Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עובד בתוך הרכב, מדבר בדיבורית קבועה ולקוח אורנג' - מעניין מה אתה מתכנן שם.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

מנוי באורנג', חבר פורום ותיק, כותב בלי שגיאות ועוסק כבר שש שנים בטסטינג... רק מה, לא מדבר הרבה תו"כ נהיגה.

אם תראו שזה יכול להועיל לכם, צרו קשר ואשמח לסייע. מוכן להעמיד את הטולדו לטובת התקנה.

בהצלחה.

פורסם

לקוח אורנ'ג כבר יותר מידי זמן, נעשק על ידיהם כבר יותר מידי זמן ו... נוסע כ-600-700 ק''מ בשבוע ומדבר די הרבה בדרכים עם דיבורית PARROT קבועה ברכב.

אשמח לדעת בהתקנה של מה זה כרוך בידיוק ? :lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אבא או אמא שלי, זה תופס?:roll:

(אני לא לקוח אורנג', הם כן)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמה אתם משלמים באורנג', שאתם עדיין לקוחות? (או שזה העסק שמשלם)

תמונת חשבונית אחת שווה אלף מילים... (מבצע עסקי אבל אני משלם).

אבל בחשבונית האחרונה חרגתי מהדקות (לא מוצא אותה פשוט), אני חושב שאעלה את זה למבצע של ה- 350 דקות כללי/350 הודעות/5 ג"ב גלישה ושיחות בתוך אורנג' ללא הגבלה, ואז הטלפון יעבוד שעות נוספות. סמוך עליי שזה עדיין משתלם :)

פרטנר תקשורת.jpg

פורסם

קילו תפוזים תופס?

זה בטח איזו מערכת מובייל איי או משהו בסגנון.:-P ממתין לסקירה.

stio, אחל'ה תוכנית באלביט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאבא שלי יש יופי של תוכנית של אורנג' ממקום העבודה שלו,

10GB גלישה במהירות גבוהה, שיחות וSMSים בלי הגבלה, ביטוח למכשירים, כל זה 80₪ לחודש או משהו בסגנון הזה.

(אני משלם 70₪ לחודש, 3GB גקלישה במהירות גבוהה, שיחות וSMSים בלי הגבלה, אין ביטוח, אבל אני בפלאפון)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמה אתם משלמים באורנג', שאתם עדיין לקוחות? (או שזה העסק שמשלם)

הייתי לקוח אורנג' במשך עשור, לאחר מכן ב-Hot Mobile במשך חצי שנה, ואז מקום העבודה החדש החזירני לאורנג'. :?

פורסם

אבל בחשבונית האחרונה חרגתי מהדקות (לא מוצא אותה פשוט), אני חושב שאעלה את זה למבצע של ה- 350 דקות כללי/350 הודעות/5 ג"ב גלישה ושיחות בתוך אורנג' ללא הגבלה, ואז הטלפון יעבוד שעות נוספות. סמוך עליי שזה עדיין משתלם :)

שיט, ניצחת אותי. אני במבצע דומה בסלקום משלם 8 ש"ח.

הורדתי את החשבון המשפחתי מ-500 ש"ח (5 מכשירים במסלול ללא הגבלה) ל-50 ש"ח (2 משתמשים לא הסכימו להיכנס למסגרת של 350 דקות אז לקחתי להם חבילה מעט יותר יקרה, 11 ש"ח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הייתי לקוח אורנג' במשך עשור, לאחר מכן ב-Hot Mobile במשך חצי שנה, ואז מקום העבודה החדש החזירני לאורנג'. :?

לא מעניין כל כך אם מקום העבודה משלם (למעט קצין תקשורת של חברה אחרת), זה מה שעלה בדעתי.

לפני שעברתי למפעילים החדשים, הייתי במשך 18 חודשים בתוכנית דומה של פלאפון. התקופה נגמרה ופלאפון הפסידו לקוח!

מעניין שהתוכניות האטרקטיביות האלה צצו כמה חודשים לפני שהמפעילים החדשים השיקו את פעילותם. אני זוכר שאורנג' גם הציעו תוכניות שבהן משלמים על מכשיר (36 חודשים) שהן יותר אטרקטיביות מתוכניות שבהן לא מקבלים מכשיר (כל זה בסוף 2011) הם ידעו מה הולך להיות, בניגוד ללקוחות שהיה להם קשה להאמין שאפשר להיות לקוח סלולרי קל עם חשבון של 10 שקלים בחודש.

מצטער על גניבת השרשור!

פורסם

אם כבר נהיה פה תחרות מחירים אצל אורנג' אז אצלי במשפחה עם הקטע ההזוי של החזר על מכשיר שנקנה בחוץ + תוכנית אלעל, יוצא שההחזר עולה על התשלום החודשי וזה כולל 2.5G גלישה ו350 דקות וביטוח מלא לנקסוסים 4 שקנינו בזול מגוגל :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...