט קומפוננט ( מידבאסים בדלתות וטוויטרים) ואחרכך לאט לאט תחסוך עוד כמה מאות ועם תרגיש צורך תקנה גם אחוריים, לדעתי זה הכי טוב בהתחשב בתקציב שנשאר לך, מה אתה אומר ?

לא חייב מגבר בשביל קומפוננט?

אם לא חייב אז בסדר נתחיל אם קומפוננט ובהמשך נקנה רמקולים אחוריים תמליצו גם עליהם

תודה.

פורסם
לא חייב מגבר , אבל כמובן שעדיף , לאט לאט

חפש morel tempo בזאפ

בדיוק בתקציב שלך ואחלה של סט

כמה יציאות יש לרדיו דיסק הזה ומה יהיה אפשר לחבר לו בעתיד?

תודה.

עריכה:

הסט הזה טוב או שעדיף מידה 6.5 והרחבות

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578141

זה הדגם המומלץ?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820140

ואחוריים יש כמה דגמים מה מומלץ גם עד 500שקל?

תודה.

פורסם

בסכום מעט יותר גבוה תוכל לקנות אחלה מגבר שיוכל לנצל את המורל כראוי, דוגמת jbl 1004.

אם בכל זאת אתה נעול על התקציב הנ''ל ועל קניית 6*9 אז אני חושב שאלו יהיו אחלה קניה:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=10563

גם הספק גבוה וגם נצילות גבוהה 94db.

• תוכן חדש...