Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי a6 בדיקת גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני מעוניין לקנות אאודי a6 ישנה )2000 - 2002( והבנתי שלרכבים הללו יש הרבה בעיות בגיר.

לרכב אחד שבדקתי באמת היו בעיות.

אני לא מבין מספיק ומבקש עצה, כיצד לבדוק את הגיר, ולחסוך לעצמי בדיקה מיותרת במכון. )בכל מקרה אני לוקח למכון בדיקה, רק לא רוצה לבזבז זמן וכסף.

שאלה שניה, עד כמה מכון בדיקה יכול באמת לגלות בעיות גיר.

תודה רבה למגיבים.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

מכון בדיקה לא יכול באמת לדעת את מצב הגיר אלא אם במקום הגיר ידפוק בכניסה להילוך /בנסיעת המבחן במכון אבל זו רק אינדיקציה ראשונה.

כדי לבדוק גיר יש צורך בבדיקה מדוקדקת של מכון גירים שיתחבר עם סורק תקלות /מוסך מומחה לרכב שיש לו ציוד אבחון ייעודי לרכב הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כשהאצתי בפנייה עם הרכב, בזמן שהגיר אמור להעלות הילוך, הגיר משך אותו. מאוד. אולי 6000 סל"ד. המוכר אמר שהעניין תקין.

זה עניין ידוע ב a6?

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

שום דבר לא ידוע.

גרמניות - ככלל, לא מגלות אמינות גבוהה כמו שחלק מהאנשים חושבים. כמו כן, חלפים ל a6 מזדקנת יעלו

לך הרבה מאוד כסף.

אל תנחש ואל תקשיב למוכר.

קח לבדיקה במכון.

לאחר מכן סע למכון גירים מוכר ובקש לבדוק את הגיר עם סורק.

במכוניות האלו מי שמתפתה לקנות בחיפזון , עלול לשלם ביוקר. ממש ביוקר לפעמים.

אלי

פורסם

בטפסים של מכון בדיקה בד"כ רשום שאין אחריות לגיר אוטומטי או לגיר מעל 100 אלף ק"מ.

הייתי הולך לפני הבדיקה במכון למוסך מורשה או מוכן גירים לבדיקה ואם הגיר יצא תקין אז למכון.

קשה לי להאמין שבבדיקת גיר, ולא משנה איפה תעשה יהיה לך תוצאות מרשימות. בכל זאת אתה מדבר על רכב בן 10-13 אבל לפי מה שאתה כותב הייתי ממליץ לך לשים בצד הרבה כסף כי זה מכונית יוקרה ישנה תוצרת גרמניה, שמאוד יקר לתחזק...

פורסם

אריק שלום,

1. בדוק אם השרשור הבא עוזר לך בהחלטה לגבי ההמשך, אם כדאי להיכנס לזה וכו'

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=433430

2. בשרשור מוזכרים בעלי מקצוע רלוונטיים ומומלצים.

3. נראה שטעות קשה תהיה לוותר על בדיקת הגיר במחשב כצעד ראשון...

בהצלחה

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

נראה לי שאם דגם הגיר ברכב שאני מתכוון לקנות הוא אותו דגם, אוותר על הרעיון. איך אני יודע איזה דגם הגיר ברכב? זה מצוין איפשהו?

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

• תוכן חדש...