Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה לקחתי את אימי, לקניות, בקניון הדר תלפיות בירושלים. שנכנסנו לחניון (זה חניון מקורה) עליתי שם על איזה מסמר או משו(היו שם שיפוצים), היה בריחת אוויר מהגלגל, מהר עצרתי את האוטו, לרוע המזל זה היה בחניית נכים שהייתה קרובה. עד שהלכתי לקרוא לחבר לעזור כבר פקח הספיק לרשום דו"ח של 1000 ש"ח, שהגעתי בחזרה לאוטו הייתי בשוק..

אפרופו המקרה ביקשתי תו נכה עבור אמא שלי ואישרו לה!

השבוע הולך להיות משפט..מה עלי לומר לשופטת?!

פורסם

מה זאת אומרת עצרת מהר את האוטו ובמקרה זה היה בחניית נכים?

ראית את השלט של חניית נכים / הסימון על הכביש ועדיין עצרת שם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ואם הוא מפונצ'ר מותר לו להחנות בחניית נכים? הרי ברור מדבריו שהרכב היה בתנועה, היה יכול בקלות לעצור בחנייה רגילה ולא חניית נכים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שלום לך.

ראשית אני לא מטיף לך , אבל לא חונים בחנית נכים ללא תו נכה מאושר.

צריך לבדוק את חוקיות התמרור, כלומר בדרך כלל בחניות תת קרקעיות אין אישור של רשות התימרר.

ואין אין אישורים הדוח לא חוקי.

פורסם
ואם הוא מפונצ'ר מותר לו להחנות בחניית נכים? הרי ברור מדבריו שהרכב היה בתנועה, היה יכול בקלות לעצור בחנייה רגילה ולא חניית נכים

זה רק במידה ויש חנייה רגילה פנוייה. לעיתים אנחנו מסתובבים לא מעט זמן עד שמוצאים חנייה רגילה.

זה סוגייה מעניינת. האם תקר בגלגל נחשב לתקלה שלא מאפשרת להזיז את הרכב מבלי לגרום לנזק לגלגל. האם זה דומה לעצירה עקב תקר בכביש מהיר?

ארז רונן

פורסם
לפני כשנה לקחתי את אימי, לקניות, בקניון הדר תלפיות בירושלים. שנכנסנו לחניון (זה חניון מקורה) עליתי שם על איזה מסמר או משו(היו שם שיפוצים), היה בריחת אוויר מהגלגל, מהר עצרתי את האוטו, לרוע המזל זה היה בחניית נכים שהייתה קרובה. עד שהלכתי לקרוא לחבר לעזור כבר פקח הספיק לרשום דו"ח של 1000 ש"ח, שהגעתי בחזרה לאוטו הייתי בשוק..

אפרופו המקרה ביקשתי תו נכה עבור אמא שלי ואישרו לה!

השבוע הולך להיות משפט..מה עלי לומר לשופטת?!

האם כתוב בדו"ח שהרכב צולם?

האם ניתן לראות בצילום שיש תקר בגלגל?

ארז רונן

פורסם
זה רק במידה ויש חנייה רגילה פנוייה. לעיתים אנחנו מסתובבים לא מעט זמן עד שמוצאים חנייה רגילה.

זה סוגייה מעניינת. האם תקר בגלגל נחשב לתקלה שלא מאפשרת להזיז את הרכב מבלי לגרום לנזק לגלגל. האם זה דומה לעצירה עקב תקר בכביש מהיר?

אם הבחור הוא כזה שהיה צריך לקרוא לחבר לעזור לו עם תקר בגלגל, מה היה עושה בכביש ציבורי ולא בחניון?

כנראה שהיה נוסע עד לפנצ'רייה הקרובה, על הגלגל התקור.

כמובן גם היה יכול למצוא פינה קרובה בה הוא לא מפריע לאף אחד, אבל הוא לא עשה זאת, הוא עצר בחניית נכים וחשב כנראה שהתקר מקנה לו חסינות מפני העבירה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עזוב לרגע את הבחור. תתייחס לשאלה העקרונית ששאלתי. שילמתי 675 ש"ח על צמיג שנהרס במרצדס שלי, רק בגלל שהבן שלי נסע על עם תקר בגלגל, כדי לפנות נתיב. האם תקר בגלגל נחשב לתקלה שלא מאפשרת להזיז את הרכב מבלי לגרום לנזק לגלגל. האם זה דומה לעצירה עקב תקר בכביש מהיר?

ארז רונן

פורסם

אולי במקרה שמרת את הקבלה של תייקון התקר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עזוב לרגע את הבחור. תתייחס לשאלה העקרונית ששאלתי. שילמתי 675 ש"ח על צמיג שנהרס במרצדס שלי, רק בגלל שהבן שלי נסע על עם תקר בגלגל, כדי לפנות נתיב. האם תקר בגלגל נחשב לתקלה שלא מאפשרת להזיז את הרכב מבלי לגרום לנזק לגלגל. האם זה דומה לעצירה עקב תקר בכביש מהיר?

אבל לא מדובר כאן על פינוי נתיב, אלא על תפיסת חניית נכה.

לדעתי הייתה הרבה יותר הבנה אם היה עוצר באמצע הנתיב ולא בחניית נכה.

עצר בחניית נכה זה מתפרש ככה: נסעתי בכל זאת עם התקר, ובחרתי לעצור מכל המקומות דווקא בחניית נכה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

1. אם הרכב לא תקין והשארת אותו במקום אסור לחניה (עבורך) שים משולש.

2. "הלכתי לקרוא לחבר" לא מחזיק מים, כי לכולם יש סלולרי.

3. כל עוד אין לך צילומים של הרכב מפונצ'ר בחניה - אין לך שום הוכחות.

4. לדעתי סיכוייך במשפט אפסיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מתנצל אבל זה נשמע לי כמו חרטא, (בינינו אני חושב שהורדת אוויר בכוונה מהגלגל וצילמת כדי לנסות לצאת מהדו"ח, אבל עזוב את זה רגע), אם הרכב לא תקין יש חוקים ברורים, אתה הסכמת להם ברגע שהוצאת רשיון נהיגה, והחוקים אומרים שבזמן תקלה מפעילים 4 וינקרים ושמים משולש, אתה בחרת להיכנס לחניית נכים ולעזוב את הרכב, בשביל מה? בשביל לקרוא לחבר שיעזור לך להחליף גלגל? שום שופט לא יאכל את הלוקש הזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הנחתי לצורך הדיון שדבריו אמת ומגובים בעדים וגם בחשבונית על תיקון תקר או החלפת צמיג.

זה עדיין לא אומר שיתקבל בהבנה אם חנה בחניית נכים לצורך החלפת גלגל בדיוק מהסיבה שכתבתי למעלה, זה נראה כמו "המשכתי לנסוע ולא עצרתי מייד במקום כשקרה התקר, אבל עצרתי במקום הראשון שהיה פנוי וזה במקרה היה חניית נכים".

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...